achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,619
Σήμερα είμαι κοντά σε ένα στη Συγγρού. Αν βρω χρόνο θα πεταχτώΚαστορια,Άργος,Πτολεμαΐδα,Κοζάνη έψαξα και εγώ...έπρεπε να με ρωτήσεις...![]()

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα είμαι κοντά σε ένα στη Συγγρού. Αν βρω χρόνο θα πεταχτώΚαστορια,Άργος,Πτολεμαΐδα,Κοζάνη έψαξα και εγώ...έπρεπε να με ρωτήσεις...![]()

Μου έχει τύχει σε πράσινο και ήθελε αλλαγη...άστο λίγο να κρυώσει καναν15 λεπτό μπορεί να έχει,κάνα θερμικοΠαιδιά sos είμαι οικοδομή και δεν μου λειτουργεί η σεγα performance psspa 20-li c3.
Ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν ξεκινάει, η μπαταρία είμαι μια χαρά, δοκίμασα και άλλη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό;
Σαν χρόνο συνεχόμενο??ποση ώρα έκοψες?Μα δεν το ζόρισα. Πάγκο κόβω με πριονακι Bosch και πάντα χωρίς πίεση
Α μπράβο.Νομίζω πρέπει να έχει σχέση με το bluetooth κάτι, αλλά θέλω χρόνο να το δω αυτό. Απαράδεκτο να είσαι οικοδομή και να σου τύχει αυτό
Πρέπει να την απενεργοποιησης από το app έχει κάτι πατηθεί και δεν ενεργοποιηται. το εχω ξανακούσει...Νομίζω πρέπει να έχει σχέση με το bluetooth κάτι, αλλά θέλω χρόνο να το δω αυτό. Απαράδεκτο να είσαι οικοδομή και να σου τύχει αυτό
αναρωτιεμαι που βρισκεται η "εξυπναδα" σε ολη αυτη την ιστορια....Πρέπει να την απενεργοποιησης από το app έχει κάτι πατηθεί και δεν ενεργοποιηται. το εχω ξανακούσει...
Επεισης μπορεί να έχει σχέση και η μπαταρια..έλεγξε τα και τα 2...
Τεράστια συζυτηση η τεχνολογία στην συγκεκριμενη συνονόματε...!!!αναρωτιεμαι που βρισκεται η "εξυπναδα" σε ολη αυτη την ιστορια....
οταν δηλαδη συναντιεται η τεχνολογια με τον χιπστερισμο..
Με τα παρκυ ολα στο προγραμμα ειναι.Απαράδεκτο να είσαι οικοδομή και να σου τύχει αυτό
Ανέβασε τπτ αν το πήρες μπας και ψωνίσουμε γιατί αυτήν την εβδομαδα τον φαγαμε..Ο χαμός από εργαλεία την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρω αν πήρε κανείς το φυλλάδιο αλλά φέρνει πολύ πράγμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.