Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχεις δίκιο 30 νόμιζα είχε...60 έλεγα για αγορά 2..άρα 80 ευρό
2 τους θεωρώ υπερβολή...2 15αρες δεν εχεις..;...μεχρι να σου τελειώσει η μία θα φορτίζεται η αλλη...

2 τους θεωρώ υπερβολή...2 15αρες δεν εχεις..;...μεχρι να σου τελειώσει η μία θα φορτίζεται η αλλη...
Είμαι στο στάδιο που κάνω άλλες 2 για την μισινεζα μπαταριας...αυτές μου τις έφαγε ο πατέρας μ στο αμπέλι για της καμερες...ήθελα εξαρχής για μισινεζα κα είναι..Άρα θέλω να φορτιζουν μαζι..

• Like
Reactions: KOSSTV
Δλδ λέτε να δώσω 60 ευρό να τον πάρω??(θελω 2)ποιο πολύ με ενδιαφέρει για τις 15 ah που έχω κάνει, γιατί κάνουν κοντά στις 6 ωρες και 40 λεπτά να φορτησουν και εκεί που τις έχω μόνο γεννήτρια έχω και δεν αξίζει να τις παίρνω και να τις τοποθετώ μετά από μια βδομάδα πάλι...φυσικά στου έξι μήνες τις έχω φορτίσει 4 φορές...κρατάνε καλά...αλλά και να χαλάσουν σε 2 χρόνια έτσι και αλλιώς θα τις ξανά κάνω...
15ah μπαταρια parkside?
εχεις φωτος να τις δουμε? με ενδιαφερει..

Έχω μόνο τα κομμάτια να σ δείξω πως ειναι και για την ακρίβεια τα καινούργια και λίγο αλλαγμένα...οι πρώτες ειναξ κρεμασμένος σε 2 στυλους στα 6 μέτρα...θα κατέβουν λογικά πριν το Πάσχα αν πέσει η μπαταρία τους κάτω από 12%

βγαλε αν θες φωτος να την δουμε.
εχουν κανει καποιο λαθος εδω?
Λενε μπορντουροψαλιδο ενω στις φωτο δειχνει μεσινεζα.
Ψαχνω μεσινεζα μπαταριας για χαλαρη δουλεια κοψιματα χορτων εδω σπιτι, χωρις πολλες απαιτησεις, αρκει να κοβει. Αξιζει ή να περιμενω καμια 40v οταν βγει?

Last edited:
επισης οσον αφορα αυτο,
γνωριζουμε αν τα ανταλακτικα της αγορας θα ταιριαζουν, ή θα ψαχνουμε παλι της Parkside οτα ειναι διαθεσιμα?

βγαλε αν θες φωτος να την δουμε.
εχουν κανει καποιο λαθος εδω?
Λενε μπορντουροψαλιδο ενω στις φωτο δειχνει μεσινεζα.
Ψαχνω μεσινεζα μπαταριας για χαλαρη δουλεια κοψιματα χορτων εδω σπιτι, χωρις πολλες απαιτησεις, αρκει να κοβει. Αξιζει ή να περιμενω καμια 40v οταν βγει?
Για να κόβεις κάνα αγριοχορτο με λεπτό στέλεχος η τις γωνίες από το γκαζον ειναξ καλό...σαν να έχει ένα ίδιο ρεύματος...μην περιμένεις κάτι παραπάνω...καμία σχέση με το 40v...

• Like
Reactions: euromaster
'Αντε να δούμε πότε θα έλθει Κυρ. Ανάρπαστο θα γίνει ....:cool:
Ναι ναι θα γινει. Το αξιζει.
Απλα να δουμε τι θα κανουμε με εξτρα αλυσιδα και λαμα λογω του βηματος του που είναι μοναδικο.
Αυτό το ξύλο τι είναι, βερυκοκιά ή αμυγδαλιά;
Βερυκοκια μπαμπη.