Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όποιος δεν τους έχει πάρει και θέλει ένα σετ ας τους πάρει αυτούς του σφηκτηρες...ειναι δεύτερη φορά που τους φέρνει...αξίζουν 100%
(y)(y)(y)
Είχαμε κάνει μια κουβέντα την προηγούμενη φορά που τους έφερε
https://avclub.gr/index.php?threads...gisi-scholia-prosfores.117926/post-1058855278

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Σε ξυλο για τρίψιμο και "χαιδεμα" μια χαρά μου φενεται...στο σιδερο εάν για πολυ ελαφριά πράγματα είναι..
Για λείανση και φάγωμα υλικου δεν νομίζω ότι έχει τέτοια δυνατότητα.. στην πολύ πίεση θα σταματάει..
Μάλιστα.
Οπότε δίνω άκυρο
Ευχαριστώ

Να ρωτήσω εγώ κάτι...έχω αυτό το εργαλείο

PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο θαμνοκοπτικό 2 σε 1 40 V PPFSA 40-Li C2.

Και για 4η φορά με έβγαλε πρόβλημα με τεράστιες αναμονες στην αντικατάσταση.. μυπαρχει πιθανότητα να το πάω πίσω γιατί πάλι με κάνει νούμερα με τις στροφές και να πάρω άλλο από ένα κατάστημα??ΠΡΟΣΟΧΗ οποιος αγοράσει το ίδιο να το κάνει σκληρή δοκιμή!

Καλησπέρα μιας και έχω το ίδιο αλλά το δούλεψα μόνο για 5 λεπτά και δεν παρατήρησα κατι τι ακριβώς χαλάει?

Τον γωνιακό τροχό που φέρνουν την Πέμπτη τον έχει πάρει κανείς;
Βέβαια αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που φέρνουν την έκδοση Α2, ενώ λογικά την τελευταία φορά που τον έφεραν (πριν μερικούς μήνες αν θυμάμαι, λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα) επρόκειτο για την έκδοση Α1. Λογικά βέβαια δεν θα έχουν κάποια εμφανή διαφορά. Ίσως (καλό σενάριο) να διόρθωσαν κάποιο πρόβλημα χρήσης που υπήρχε στην έκδοση Α1.
Αν κάποιος φίλος είχε αγοράσει τον συγκεκριμένο τροχό, ας μας πει εντυπώσεις, και κυρίως. αν παρατήρησε κάποιο σφάλμα λειτουργίας.

• Like
Reactions: KOSSTV
Λαζαρε..λιγο γαιδουρι μου φενεται..απο την αλλη εαν θες να κανεις δουλειες αντοχης,πιεσης και διαρκειας το θελεις αυτο....!!!

[.
Τον συγκεκριμένο όχι. Τον προηγούμενο Performance (μιας μπαταρίας) έχω πάρει αλλά δεν είχε ρύθμιση στροφών οπότε σκέφτομαι να πάρω κι αυτόν.

Διάφορες από την φωτογραφία βλέπω στην κεφαλή του. Είναι πιο επίπεδη αυτού που θα φέρει.

Καλησπέρα μιας και έχω το ίδιο αλλά το δούλεψα μόνο για 5 λεπτά και δεν παρατήρησα κατι τι ακριβώς χαλάει?
Παρά πολλές φορές δεν κρατάει σταθερές τις στροφές...με πατημένο το γκάζι έχει αυξομειώσεις

Βέβαια αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που φέρνουν την έκδοση Α2, ενώ λογικά την τελευταία φορά που τον έφεραν (πριν μερικούς μήνες αν θυμάμαι, λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα) επρόκειτο για την έκδοση Α1. Λογικά βέβαια δεν θα έχουν κάποια εμφανή διαφορά. Ίσως (καλό σενάριο) να διόρθωσαν κάποιο πρόβλημα χρήσης που υπήρχε στην έκδοση Α1.
Αν κάποιος φίλος είχε αγοράσει τον συγκεκριμένο τροχό, ας μας πει εντυπώσεις, και κυρίως. αν παρατήρησε κάποιο σφάλμα λειτουργίας.

