Έχω αυτό που έβγαλε πριν κάνα μήνα...νομίζω ειναξ λίγο μεγαλύτερο σε μπαρ...σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος..απλά προχθές που έπλενα χαλια ενώ αφίσα την σκανδάλη αυτό παρέσυρε και ένα δευτερόλεπτο και μετά σταματούσε για 3...μετά ξανά το ίδιο...αλλά πιστεύω ότι ίσως φταίει κανένα λαστιχάκι σε κούμπωμα...ωστόσο εμενα δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί όλα όσα είχα στο παρελθόν έκαναν το ίδιο πράγμα..σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος...Να καταλάβεις καθαρίζω βεραντας με συνεχόμενη χρήση περίπου 150m2 χωριά όπου αλλού ρίξω νερο κάνα κάγκελο καμία γλάστρα κάνα παράθυρο...
Δλδ λες να είναι πρόβλημα??σε μια φάση σταμάτησε να το κάνει μετά ξανά...και πετούσε και λίγο νερό από το πιστοληΤα μοτέρ ζορίζονται στο άναψε-σβήσε.
Αφού έχεις εγγύηση και το δουλεύεις ελάχιστα πριν λήξει να το στείλεις να το φτιάξουν.
Έχει φύγει την Πέμπτη για Huston...ειναξ κρίμα να το έχω έτσι γιατί με άρεσε...εγώ πίστευα κανα λαστιχάκι θα ειναξβαλλα τπτ μου είπαν..και εμένα ανοιγοκλείνει και επειδή δεν έχω εγγύηση κάποια στιγμή θα το ανοίξω να αλλάξω ότι χρειάζεται.
επειδή δεν βλέπω διαρροή υποψιάζομαι ότι έχει θέμα το αντεπίστροφο και χάνει πίεση "προς τα πίσω"
τα μοτέρ το μεγαλύτερο ζόρι το τρώνε στις εκκινήσεις
Ευχαριστώ!!Στην ίδια τιμή είναι και στο κατάστημα. Είδα σήμερα αρκετούς στην Λυκόβρυση
View attachment 240383 View attachment 240384
Σε χωρικά τα μοιράζουν στα χωριά που έχουν δικό τους βουνό.. 12 χωρικά είναι περίπου 6 τόνοι..Επισης οταν πληρωνουμε στο δασαρχειο παλι σε χωρικα τα δινουν..Αυτά σαν να ξέρω.. άμα κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας πειΤι είναι τα χωρικά;
Το βάρος στα καυσόξυλα μπορεί να μετρηθεί όταν γνωρίζουμε το αποβαρο ένος φορτιου και μετρήσουμε το μεικτό βάρος μετά..Χωρικό κυβικό μέτρο
Από το Google:
Χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτού» νοείται ο όγκος του κυβικού μέτρου που καταλαμβάνεται, από τακτικά στοιβαγμένα καυσόξυλα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων κενών. Χωρικό κυβικό μέτρο χύδην» νοείται ο όγκος του κυβικού μέτρου που καταλαμβάνεται, από χύδην καυσόξυλα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων κενών.
Το βάρος δεν μπορεί να μετρηθεί, γιατί υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ διαφορετικών ξύλων. Άλλο ειδικό βάρος η συκιά και άλλο η δρύς, άλλο το χλωρό και άλλο το ξερό.
Οταν έχουμε υλοτομία σε συγκεκριμένα δάση, πχ οξιά, οι έμπειροι ντόπιοι προσδιορίζουν με καλή ακρίβεια το βάρος (το δασαρχείο δεν μπορεί ή δεν θέλει).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.