Καλημέρα παιδιά...παντός παιδια αν πάει κάποιος εκεί εγώ θα ήθελα τον ξύλινο πάγκο...ας τον πάρει και ας μου τον στειλει με μια μρταφορικη αν μπορεί!
Χάχα ναι το είδα. .το περιμένω καιρό να το βγάλει για τον μικρό μου..έχει,κάνει όλα τα αυτοκίνητα σφυριά.. μγιαυτο το θελωΕίναι παιδικό παιχνίδι. Το έχεις προσέξει;
Το λέω μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις πως είναι κανονικός πάγκος εργασίας.
Μη το λες...!! ( ειμαι στο ...club )Πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν έχω ούτε κατσαβίδι parkside![]()
Είναι μικρόβιο το Parkside.Πρέπει να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που δεν έχω ούτε κατσαβίδι parkside![]()
Αν ημουν Αθήνα θα πηγαινα Δημητρη!Χάχα ναι το είδα. .το περιμένω καιρό να το βγάλει για τον μικρό μου..έχει,κάνει όλα τα αυτοκίνητα σφυριά.. μγιαυτο το θελω
Πρέπει να κάνουν online shopΑν ημουν Αθήνα θα πηγαινα Δημητρη!
Κωστή το περίεργο είναι ότι είχε σε 2 διαφορετικά ράφια 41 και 51 ευρώ !!;;;Η 8αρα smart δινόταν 41 ευρώ. !!!
Ναι..είχε και 2 τιμές...Κωστή το περίεργο είναι ότι είχε σε 2 διαφορετικά ράφια 41 και 51 ευρώ !!;;;
Πήγα για βόλτα, κακή εμπειρία, πολύς κόσμος, πάρκινγκ ανύπαρκτα αρκετές συσκευασίες ταλαιπωρημένες στα ταμεία σκοτωμός... έκανα οικονομία![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.