2 τους θεωρώ υπερβολή...2 15αρες δεν εχεις..;...μεχρι να σου τελειώσει η μία θα φορτίζεται η αλλη...Έχεις δίκιο 30 νόμιζα είχε...60 έλεγα για αγορά 2..άρα 80 ευρό
2 τους θεωρώ υπερβολή...2 15αρες δεν εχεις..;...μεχρι να σου τελειώσει η μία θα φορτίζεται η αλλη...Έχεις δίκιο 30 νόμιζα είχε...60 έλεγα για αγορά 2..άρα 80 ευρό
Είμαι στο στάδιο που κάνω άλλες 2 για την μισινεζα μπαταριας...αυτές μου τις έφαγε ο πατέρας μ στο αμπέλι για της καμερες...ήθελα εξαρχής για μισινεζα κα είναι..Άρα θέλω να φορτιζουν μαζι..2 τους θεωρώ υπερβολή...2 15αρες δεν εχεις..;...μεχρι να σου τελειώσει η μία θα φορτίζεται η αλλη...
15ah μπαταρια parkside?Δλδ λέτε να δώσω 60 ευρό να τον πάρω??(θελω 2)ποιο πολύ με ενδιαφέρει για τις 15 ah που έχω κάνει, γιατί κάνουν κοντά στις 6 ωρες και 40 λεπτά να φορτησουν και εκεί που τις έχω μόνο γεννήτρια έχω και δεν αξίζει να τις παίρνω και να τις τοποθετώ μετά από μια βδομάδα πάλι...φυσικά στου έξι μήνες τις έχω φορτίσει 4 φορές...κρατάνε καλά...αλλά και να χαλάσουν σε 2 χρόνια έτσι και αλλιώς θα τις ξανά κάνω...
Για να κόβεις κάνα αγριοχορτο με λεπτό στέλεχος η τις γωνίες από το γκαζον ειναξ καλό...σαν να έχει ένα ίδιο ρεύματος...μην περιμένεις κάτι παραπάνω...καμία σχέση με το 40v...βγαλε αν θες φωτος να την δουμε.
εχουν κανει καποιο λαθος εδω?![]()
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενο ÏηλεÏκοÏÎ¹ÎºÏ Î¼ÏοÏνÏοÏÏοÏάλιδο
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενο ÏηλεÏκοÏÎ¹ÎºÏ Î¼ÏοÏνÏοÏÏοÏάλιδο 20 V PTHSA 20-Li B3 - – χωρίςwww.lidl-hellas.gr
Λενε μπορντουροψαλιδο ενω στις φωτο δειχνει μεσινεζα.
Ψαχνω μεσινεζα μπαταριας για χαλαρη δουλεια κοψιματα χορτων εδω σπιτι, χωρις πολλες απαιτησεις, αρκει να κοβει. Αξιζει ή να περιμενω καμια 40v οταν βγει?
Μήπως είναι σε Λέβα, οπότε είναι 25€!!!!!.... 50 ευρω η 4Α μπαταρια;;;
Μήπως έχουμε κάποιον διαθέσιμο συνάδελφο στα σύνορα;Λεβα ειναι.
... με τριαξονικό ;Μήπως έχουμε κάποιον διαθέσιμο συνάδελφο στα σύνορα;![]()
Ναι ναι θα γινει. Το αξιζει.'Αντε να δούμε πότε θα έλθει Κυρ. Ανάρπαστο θα γίνει ....![]()
Βερυκοκια μπαμπη.Αυτό το ξύλο τι είναι, βερυκοκιά ή αμυγδαλιά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.