Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

22 ευρώ η 4Α μπαταρία αν δεν είναι ανακατασκευή είναι εξαιρετική τιμή.
Θα γίνει μακελειό την Πέμπτη με αυτές...

Πιθανολογώ να υπάρχει. Είχε αρκετά κομμάτια μισοβδόμαδα
Εδώ κι ένα βιντεάκι με τον συγκεκριμένο, τον Α2 . Μέσες άκρες φαίνεται τι κάνει. Για ένα κροτάλισμα που αναφέρει στην ασφάλεια του προφυλακτήρα, ο δικός μου δεν το έχει (δεν είναι και κάτι το σημαντικό βέβαια).
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Στο 18.10 του βίντεο λέει μια λέξη που έχει αρκετό ενδιαφέρον...

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Παλιού τύπου 4ah αξιζει;;αν την άλλη βδομάδα βγάλουν καινούργιου τύπου με 24.99,θα έχουμε επένδυση σωστα;;γτ βρωμάει η κατάσταση.. Η αν βγάλουν 49.99 τις 8ah?εγώ θα περιμενω

• Like
Reactions: nikfor
Στο 18.10 του βίντεο λέει μια λέξη που έχει αρκετό ενδιαφέρον...
Δες το βίντεο που παραθέτω. Δυστυχώς την στιγμή που έγραφα το ποστ έπεσαν κάτι τηλέφωνα και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την απάντηση μου. Δες μετά το 19:30 που κάνει δοκιμές στην πρώτη σκάλα με δίσκο φτερού όπως εγώ....

Για τον ανεμιστήρα έχει κανείς γνωμη;
παίρνω πίσω την ερώτηση γιατί μόλις είδα αυτό το βίντεο που λέει την τιμή αγοράς...

• Like
Reactions: Χιωτης
Δες το βίντεο που παραθέτω. Δυστυχώς την στιγμή που έγραφα το ποστ έπεσαν κάτι τηλέφωνα και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την απάντηση μου. Δες μετά το 19:30 που κάνει δοκιμές στην πρώτη σκάλα με δίσκο φτερού όπως εγώ....
Πλάκα κάνω εννοείται..
Έπεσα πάνω στο σημείο και γέλασα αρκετά.

Για τον ανεμιστήρα έχει κανείς γνωμη;
παίρνω πίσω την ερώτηση γιατί μόλις είδα αυτό το βίντεο που λέει την τιμή αγοράς...

O ανεμιστηρας στα 20 ευρω ειναι κυριολεκτικα τσαμπα και δεδομενου οτι δεν τραβαει κανενα ιδιαιτερο ζορι στη λειτουργια του θα ζησει πολλα χρονια.
Παρομοιοι ανεμιστηρες την πιατσα αρχιζουν απο περιπου 50 ευρω.

Ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο ειδικα το καλοκαιρι, στη χαμηλη σκαλα, οπου σε δροσιζει για ωρες.
Σημερα χρησιμοποιησα εναν απο τους δικους μου για να στεγνωσω πιο γρηγορα ενα ραφι που εβαφα.

O ανεμιστηρας στα 20 ευρω ειναι κυριολεκτικα τσαμπα και δεδομενου οτι δεν τραβαει κανενα ιδιαιτερο ζορι στη λειτουργια του θα ζησει πολλα χρονια.
Παρομοιοι ανεμιστηρες την πιατσα αρχιζουν απο περιπου 50 ευρω.

Ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο ειδικα το καλοκαιρι, στη χαμηλη σκαλα, οπου σε δροσιζει για ωρες.
Σημερα χρησιμοποιησα εναν απο τους δικους μου για να στεγνωσω πιο γρηγορα ενα ραφι που εβαφα.
8 ευρο αγορα λεει ο αλλος!γιαυτο αναθεωρησα

Nαι αλλα με αυτη τη λογικη δεν θα αγοραζαμε ποτε κανενα εργαλειο, καθως παντα θα υπαρχει καπου μια φτηνοτερη τιμη...

