Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πιστεύω η πρώτη φορά σχεδόν πάντα όταν φέρνουν ένα εργαλείο είναι διερευνητική για το αγοραστικό κοινό τους. Φέρνουν λίγα, βλέπουν αν όντως φεύγουν και μετά ξαναφέρνουν περισσότερα αφού τραβάει στην αγορά. Συγχρόνως δημιουργείται το αίσθημα "να προλάβω την επόμενη φορά να μη το χάσω" σε όλους μας οπότε πάμε και το χτυπάμε χωρίς σκέψη και συνείδηση. Πάντως σίγουρα πετυχαίνουν αυτό που θέλουν. Μας διαβάζουν σαν ανοιχτό βιβλίο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το γουστάρουμε κιόλας. Κάτι σα την γκόμενα που μας το παίζει λίγο δύσκολη.

• Like
Reactions: Χιωτης
Ξεφορτισε την μπαταρία τελείως και ξανά φορτιστην...θα είναι μια χαρά...το ίδιο θα σ κάνουν στο service
Να ξαναδοκιμασω τοτε . Χθες που πηγα να την φορτισω μετα απο λιγα λεπτα αναβοσβηναν τα δυο λαμπακια στον φορτιστη και η μπαταρια ενω την εβγαλα ζεματαγε για αρκετες ωρες στο πανω μερος που ειναι οι ακροδεκτες και μυριζε καμμενο . Τωρα η ενδειξη μπαταριας δεν αναβει καθολου .

Μιλησα με σερβις και μου ειπαν να την στειλω .

ΥΓ: Η μπαταρια ειναι πληρως ξεφορτιστη . Η ενδειξη μπαταριας δεν αναβει καθολου . Την εβαλα στον φορτιστη και αναβοσβηνουν τα δυο λαμπακια .

Last edited:
Να ξαναδοκιμασω τοτε . Χθες που πηγα να την φορτισω μετα απο λιγα λεπτα αναβοσβηναν τα δυο λαμπακια στον φορτιστη και η μπαταρια ενω την εβγαλα ζεματαγε για αρκετες ωρες στο πανω μερος που ειναι οι ακροδεκτες και μυριζε καμμενο . Τωρα η ενδειξη μπαταριας δεν αναβει καθολου .

ΥΓ: Η μπαταρια ειναι πληρως ξεφορτιστη . Η ενδειξη μπαταριας δεν αναβει καθολου . Την εβαλα στον φορτιστη και αναβοσβηνουν τα δυο λαμπακια .

Αν η μπαταρία έχει αγοραστεί από κατάστημα και είναι εντός εγγύησης (3 χρόνια), θα γίνει μεν αντικατάσταση από το service αλλά θα σου δώσουν μπαταρία σε λευκό κουτί, η οποία έχει εγγύηση νομίζω 6 μήνες. Αν το υπόλοιπο της εγγύησής σου είναι περίπου τόσο, no problem. Αν όμως είναι πολύ μεγαλύτερο, τηλ πάλι στην εξυπηρέτηση και απαίτησε όλο το υπόλοιπο της εγγύησης.

Αν είναι εκτός εγγύησης, μην πάρεις μπαταρία από το service γιατί δεν θα έχεις 3 χρόνια εγγυηση, αλλά 15 ή 30 ημέρες.

• Like
Reactions: droulis
Η μπαταρια ειναι ενος χρονου , δεν εχει χρησιμοποιηθει .Την ειχα τσεκαρει και την αποθηκευσα μαζι με αλλες . Ειναι η μονη με στοιχεια 21700 που εχω και η μονη parkside που μου εχει βγαλει προβλημα . Μου ειπαν οτι θα την τσεκαρουν και μετα θα παραγγειλουν αλλη απο το εργοστασιο . Η ολη διαδικασια θα παρει περιπου 20 εργασιμες απο την ωρα που θα ειναι στα χερια τους .

Η μπαταρια ειναι ενος χρονου , δεν εχει χρησιμοποιηθει .Την ειχα τσεκαρει και την αποθηκευσα μαζι με αλλες . Ειναι η μονη με στοιχεια 21700 που εχω και η μονη parkside που μου εχει βγαλει προβλημα . Μου ειπαν οτι θα την τσεκαρουν και μετα θα παραγγειλουν αλλη απο το εργοστασιο . Η ολη διαδικασια θα παρει περιπου 20 εργασιμες απο την ωρα που θα ειναι στα χερια τους .
Αν προλαβαίνεις, κλείνουν 15:30, τηλ και ρώτησε για την εγγύηση. Αν σου πούνε 6 μήνες, κρίνεις εσύ.

Άμα δεν ανάβει καθόλου το λαμπάκι ενώ έχει εγγύηση στειλτην αλλιώς αν δεν έχεις με box now την στέλνεις σε εμενα

• Like
Reactions: cyclades
Ήμουν στο τσακ να πάρω την χλοοκοπτική μηχανή των 40V. Αν και έχω ήδη μια βενζίνης (και μάλιστα πολύ καλή), ήθελα τη συγκεκριμένη για ευκολία και ευκινησία. Με απέτρεψε ένα βίντεο που είδα στο YouTube. Όπως θα δείτε, ο κινητήρας της συγκεκριμένης μηχανής είναι...μινιατούρα. Θα μου πείτε ότι είναι brushless, κτλ. Ας ακούσω του ειδικούς, μετράει το μέγεθος;

