newbie
AVClub Addicted Member
Ως κάτοχος 30+ ηλεκτρικών εργαλείων, θα συμφωνίσω με mipi: οι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν. Τι να λέμε; 3ετής εγγύηση με αντικατάσταση χωρίς ερωτήσεις και να κρατάς και το παλιό (για ανταλλακτικά); Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων αν το εργαλείο απλά "δεν σου κάνει"; - πάλι χωρίς πολλές ερωτήσεις. Υπάρχει στην Ελλάδα άλλη εταιρία με παρόμοια πολιτική;
Από ποιότητα τώρα, τα περισσότερα τουλάχιστο εμένα μου έχουν βγει μια χαρά. Εντάξει, δεν είναι και η λύση για τα πάντα - αν δεν σε παίρνει να μείνεις κάποια στιγμή χωρίς εργαλείο ή αν θες τοπ ποιότητα δίνεις τα 3-5πλάσια και πας σε επαγγελματικό.
Δημήτρη θεωρώ ότι το έθεσες στην σωστή βάση. Σε ένα εργαλείο σαφώς και παίζει σημαντικότατο ρόλο η ποιότητα κατασκευής, αλλά και το after sales support έχει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο. Κλασσικό παράδειγμα η HILDI.
Έχοντας σχεδόν 10 εργαλεία της PARKSIDE (ρεύματος και μπαταρίας), μου έχουν αλλάξει εργαλείο την επόμενη ημέρα αλλά εχει χρειαστεί να περιμένω και μήνες, όπως και μήνες περίμενα για ένα ανταλλακτικό από την DEWALT. Και οι 2 πολύμηνες αναμονές "λύθηκαν" όταν εξαντλήθηκε η υπομονή μου και άλλαξα τον τρόπο προσέγγισης.
Και μία σύγκριση κόστους, ανάμεσα στους 2 ρυθμιζόμενους τροχούς μπαταρίας που έχω:
BOSCH πράσινος με μπαταρία 4Α: Περίπου 200€ με 3ετη εγγύηση
PARKSIDE performance με μπαταρία 4Α: Περίπου 100€ με 5ετη εγγύηση
Στο δια ταύτα τώρα, ναι μεν όλα μου τα βασικά εργαλεία είναι επώνυμα (εξαιρουμένης της πριονοκορδέλας σιδήρου), αλλά όσα εργαλεία χρησιμοποιώ σπάνια κατά 90% είναι PARKSIDE.