Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

1000005200.jpgΒουλγαρία..Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε το αλυσοπριονο και ελλαδα..τιμη φεύγει λίγο αλλά κάνα ταλυρο διαφορά πιστεύω θα εχει

• Like
Reactions: lazarefa
πρωινο εμφραγμα

web-085601_1.jpgαφου εβαψα τους τοιχους, ειπα να περασω ενα χερι στους τροχοδρομους των ρολων καποιων παλιων κουφωματων...χρησιμοπιησα την νεα πορτοκαλι ταινια μασκαρισματος του λιντλ...
εβγαλε ΚΑΙ το παλιο χρωμα.....

Δεν ξερω αν ειναι τοσο σκουπιδι ή εγω την χρησιμοπιησα εκει που δεν επρεπε

• Sad
Reactions: nikfor
πρωινο εμφραγμα

View attachment 234595αφου εβαψα τους τοιχους, ειπα να περασω ενα χερι στους τροχοδρομους των ρολων καποιων παλιων κουφωματων...χρησιμοπιησα την νεα πορτοκαλι ταινια μασκαρισματος του λιντλ...

γιατί δεν χρησιμοποίησες απλή χαρτοταινία;;
αν και από αυτό που βλέπω, το παλιό χρώμα θα έβγαινε και με το νύχι

• Like
Reactions: KOSSTV
πρωινο εμφραγμα

View attachment 234595αφου εβαψα τους τοιχους, ειπα να περασω ενα χερι στους τροχοδρομους των ρολων καποιων παλιων κουφωματων...χρησιμοπιησα την νεα πορτοκαλι ταινια μασκαρισματος του λιντλ...

Τα παλιά ντουβάρια επειδή έχουν πάρει πολλά χέρια χρωματος κάποια στιγμή φουσκώνουν...ειδικά εάν έχουν γίνει επεμβάσεις χωρίς να έχουν ασταρωθει τα σημεία πρωτα που έχουν πρόβλημα(οπως στην φωτο)...τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό το παραπάνω..
Η ταινία επειδή έχει δυνατή κόλλα δεν την "πατάμε" ολόκληρη κατά πλατος σε τετοιες περιπτώσεις αλλά μόνο από την πλευρά που είναι να βαψουμε..οπότε όταν.παμε να την βγάλουμε δεν θα βγάλει το χρώμα.. εκτος και εάν έχει πρόβλημα από κάτω..

Οπότε η ταινία δεν φταίει στην περίπτωση σου...
Πάντως έχω δεν θα έβαζα χαρτοταινια..με ένα πινέλο 1" θα έκανα την δουλειά μου..και εάν λερωνα λίγο θα το διόρθωνα με του τοίχοι.. τωρα έχει 2πλασια δουλειά να διορθωθεί..

Σωστός σε όλα ο Κώστας, νομίζω και με ένα ρολάκι χωρίς ταινία θα το έβαφες εύκολα αφού υπάρχει διαφορά επιπέδου μεταξύ τοίχου και ρολών, ευκαιρία για φρεσκάρισμα....

• Like
μα μολις την προγουεμνη βδομαδα εβαψα τους τοιχους...και αρχισαν οι οδηγοι να αινονται παλιοι :ROFLMAO:

Οπότε η ταινία δεν φταίει στην περίπτωση σου...
Πάντως έχω δεν θα έβαζα χαρτοταινια..με ένα πινέλο 1" θα έκανα την δουλειά μου..και εάν λερωνα λίγο θα το διόρθωνα με του τοίχοι.. τωρα έχει 2πλασια δουλειά να διορθωθεί..

δεν εχω χερι για τετοια δουελια Κωστα, αλλα που θα παει...λαθος στο λαθος θα μαθω...
( τωρα που θα βαζω κοντρα στην λαδομπογια θα ειναι πιο ευκολα γιατι καθαριζει ευκολα)

• Like
μα μολις την προγουεμνη βδομαδα εβαψα τους τοιχους...και αρχισαν οι οδηγοι να αινονται παλιοι :ROFLMAO:

δεν εχω χερι για τετοια δουελια Κωστα, αλλα που θα παει...λαθος στο λαθος θα μαθω...
( τωρα που θα βαζω κοντρα στην λαδομπογια θα ειναι πιο ευκολα γιατι καθαριζει ευκολα)
Εάν δεν έχεις χέρι υπάρχει και άλλο κόλπο...
Βάζεις μια φαρδια σπατουλα καθετα ακριβώς στην άκρη που κόβεις και κατεβαίνεις σιγα-σιγα..!!
Στο τέλος καθαρίζεις την σπατουλα από το χρώμα...

Παιδιά καλησπέρα και πάλι...όπως σας είχα πει θα δοκίμαζα την μπαταρία για να σας πω τα δεδομένα.. λοιπόν με βάρος 1340γρ και κόστος στα 98.5 ευρό η μπαταρια έδωσε τα εξής αποτελέσματα.. ξεφορτισε 2 χ8ah και είχε μέσα 15% ακόμα να δώσει...η μισινεζα που έκανα την δοκιμή δουλέψε για 40 λεπτά στην 2η ταχυτητα και στην 3η καθώς επίσης και ο χρονος φορτισης με 4.5ah φορτιστη έγινε σε 5 ώρες και 40 λεπτά...με άλλα λόγια εκτός από το ότι το κόλπο πέτυχε και αυτό ήταν το θέμα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπεις στην διαδικασία να κάνεις μια αυτού το κόστος για 2 8 αρες ειναξ 120 ευρό(20 ευρο διαφορα κλαιν+οτι εχεις και εγγυηση)...εγώ θα κάνω άλλη μια για να έχω ζευγάρι...