Λαζαρε..λιγο γαιδουρι μου φενεται..απο την αλλη εαν θες να κανεις δουλειες αντοχης,πιεσης και διαρκειας το θελεις αυτο....!!!

Έχω τον PWSAP 20 LI D4, ο οποίος πριν περίπου 1 χρονο είχε 65€ solo. Ελαφρύς και καλά ζυγισμένος. Έχω 2 μπαταρίες των 4Α και δεν θα σκεφτόμουν για 8Α, όχι μόνο λόγω των κακών κριτκών σε συνεχή χρήση, αλλά κυρίως λόγω βάρους.
Πιθανότατα η COMPERNASS έχει λύσει κάποια σοβαρά θέματα που δημιουργήθηκαν στην παραγωγή, οπότε εγώ θα τον αγόραζα.

Γενικότερα, είναι ένας τροχός μπαταρίας ρυθμιζόμενος και εύχρηστος αλλά, στις σιδηροκατασκευές που τον χρησιμοποιώ εγώ, δεν θα έλεγα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βασικός τροχός. Σαν βοηθητικός, μου έχει λύσει τα χέρια.

Έχω και εγώ την ίδια εντύπωση με τον gipsy, ότι η κεφαλή του PPWSFA 20-Li A2 είναι πιό χαμηλή, άρα και πιό ευέλικτος σε στενά σημεία. Ελπίζω να μην είναι κάποιο λάθος προοπτική στην φωτογραφία.

1716837707099.png

• Like
Reactions: lazarefa
Παρά πολλές φορές δεν κρατάει σταθερές τις στροφές...με πατημένο το γκάζι έχει αυξομειώσεις
Ναι αυτό όντως το κανει αλλά εγώ νόμιζα έχει να κάνει με το ποσό πατάς τον διακόπτη και μερικές φορες παρατηρησα να το κανει αν βρει πολλά χόρτα κλπ δίνει στιγμιαία λίγο γκάζι παραπάνω για να μην κόψει τελείως. Το ίδιο κάνει και το δισκοπριονο χειρός με τον οδηγό performance και αυτό όταν το έχω στην πρώτη σκαλα και δυσκολευτεί κάπου ανεβάζει στροφές.

Ναι αυτό όντως το κανει αλλά εγώ νόμιζα έχει να κάνει με το ποσό πατάς τον διακόπτη και μερικές φορες παρατηρησα να το κανει αν βρει πολλά χόρτα κλπ δίνει στιγμιαία λίγο γκάζι παραπάνω για να μην κόψει τελείως. Το ίδιο κάνει και το δισκοπριονο χειρός με τον οδηγό performance και αυτό όταν το έχω στην πρώτη σκαλα και δυσκολευτεί κάπου ανεβάζει στροφές.
Το θέμα είναι ότι το κάνει και εκεί που δυσκολεύετε ...επισης μερικές φορές που ξεκινάς στο 5λεπτο σταματαει να δουλεύει...4 φορές στο service ,4 αντικαταστασεις και πάλι το ίδιο...επισης πολύ λίγη διαρκεια

Το θέμα είναι ότι το κάνει και εκεί που δυσκολεύετε ...επισης μερικές φορές που ξεκινάς στο 5λεπτο σταματαει να δουλεύει...4 φορές στο service ,4 αντικαταστασεις και πάλι το ίδιο...επισης πολύ λίγη διαρκεια
Με 8 αρες το δουλεύεις? Νομίζω λένε με 8 αρες ότι βγάζει 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης. Δεν το εχω δουλέψει τόσο εγώ για να ξέρω. Το καλοκαίρι τώρα θα το χρειαστώ για το χωριό.

Με 8 αρες το δουλεύεις? Νομίζω λένε με 8 αρες ότι βγάζει 20 λεπτά συνεχόμενης χρήσης. Δεν το εχω δουλέψει τόσο εγώ για να ξέρω. Το καλοκαίρι τώρα θα το χρειαστώ για το χωριό.
Ακριβός τόσα...σε μέτρια χόρτα και υγρά με 2.4mm βγάζει 18 με 20 λεπτά...προσοχή μην δοκιμάσεις άλλες διαμέτρους από πετονιά η κεφαλες...όλα παίζουν ρόλο...είναι στημένο έτσι ώστε να δουλεύει ακριβός όπως το παίρνεις...επισης τακτικό γρασάρισμα στην ένωση και κεφαλη!..

