Ο συγκεκριμένος αξίζει και για 50, οπότε έπρεπε να τον πάρεις
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Από Δευτέρα δεν είναι?καλησπέρα!
Έχει πετύχει κανείς σε κανένα κατάστημα σκούπα υγρών - στερεών ?
Ναι το έχω πει και παλιότερα...την πρώτο πήρα την πρώτη φορά που την έβγαλαν και είμαι υπέρ ευχαριστημένος...την χρησιμοποιώ καθημερινά από 2 φορές την ημέρα ίσως και παραπάνω με 8ah μπαταρια...κάνει 4.5 ποτήρια καφέ με μια φόρτιση...άμα χαλάσει θα την ξανά πάρω σιγουραΠραγματι ο κουβας ειναι τσιπικος, καμμια σχεση με το θηριο που ειχαμε παρει παλαιοτερα.
Παρομοιους κουβαδες βρισκεις στην πιατσα και φτηνοτερα απο 4 ευρω.
Eχει γευτει καποιος τυχερος καφεδακι απο την εντυπωσιακη -copy/paste Makita- 18βολτη καφετιερα Parkside?
Ειναι κριμα να εχει κανεις μπαταριες/φορτιστη της σειρας και να μην εχει αυτο το γκατζετ
![]()
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενη καÏεÏιÎÏα PKMA 20-Li A1 -
PARKSIDE® ÎÏαναÏοÏÏιζÏμενη καÏεÏιÎÏα PKMA 20-Li A1 - Λειτουργεί χωρίςwww.lidl-hellas.gr
Θα βάλει κάτι από Δευτέρα όντως ? δεν έχω δει κάτι. [Δεν λέω αυτή που θα βάλει για τα χαλιά]Από Δευτέρα δεν είναι?
Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βάλει κάτι από Δευτέρα όντως ? δεν έχω δει κάτι. [Δεν λέω αυτή που θα βάλει για τα χαλιά]
Γενικά ρωτούσα ανεξάρτητα από φυλλάδιο, μήπως έχει πετύχει κάποιος που να χει περισσέψει από παλιά.
καλησπέρα!
Έχει πετύχει κανείς σε κανένα κατάστημα σκούπα υγρών - στερεών ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.