Παντως ειναι κριμα να χαθει αυτη η ευκαιρια επειδη δεν μπορουμε να τον αγορασουμε τσαμπα! :)

λεει δεν κανει για εξωτερικο χωρο, δηλ αν τον βαλω στην αυλη για να διωχνει τα κουνουπια, δεν θα αποδιδει καθολου?

• Wow
Reactions: KOSSTV
λεει δεν κανει για εξωτερικο χωρο, δηλ αν τον βαλω στην αυλη για να διωχνει τα κουνουπια, δεν θα αποδιδει καθολου?
Για κατι τετοιο θα τον προοριζες...;

Παιδια ο συγκεκριμενος ανεμιστηρας εχει μικρες δυνατοτητες αλλα ειναι βολικος γιατι ειναι ευκινητος και ευχρηστος..
Οσο αφορα την χρηση του εγω βλεπω να κανει πολλες τοπικιστηκες καταστασεις οπως στεγνωμα,εξαερισμο μικρου χωρου και φυσικα αερα σε κοντινη αποσταση απο εμας.
Σε εναν χωρο εργαστηριου δειχνει πολυ βολικος ειδικα αυτες τις μερες εαν δεν υπαρχει καποιος αντιστοιχος ρευματος....
Για τα χρηματα που εχει και εαν υπαρχουν μπαταριες δεν ειναι απαγορευτικη η αγορα του εστω και να υπαρχει....
Το μονο μειον εναντι ανταγωνισμου ειναι οτι δεν εχει και καλωδιο ρευματος...
Ο 20V Total μπορει να εχει 2πλη τιμη αλλα την παρεχει αυτην την δυνατοτητα που την θεωρω πολυ χρησιμη γιατι εαν ξεμεινεις απο μπαταρια εχεις και ρευμα...

στο φυλλάδιο που έχει ανεβάσει ο KOSSTV https://avclub.gr/index.php?threads...ia-prosfores.117926/page-1478#post-1058976191 υπάρχει ρούτερ 12v με 39,99 ευρώ. Στο φυλλάδιο στο site του lidl δεν υπάρχει όπως και στα 3 καταστήματα που πήγα. Το έφερε σε κάποιο κατάστημα; Το είδε κάποιος;
Κι εγώ το έψαξα, δεν νομίζω όμως να ήρθε ποτέ.

Για κατι τετοιο θα τον προοριζες...;

Παιδια ο συγκεκριμενος ανεμιστηρας εχει μικρες δυνατοτητες αλλα ειναι βολικος γιατι ειναι ευκινητος και ευχρηστος..
Οσο αφορα την χρηση του εγω βλεπω να κανει πολλες τοπικιστηκες καταστασεις οπως στεγνωμα,εξαερισμο μικρου χωρου και φυσικα αερα σε κοντινη αποσταση απο εμας.
Σε εναν χωρο εργαστηριου δειχνει πολυ βολικος ειδικα αυτες τις μερες εαν δεν υπαρχει καποιος αντιστοιχος ρευματος....
Για τα χρηματα που εχει και εαν υπαρχουν μπαταριες δεν ειναι απαγορευτικη η αγορα του εστω και να υπαρχει....
Το μονο μειον εναντι ανταγωνισμου ειναι οτι δεν εχει και καλωδιο ρευματος...
Ο 20V Total μπορει να εχει 2πλη τιμη αλλα την παρεχει αυτην την δυνατοτητα που την θεωρω πολυ χρησιμη γιατι εαν ξεμεινεις απο μπαταρια εχεις και ρευμα...

Ελεγα μηπως επαιρνα εναν για το χωριο λογο μπαταριας, αλλα δε νομιζω να κανει δουλεια οπως τον βλεπω τελικα

Συγνώμη που θα το πώ αλλά να μην χρειαζόμαστε ένα εργαλείο και να το αγοράζουμε μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό, και μετά να ψάχνουμε που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουνε μου φαίνεται κάπως…

Συγνώμη που θα το πώ αλλά να μην χρειαζόμαστε ένα εργαλείο και να το αγοράζουμε μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό, και μετά να ψάχνουμε που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουνε μου φαίνεται κάπως…
Για ποιο εργαλείο αναφέρεσαι;