Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συνήθως παρακολουθούμε πάντα τις αλματώδεις τεχνολογικές εξελίξεις της Parkside.:cool:
Αυτή η εξέλιξη ήταν τελείως τεράστιο άλμα αδερφέ...αν είδες στο βίντεο και αν ισχύει η 8ah έχει Μέσα 10 στοιχεία...η 15 ah που κάνω εγώ έχει μέσα 15 στοιχεία...άρα??άμα αλλάξω τις 10 από μέσα με τις κατάλληλες χωρίς να εκτυπώσω τπτ σε 3d εκτυπωτή αμέσως τις κάνεις 10 ah...μιλάμε για ένα κόστος λιγότερο στα 50 ευρό 🥰😍🥰

• Like
Reactions: KOSSTV and osatosa
Μόνο οι καινούργιες 4αρες και 8αρες έχουν στοιχεία 27100.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και μικρότερη αντίσταση άρα μπορούν να δώσουν μεγαλύτερα ρεύματα. Έχουν όμως και
μεγαλύτερο μέγεθος από τις 18650 γι΄αυτό το κέλυφος της μπαταρίας είναι διαφορετικό.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι το κύκλωμα φόρτισης μήπως και χρειάζεται απαραίτητα και τον τρίτο ακροδέκτη για να δουλέψει το εργαλείο αλλά όπως ανέφερα και πριν
τα μαϊμου μακίτα έχουν μόνο δύο ακροδέκτες.

Μόνο οι καινούργιες 4αρες και 8αρες έχουν στοιχεία 27100.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και μικρότερη αντίσταση άρα μπορούν να δώσουν μεγαλύτερα ρεύματα. Έχουν όμως και
μεγαλύτερο μέγεθος από τις 18650 γι΄αυτό το κέλυφος της μπαταρίας είναι διαφορετικό.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι το κύκλωμα φόρτισης μήπως και χρειάζεται απαραίτητα και τον τρίτο ακροδέκτη για να δουλέψει το εργαλείο αλλά όπως ανέφερα και πριν
τα μαϊμου μακίτα έχουν μόνο δύο ακροδέκτες.
Δεν χρειάζεται το έχουμε ξανά πει...έχω πειραμστιστει με bulle...ακριβός ίδια κατασταση

Καλημερα, 7 παρα τεταρτο στο λιντλ στις 3 γεφυρες ειχε πανω απο 10 ατομα που περιμενανε να ανοιξει, σχεδον ολοι πηγαμε εργαλεια , εγω το κλαδευτηρι ηθελ;α μονο αλλα στις μπαταριες ενας χαμουλης και ακουγα να λενε οτι ειχε λιγα κομματια!!

Πατρα το ίδιο. Για το κλαδευτηρι πηγα αλλα δεν υπήρχε. Ουτε 4/8 μπαταρίες ειδα.

Πάντως, στο αγαπημένο μου κατάστημα της Φρειδερίκου Σμιθ (στο Νέο Κόσμο), στις 9, είχε και κλαδευτήρια και ένα σωρό μπαταρίες.

Image6027358297645010545.jpg

(Πήρα μια 4αρα. Προσεχώς ... τεστ :) )

• Love
  • Like
Reactions: newbie and anastasg
:D:D
Κανονικά εσείς οι παρκοκυνηγοί πρέπει να συνεννοείστε και όποιος τα πετυχαίνει να αγοράζει και για τους άλλους.
Μη σας πω να χωρίσετε και «ζώνες ευθύνης».
Ένας θα πηγαίνει για μπαταρίες, άλλος για εργαλεία κήπου, άλλος για πλυστικά.

Οργανωθείτε λέμε...

Κατάστημα Βρηλισσίων αρκετές 4αρες και μόνο δυο κομμάτια 8αρες
Κανένα κομμάτι απο τον μεγάλο φορτιστή
επίσης κανένα κλαδευτήρι

Άμα βρω αργότερα που θα πάω εδώ δίπλα στο Ρίον θέλεις να σου πάρω τίποτα ??
Μου βρηκαν στον γλαυκό. Εμενα με βολεύει η Αγυια.
Σ ευχαριστώ για την κίνηση ομως!

• Like
Reactions: osatosa