Να ρωτήσω εγώ κάτι...έχω αυτό το εργαλείο

PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο θαμνοκοπτικό 2 σε 1 40 V PPFSA 40-Li C2.

Και για 4η φορά με έβγαλε πρόβλημα με τεράστιες αναμονες στην αντικατάσταση.. μυπαρχει πιθανότητα να το πάω πίσω γιατί πάλι με κάνει νούμερα με τις στροφές και να πάρω άλλο από ένα κατάστημα??ΠΡΟΣΟΧΗ οποιος αγοράσει το ίδιο να το κάνει σκληρή δοκιμή!

Εκει που ηθελα να παρω το κρουστικο performance που εχει με 40 ευρω ακουω κατι τετοια και κανω πισω.

Όποιος δεν τους έχει πάρει και θέλει ένα σετ ας τους πάρει αυτούς του σφηκτηρες...ειναι δεύτερη φορά που τους φέρνει...αξίζουν 100%
10-15 ποντους μηκος να ειχαν ακομα θα ηταν τέλειοι.
Κακως δεν βγαζει και μακρυτερη εκδοση.

• Like
Reactions: dim tz
Εκει που ηθελα να παρω το κρουστικο performance που εχει με 40 ευρω ακουω κατι τετοια και κανω πισω.

10-15 ποντους μηκος να ειχαν ακομα θα ηταν τέλειοι.
Κακως δεν βγαζει και μακρυτερη εκδοση.
Εγώ είμαι απογοητευμενος με την μισινεζα..σκέφτομαι να την βάλω χέρι και να αλλάξω όλα τα μέσα με της ineco την αντίστοιχη που βλέπω καλές κρητικές στο skroutz...αλλά και γτ να μην πάρω την ineco και να εκτυπώσω 2 ανταπτορες??υποθέσεις.. το θέμα είναι ότι την δουλεύω αρκετά...

Αν λες για το performance που φέρνει την Πέμπτη δεν είναι το κρουστικό.

• Like
Reactions: dim tz
Ναι δεν ειναι, μολις το ειδα στην αφισα που πηγα στο καταστημα.

Επισης βγαζει και μακρυ σφικτηρα που ηθελα τελικα!

Θα παρω ενα ζευγαρι.
Οι σφιγκτήρες είναι πολύ καλοί. Λίγο ογκώδεις αλλά καλοί. Είχα πάρει αρκετούς την πρώτη φορά που τους είχε φέρει. Καμία σχέση με τους απλούς που φέρνει συχνά. Αυτοί όντως σφίγγουν καλά. Για μικροκατασκεύες οι μικροί είναι λίγο δύσχρηστοι λόγω όγκου. Θα ήταν πιο χρήσιμοι αν είχαν τουλάχιστον 40cm μήκος. Οι μεγάλοι όμως είναι τέλειοι.

Ναι δεν ειναι, μολις το ειδα στην αφισα που πηγα στο καταστημα.

Επισης βγαζει και μακρυ σφικτηρα που ηθελα τελικα!

Θα παρω ενα ζευγαρι.
Ο ένας ο μακρύς εχει 12,99..οι 2 26 ευρώ...!!

• Like
Reactions: nikfor
Ετσι ειναι το καλο πληρωνεται.

Οι σφιγκτήρες είναι πολύ καλοί. Λίγο ογκώδεις αλλά καλοί. Είχα πάρει αρκετούς την πρώτη φορά που τους είχε φέρει. Καμία σχέση με τους απλούς που φέρνει συχνά. Αυτοί όντως σφίγγουν καλά. Για μικροκατασκεύες οι μικροί είναι λίγο δύσχρηστοι λόγω όγκου. Θα ήταν πιο χρήσιμοι αν είχαν τουλάχιστον 40cm μήκος. Οι μεγάλοι όμως είναι τέλειοι.
Τους είχα βρει με μειον 30% και τους πηρα την προηγούμενη φορα.
Θυμηζουν πολύ τους Wolfcraft Pro οι οποιοι είναι εξαιρετικοι.

• Like
Reactions: PONDINOS and KOSSTV