Για άλλη μία φορά η εγγύηση που δίνει το Lidl στα εργαλεία αποδεικνύεται κορυφαία και με διαφορά από οποιονδήποτε άλλο.
Τον Νοέμβριο '23 αγόρασα τον γωνιακό τροχό PWS 125 από 34,99 ευρώ σε 29,99 με Lidl Plus. Ελάχιστη χρήση μέχρι τώρα. και πρακτικά σαν καινούργιος. Πριν 4-5 ημέρες τον δούλεψα σε απομάκρυνση ηλεκτροστ. βαφής από μερικές κοιλοδοκούς και απομάκρυνση σκουριάς, με τις πλαστικές βούρτσες Parkside τύπου σκληρού σφουγγαριού. Όλα καλά, δεν ζεστάθηκε ιδιαίτερα.
Προχθές έβαλα ένα δίσκο λείανσης. Δούλεψε λίγο και μετά νεκρός. Πατάω σκανδάλη και τίποτα.
Χθες πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και μου έδωσαν ένα πανευρωπαϊκό αριθμό της εταιρίας που αναλαμβάνει service σε αυτά τα εργαλεία. Στο τηλ. ένας ευγενικός υπάλληλος στα ελληνικά, με τα από μερικές ερωτήσεις (ΙΑΝ εργαλείου, από ποιό κατάστημα Lidl έγινε η αγορά, τα στοιχεία μου, δ/νση κλπ) χωρίς πολλά-πολλά μου είπε ότι σε περίπου 10 ημέρες θα μου φέρει η courier καινούργιο. Τον χαλασμένο όταν ρώτησα πως θα τον επιστρέψω μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται, μόνο αν ζητηθεί από τη courier, αν όχι να τον πάω σε σημεία ανακύκλωσης. Ούτε την απόδειξη αγοράς που έχω μου ζήτησε. Σε ερώτησή μου αν γίνεται να επιστραφούν τα χρήματα ώστε να συμπληρώσω για να αγοράσω τον αντίστοιχο Performance που υπάρχει στο κατάστημα αυτές τις ημέρες, μου απάντησε ότι η πολιτική είναι να αντικατασταθεί με καινούργιο αν υπάρχει σε απόθεμα, αν όχι τότε επιστρέφεται το ποσό της αγοράς.
Ύστερα από τέτοια υποστήριξη πελάτη, πείτε μου από που θα αγοράσεις εργαλείο και θα σου φερθούν έτσι αν χαλάσει.....
Τον γωνιακό Performance PPWS 125 τον πήρε κάποιος να μας πεί;