Ακολουθεί το βίντεο από το YouTube:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ήμουν στο τσακ να πάρω την χλοοκοπτική μηχανή των 40V. Αν και έχω ήδη μια βενζίνης (και μάλιστα πολύ καλή), ήθελα τη συγκεκριμένη για ευκολία και ευκινησία. Με απέτρεψε ένα βίντεο που είδα στο YouTube. Όπως θα δείτε, ο κινητήρας της συγκεκριμένης μηχανής είναι...μινιατούρα. Θα μου πείτε ότι είναι brushless, κτλ. Ας ακούσω του ειδικούς, μετράει το μέγεθος;

Ακολουθεί το βίντεο από το YouTube:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Την έχω για 2ο χρόνο καθώς την έφερα πέρσι από Γερμανία με κόστος μαζί με τα μεταφορικά στα 140 ευρό...πιστεωψε με είναι υπέρ αρκετό το μοτερ...από τα λίγα μηχανήματα που θα μείνεις ευχαριστημένος...έχει και εξάρτημα για να το δουλεύεις σαν καταστροφεας και ομόλογο πως και μόνο αγριαδα να κόβεις δεν συναντάει αντίσταση...επισης με 2 μπαταρίες 4ah είσαι υπέρ καλυμενος...το μόνο κακό τις υπόθεσης είναι ο ελαφρύς σκελετός συγκράτησης...αυτόν φοβάμαι για το μέλλον

• Like
Reactions: george_av
Μόνο εγώ χαίρομαι όταν πάω και δεν βρίσκω το εργαλείο που θέλω;

Λες να υπάρχει;
Λες να μην υπάρχει;
Λες να δουλεύει καλά;
Λες να μη δουλεύει;
Και μετα ποιός το φέρνει πίσω;
Και αν πάρω και άλλο αλλα δουλεύει λίγο καλύτερα απο το πρώτο αλλά όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα;
Και αν μου αρέσει και δεν μου αρέσει ταυτόχρονα;
Και αν μου αρέσει τόσο πολύ που μετά αν χαλάσει θα στεναχωρηθώ πολύ;
Και αν ειναι καλύτερο απο τα επώνυμα και θα φοβάμαι να το δουλέψω μη χαλάσει;
Και αν είναι χειρότερο από τα επώνυμα αλλά όχι τοσό κακό, αλλα να αισθανομαι όμως οτι δεν είναι και αρκετά καλό;

Α στο διάολο και εσείς και το πριόνι σας........ ευτυχώς που δεν είχε, σώθηκα......
πραγματικά δεν στεναχωριέμαι καθόλου.

Είτε το βρεις είτε δεν το βρεις είναι ακριβώς το ίδιο!

πολυ μουγκα εχει πεσει, δεν πηρε κανεις το αλυσοπριονακι να μας πει εντυπωσεις?
Μια χαρά είναι αν είσαι 1.80 και ψηλότερος. Το χέρι δεν φτάνει με ευκολία να πατήσει και τα δυο κουμπιά για να πάρει εμπρός.

• Like
Reactions: euromaster
Στο 1,70 που ειμαι εγω δεν συναντησα τετοια δυσκολια.

Η μονη δυσκολια που βλεπω , να ξαναπω, ειναι στην ευρεση ανταλλακτικης αλυσιδας.

Οποτε , να ξαναπω, αν βρει καποιος λυση με αλλαγη γραναζιου σε 1/4 ας κανει τον κοπο να μας ενημερωσει!

• Like
Reactions: KOSSTV and elninioz

Η μονη δυσκολια που βλεπω , να ξαναπω, ειναι στην ευρεση ανταλλακτικης αλυσιδας.

Οποτε , να ξαναπω, αν βρει καποιος λυση με αλλαγη γραναζιου σε 1/4 ας κανει τον κοπο να μας ενημερωσει!
Αντρας 1.60 και γυναικα 1.70 δεν κατάφεραν να το ξεκινήσουν.

Υπάρχει η λύση!! Μηχανουργείο και βάζεις το κανονικό του η ότι θέλεις...το έχω κάνει σε παλιό αλυσοπριονο stihl?

Σε ενα μανιουαλ που διαβασα αναγραφει οτι το 12βολτο Parkside PGHSA 12 C2 φοραει αλυσιδα με βημα 1/4 .

Αν το γραναζι του ταιριαζει στο 20βολτο το προβλημα λυνεται . Θα το ψαξω περαιτερω .

μια πολυ γρηγορη δοκιμή στο μικρουλι αλυσοπριονο
μαδερι ΙΙ.jpg
μαδερι εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες για καποια χρονια αλλα οχι εντελως σαπιο
γρηγορη και ευκολη κοπη

Το δοκίμασα κι εγώ σήμερα, ελάχιστα επειδή δεν είχα και τίποτα να κόψω. Πολύ μου άρεσε στο κράτημα και οι κοπές γρήγορα και εύκολα.
Λάδι πως βάζετε; Έβαλα γύρω-γύρω στον οδηγό(λάμα), μια σταγόνα καθε εκατοστό.

Λάδι πως βάζετε; Έβαλα γύρω-γύρω στον οδηγό(λάμα), μια σταγόνα καθε εκατοστό
και εγω το ιδιο εκανα. καποιος εμπειρος ισως ξερει καλυτερα.
Επισης ξεχασα να γραψω πως μετα την πρωτη κοπη, πηρε καποια μποσικα η αλυσιδα.
λιγο ξεσφιγμα, τεντωθηκε και μετα δουλεψε χωρις αλλη ρυθμιση

• Like
Reactions: dk31