Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά καλησπέρα..σήμερα πούλησα τις 2 μπαταριες που έκανα πρόσφατος με 15ah..(540+27ευρο έξοδα αποατολης).Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω και άλλες και να τις δίνω μέσα από το Allie την στιγμή που εδωσα αυτές τι προτεινετε;
540 ευρώ 2 μπαταρίες Parkside..;;;!!!!!
Ξέρω αυτές τις handmade που έχεις κάνει.. αλλά τόσο..;!!
Είσαι μάγκας...!!(y)
Αμα εχει προσφορο έδαφος γιατί να μην κάνεις κι άλλες.. ;

• Like
Reactions: xaloulis90
Ο γνωστός μ αυτός από τα ξένα (γερμανια),μου είπε ότι έχουν τρελαθεί και ότι άμα του στείλω 10 θα μου δώσει αυτήν την τιμή για τις 10 αλλά θα βγάλει και κέρδος.. έχει όντως τόσο χαζό κοσμο;;;τώρα πήρα τον πατέρα μου και του ειπα να κατεβάσει από τον ιστό τις 2 πρώτες που έκανα και θα του κάνω δώρο 4 8ah smart για τις κάμερες...να τις πάρω να κάνω balance και να τις δώσω...εφόσον και αν είναι σε καλή κατάσταση εκεί πάνω μετά από 1 χρόνο..

Βάλε μπρος τώρα που υπάρχει ζήτηση, κι όταν σταματήσει να υπάρχει κράτα για σένα αυτά που περίσσεψαν ή σπρώχτα στο ebay σε χαμηλότερη τιμή.

Εγώ σκέφτηκα να του στείλω 4 δλδ 2 ζευγάρια να το τσεκάρω ότι κινείτε και μετά να κάνω τα υπόλοιπα 6..έβαλα ήδη να εκτυπώσουν τα πλαισια

• Like
Reactions: vespas and KOSSTV
Καλησπέρα σας

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει πρόβλημα στο παρακάτω προβολέα εάν μόνο το ηλιακό πάνελ είναι εκτεθειμένο στην βροχή ; Εάν ναι, θα μπορούσα να του βάλω από πάνω για προστασία ένα plexiglass ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το νερό

Ο προβολέας θα είναι σε εσωτερικό χώρο, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα για αυτόν .

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Καλησπέρα σας

Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει πρόβλημα στο παρακάτω προβολέα εάν μόνο το ηλιακό πάνελ είναι εκτεθειμένο στην βροχή ; Εάν ναι, θα μπορούσα να του βάλω από πάνω για προστασία ένα plexiglass ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το νερό

Ο προβολέας θα είναι σε εσωτερικό χώρο, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα για αυτόν .

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Δυστυχώς δεν διευκρινίζει αν το IP44 αφορά και τα 2 μέρη. Το ΙΡ44 σε προστατεύει από ψεκασμό νερού και δεν ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί σε έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με αέρα. Το κάτοπρο θεωρώ ότι θα έχει την ανάλογη προστασία, λόγω του ότι εκ των πραγμάτων είναι εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες.

Περισσότερα για τα IP εδώ από www.ledomania.gr

Εγώ έχω 2 τοποθετημένους εδώ και 3 χρόνια στη βροχή και στο αγιάζι κάτοπτρο και προβολέα και ακόμα δουλεύουν. Πήρα άλλους 2 ακόμα...και αυτοί έτσι θα τοποθετηθούν....:cool:

μια συμβουλη γαι την τοποθετηση (απο τον κοσμο των ραδιοερασιτεχνων)

Οταν εχουμε καλωδιο που βρεχεται, κανουμε ενα υψιλον λιγο πριν φτασει στην συσκευη ή στο περασμα στον τοιχο κτλ.
Πιο χαμηλα απο το σημειο αυτο. Για να αποσταγγιζει

Moνο ενα πλυστικο μηχανημα απο εργαλει αυτη τη βδομαδα απο τα λιντλ

• Like
Reactions: dim tz and KOSSTV
Αγορα

To έχω πάρει πριν λίγους μήνες στα 139 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αυτό των 2.400W/170bar και είναι πραγματικά πολύ καλό, με 3-4 φορές που το χρησιμοποίησα. Ξαναάσπρισαν τα μάρμαρα της βεράντας και της σκάλας. Είναι δυνατό και ευκολόχρηστο. Συνιστάται. Τώρα, πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά είναι καλό.
Και επί τη ευκαιρία, μετά τη χρήση πρέπει να αδειάζει καλά το μηχάνημα από νερό; Τη τελευταία φορά αφού αποσύνδεσα τη παροχή νερού, το έβαλα με τη σκανδάλη σε λειτουργία και "έφτυσε" όλο το νερό από μέσα του μέχρι που δούλεψε στιγμιαία με αέρα. Είναι σωστό αυτό ή μπορεί να πάθει κάτι;

• Like
Reactions: Χιωτης
Έτσι το έκανα μέχρι τώρα (και στο παλιό πλυστικό Nilfisk) αλλά προχθές το έκανα έτσι με το διακόπτη στο off, αλλά μετά αφού έβγαλα τη παροχή νερού, το έβαλα μπροστά και έβγαλε αρκετό επιπλέον νερό από τα σωθικά του. Ίσως και να μην είναι σωστό, αλλά έβγαλε αρκετό νερό μέχρι να βγάλει αέρα.

Έτσι το έκανα μέχρι τώρα (και στο παλιό πλυστικό Nilfisk) αλλά προχθές το έκανα έτσι με το διακόπτη στο off, αλλά μετά αφού έβγαλα τη παροχή νερού, το έβαλα μπροστά και έβγαλε αρκετό επιπλέον νερό από τα σωθικά του. Ίσως και να μην είναι σωστό, αλλά έβγαλε αρκετό νερό μέχρι να βγάλει αέρα.

Φοβάμαι πως αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό θα χαλάσεις το μηχάνημα.
Οι οδηγίες του δικού μου πλυστικού λένε ξεκάθαρα να μη δουλεύει ποτέ το μηχάνημα αν δεν είναι συνδεδεμένο στην παροχή του νερού.

Επίσης οι οδηγίες λένε πώς στο τέλος πρέπει να κάνεις αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Δημήτρης, δηλαδή, με το διακόπτη στο off, να πατήσεις της σκανδάλη μέχρι να αδειάσει τελείως το νερό.

Εντάξει, οπότε μια φορά και τέλος τα πειράματα.
Απλά, είδα στο στόμιο της παροχής νερού άλατα από τη προηγ. φορά που το είχα δουλέψει δηλ. πριν κανένα δίμηνο και γιαυτό σκέφτηκα να το αδειάσω, αλλά υποθέτω έχετε δίκιο.
Ευχαριστώ!

• Like
Reactions: nikfor
Χωρίς να είμαι ειδικός μου ακούγεται λάθος. Εγώ απλά πατάω την σκανδάλη με τον διακόπτη στο off μέχρι να σταματήσει να βγάζει νερό.
Αυτό ειναι το σωστό...
Ξεπεμπεκαρεις μέχρι να αδειάσει το κύκλωμα...
11 χρόνια με το Parkside και άλλα 4 ως τώρα με το Bormann...

Αυτό ειναι το σωστό...
Ξεπεμπεκαρεις μέχρι να αδειάσει το κύκλωμα...
11 χρόνια με το Parkside και άλλα 4 ως τώρα με το Bormann...
Αυτό πρέπει να γίνεται για να "σπαει" η πίεση του νερου εντός του μηχανήματος.