Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

20βολτο πλυστικο 30 ευρω...!!!!!

Tεραστιες ποσοτητες, φανταστειτε τι γινεται πανευρωπαικα, για αυτο και οι χαμηλες τιμες που θα μπορουσαν να ηταν ακομα χαμηλοτερες, οσο αυτες δηλαδη των κατα καιρους προσφορων!

To group ειχε πωλησεις 167 δις ευρω περυσι, σχεδον οσο το ΑΕΠ της Ελλαδας που ειναι καμμια 200 δις ευρω...

• Like
Reactions: KOSSTV
Οι προσφορες είναι πράγματι πολύ καλές...
Μένει να δούμε πόση διαθεσιμοτητα θα υπάρξει ελπίζοντας να μην είναι μόνο κράχτης(πολυ λιγα κομματια)για να πάνε στο νέο μαγαζί όπως συνήθως γίνεται..
Το φαλτσοπριονο θα με ενδιαφερει..αλλά πιο προλαβαίνει να πάει Ίλιον..!!!

Καλημέρα παιδιά...παντός παιδια αν πάει κάποιος εκεί εγώ θα ήθελα τον ξύλινο πάγκο...ας τον πάρει και ας μου τον στειλει με μια μρταφορικη αν μπορεί!

Καλημέρα παιδιά...παντός παιδια αν πάει κάποιος εκεί εγώ θα ήθελα τον ξύλινο πάγκο...ας τον πάρει και ας μου τον στειλει με μια μρταφορικη αν μπορεί!

Είναι παιδικό παιχνίδι. Το έχεις προσέξει;
Το λέω μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις πως είναι κανονικός πάγκος εργασίας.

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Είναι παιδικό παιχνίδι. Το έχεις προσέξει;
Το λέω μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις πως είναι κανονικός πάγκος εργασίας.
Χάχα ναι το είδα. .το περιμένω καιρό να το βγάλει για τον μικρό μου..έχει,κάνει όλα τα αυτοκίνητα σφυριά.. μγιαυτο το θελω

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν έχω ούτε κατσαβίδι parkside :LOL:
Είναι μικρόβιο το Parkside.

Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα ούτε εγώ ούτε κατσαβίδι Parkside.

Τώρα πλέον έχω γεμίσει μια ραφιέρα ολόκληρη από δαύτα (και η ραφιέρα Parkside εννοείται).

Η 8αρα smart δινόταν 41 ευρώ. !!!
Κωστή το περίεργο είναι ότι είχε σε 2 διαφορετικά ράφια 41 και 51 ευρώ !!;;;
Πήγα για βόλτα, κακή εμπειρία, πολύς κόσμος, πάρκινγκ ανύπαρκτα αρκετές συσκευασίες ταλαιπωρημένες στα ταμεία σκοτωμός... έκανα οικονομία 😊

Κωστή το περίεργο είναι ότι είχε σε 2 διαφορετικά ράφια 41 και 51 ευρώ !!;;;
Πήγα για βόλτα, κακή εμπειρία, πολύς κόσμος, πάρκινγκ ανύπαρκτα αρκετές συσκευασίες ταλαιπωρημένες στα ταμεία σκοτωμός... έκανα οικονομία 😊
Ναι..είχε και 2 τιμές...
Αυτή με το 41 είναι με το.προβληματικο bms και η άλλη ήταν η νέα όπως αναφέρουν κάποιοι...
Πολλοί γράφουν για πανζουλισμο και ουρές ατελείωτες στα ταμεία...!!!