Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καστορια,Άργος,Πτολεμαΐδα,Κοζάνη έψαξα και εγώ...έπρεπε να με ρωτήσεις...
Σήμερα είμαι κοντά σε ένα στη Συγγρού. Αν βρω χρόνο θα πεταχτώ

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά sos είμαι οικοδομή και δεν μου λειτουργεί η σεγα performance psspa 20-li c3.
Ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν ξεκινάει, η μπαταρία είμαι μια χαρά, δοκίμασα και άλλη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό;

Παιδιά sos είμαι οικοδομή και δεν μου λειτουργεί η σεγα performance psspa 20-li c3.
Ανάβει το λαμπάκι αλλά δεν ξεκινάει, η μπαταρία είμαι μια χαρά, δοκίμασα και άλλη με το ίδιο αποτέλεσμα.
Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό;
Μου έχει τύχει σε πράσινο και ήθελε αλλαγη...άστο λίγο να κρυώσει καναν15 λεπτό μπορεί να έχει,κάνα θερμικο

Εμένα δούλευε το τριβειο 3 λεπτά το έσβησα και μετά αναβοσβήνει μια φορά το λαμπάκι και δεν έκανε τπτ...τους πήρα τηλ και με κάλεσαν αυτοί απο Houston να μου πουν ότι θα γίνει αντικατάσταση πριν καν τους το επιστρεψω

Αν κουνήσεις με μια πένσα το έμβολο πάνω κάτω μερικές φορές μήπως ξεκολλήσει ??
Μετά την ανοίγεις και κοιτάς τα καλώδια στον διακόπτη και στο μοτέρ τέλος βρίσκεις μια άλλη και παίρνεις τηλέφωνο για αντικατάσταση.:cool:

Last edited:
  • Like
Reactions: pt2937 and dim tz
Νομίζω πρέπει να έχει σχέση με το bluetooth κάτι, αλλά θέλω χρόνο να το δω αυτό. Απαράδεκτο να είσαι οικοδομή και να σου τύχει αυτό

Νομίζω πρέπει να έχει σχέση με το bluetooth κάτι, αλλά θέλω χρόνο να το δω αυτό. Απαράδεκτο να είσαι οικοδομή και να σου τύχει αυτό
Α μπράβο.
Αν την συνεδεσες στο κινητο και εκανες και την αναβάθμιση την εχασες.

• Like
Reactions: KOSSTV
Πρέπει να την απενεργοποιησης από το app έχει κάτι πατηθεί και δεν ενεργοποιηται. το εχω ξανακούσει...
Επεισης μπορεί να έχει σχέση και η μπαταρια..έλεγξε τα και τα 2...

Πρέπει να την απενεργοποιησης από το app έχει κάτι πατηθεί και δεν ενεργοποιηται. το εχω ξανακούσει...
Επεισης μπορεί να έχει σχέση και η μπαταρια..έλεγξε τα και τα 2...
αναρωτιεμαι που βρισκεται η "εξυπναδα" σε ολη αυτη την ιστορια....
οταν δηλαδη συναντιεται η τεχνολογια με τον χιπστερισμο..

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
αναρωτιεμαι που βρισκεται η "εξυπναδα" σε ολη αυτη την ιστορια....
οταν δηλαδη συναντιεται η τεχνολογια με τον χιπστερισμο..
Τεράστια συζυτηση η τεχνολογία στην συγκεκριμενη συνονόματε...!!!
Μάλλον άχρηστη την θεωρώ...εδώ στα Bosch που έχω δεν το.εχω τσεκάρει καν..

• Like
Reactions: kospap
Δεν το σύνδεσα ποτέ με bluetooth.
Οπως το είδα λίγο τώρα με το ζόρι ανεβοκατεβαινει η Λάμα, θελει πολύ δύναμη. Δεν έχει λογική εξήγηση αυτό πάντως, ούτε το ζόρισα ούτε το πείραξα.
Μήπως θέλει κάνα χαστούκι να έρθει στα ίσια του;

Ναι βρε από την αρχή, αφού το γράφω. Bluetooth δεν έχω συνδέσει στο εργαλείο. Ούτε η μπαταρία είναι d Mart.

Ο χαμός από εργαλεία την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρω αν πήρε κανείς το φυλλάδιο αλλά φέρνει πολύ πράγμα.
Ανέβασε τπτ αν το πήρες μπας και ψωνίσουμε γιατί αυτήν την εβδομαδα τον φαγαμε..

Last edited: