Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κοίτα μαυρος είναι άρα υποτίθεται ότι θα κάνει...για 30 ευρω δεν θα το σκεφτόμουν άμα δεν είχαν άλλον από την σειρά 20ν της Parkside...
Δεν έχω άλλον και ήθελα να πάρω έναν perfomace απλά πιστεύω έχει και άλλα μοντέλα..γιαυτό ρωτάω να μου πείτε γνώμες...αλλά για 30 ευρό οντως

φτου... Δεν έχω και άδεια να κατέβω Χανιά . Το δραπανο είναι ότι πρέπει

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Like
Reactions: KOSSTV
Δεν έχω άλλον και ήθελα να πάρω έναν perfomace απλά πιστεύω έχει και άλλα μοντέλα..γιαυτό ρωτάω να μου πείτε γνώμες...αλλά για 30 ευρό οντως
Μα δεν εχει 30 ευρω.
Βαλε και τα ακτοπλοϊκά...

• Like
Reactions: dim tz
Τι είναι αυτό ρε παιδιά με τα LIDL, τι αρρώστια είναι αυτή;
Σχεδόν διακόσια χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια πρεμούρα για το ποιός θα προλάβει, απ’ το 1840 με τους χρυσοθήρες που έτρεχαν στο Κλοντάικ… :LOL:

Καλημέρα έχει πάρει κανείς τον καθαριστή χαλιών και ταπετσαριών που έχει από Δευτέρα 22-4;

Καλημέρα έχει πάρει κανείς τον καθαριστή χαλιών και ταπετσαριών που έχει από Δευτέρα 22-4;
Και εμένα με ενδιαφέρει για βιολογικό στο αυτοκίνητο. Απ ότι βλέπω αυτό το μοντέλο βγαίνει για πρώτη φορά. Το παλιό δεν είναι και πολύ δυνατό απ ότι βλέπω σε βιντεάκια.

παιδιά πάω εγώ να τα πάρω
Σχεδόν διακόσια χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια πρεμούρα για το ποιός θα προλάβει, απ’ το 1840 με τους χρυσοθήρες που έτρεχαν στο Κλοντάικ… :LOL:

Όταν έχει φτάσει να φτιάχνει ρούχα ολόκληρα με το σήμα του lidl και ο κόσμος τα αγοράζει καταλαβαίνεις ;)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εμ πως...αφου θα "τρεξουν" τρελες προσφορες....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

436610764_10232515981386136_5697738080352342427_n.jpg

Στις 25 του μήνα να δω τι θα κάνετε...:p

View attachment 231979
Κωστή πλέον η απάντηση είναι απλή και εύκολη, θα πάμε να πάρουμε καμία τυρόπιτα ή μπουγάτσα και θα προσπεράστε τα εργαλεία χωρίς να μας κάνουν κλικ 😎
Πλέον με τα όσα κάνουν (ανύπαρκτο απόθεμα), σκαμπανεβάσματα τιμής και μειωμένη ποιότητα κατασκευής έχω ξενερώσει αφάνταστα τους τελευταίους μήνες με τα εργαλεία τους.
Μόνο για κανένα αναλώσιμο πηγαίνω π.χ. ταινίες, κόλλες αναλώσιμα τροχού κλπ

και εγω το ιδιο, μετα απο αυτο που επαθα με την performace σεγα (που την ειχα για εξαιρετικο κομματι και αφου εκενα την εγχειρηση και ειδα οτι ειναι ελλατωματικη η σχεδιαση της), νομιζω οτι θα προσανατολιστω σε αλλη εταιρια, κρατοντας τις μπαταριες και δουλευοντας με ανταπτορες..

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Πέρασα από το κατάστημα της περιοχής μου (Σαλαμίνα), να ρίξω μια ματιά στις προσφορές, χωρίς να έχω κάτι να θέλω να αγοράσω. Πήρα το μέτρο (πάμφθηνο) και μια ταινία εξωτερικού χώρου για να υπάρχει. Τελειώνοντας την περιήγηση μου στα ράφια, βλέπω γύρω στους 10 γωνιακούς τροχούς ρεύματος στα 25€, κομμάτια που περίσσεψαν από την προσφορά και τα έφεραν. Καθώς δεν μπορούσα να πάω εκείνη την μέρα από τις 8 να στηθώ στην ουρά μπας και προλάβω ένα κομμάτι και φυσικά δεν το πρόλαβα, βλέποντας τα σήμερα νευρίασα και δεν πήρα ένα, αν και το περίμενα καιρό καθώς δεν έχω έναν και θα ήθελα να υπάρχει για όταν χρειαστεί. Καλύτερα να περιμένω μια ακόμη προσφορά ή να υπάρχουν περισσότερα τεμάχια στα ράφια γιατί μου φάνηκε σαν κοροϊδία να το φέρουν με 20% έκπτωση μόνο μια φορά.