Χάχα...δεν έχω δοκιμάσει αδερφεΦτιάχνεις και 12-βολτες;![]()
Αλλά άμα σου έχει χαλάσει ναι...Χάχα...δεν έχω δοκιμάσει αδερφε
Pm με boxnow
Αυτός πρώτη φορά ήρθε...
γιατί δεν χρησιμοποίησες απλή χαρτοταινία;;πρωινο εμφραγμα
View attachment 234595αφου εβαψα τους τοιχους, ειπα να περασω ενα χερι στους τροχοδρομους των ρολων καποιων παλιων κουφωματων...χρησιμοπιησα την νεα πορτοκαλι ταινια μασκαρισματος του λιντλ...
εβγαλε ΚΑΙ το παλιο χρωμα.....
Δεν ξερω αν ειναι τοσο σκουπιδι ή εγω την χρησιμοπιησα εκει που δεν επρεπε
δηλαδη?
Τα παλιά ντουβάρια επειδή έχουν πάρει πολλά χέρια χρωματος κάποια στιγμή φουσκώνουν...ειδικά εάν έχουν γίνει επεμβάσεις χωρίς να έχουν ασταρωθει τα σημεία πρωτα που έχουν πρόβλημα(οπως στην φωτο)...τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό το παραπάνω..πρωινο εμφραγμα
View attachment 234595αφου εβαψα τους τοιχους, ειπα να περασω ενα χερι στους τροχοδρομους των ρολων καποιων παλιων κουφωματων...χρησιμοπιησα την νεα πορτοκαλι ταινια μασκαρισματος του λιντλ...
εβγαλε ΚΑΙ το παλιο χρωμα.....
Δεν ξερω αν ειναι τοσο σκουπιδι ή εγω την χρησιμοπιησα εκει που δεν επρεπε
Οπότε η ταινία δεν φταίει στην περίπτωση σου...
Πάντως έχω δεν θα έβαζα χαρτοταινια..με ένα πινέλο 1" θα έκανα την δουλειά μου..και εάν λερωνα λίγο θα το διόρθωνα με του τοίχοι.. τωρα έχει 2πλασια δουλειά να διορθωθεί..
Εάν δεν έχεις χέρι υπάρχει και άλλο κόλπο...μα μολις την προγουεμνη βδομαδα εβαψα τους τοιχους...και αρχισαν οι οδηγοι να αινονται παλιοι
δεν εχω χερι για τετοια δουελια Κωστα, αλλα που θα παει...λαθος στο λαθος θα μαθω...
( τωρα που θα βαζω κοντρα στην λαδομπογια θα ειναι πιο ευκολα γιατι καθαριζει ευκολα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.