Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτό πάλι εδώ τι είναι ??? https://parkside.hapenet.shop/ :cool:
Αφενός βρωμάει από χιλιόμετρα λόγω απουσίας τηλεφώνου, διεύθυνσης κλπ αφετέρου υπάρχουν ένα σωρό sites για να τσεκαρουμε sites. π.χ.

• Like
Reactions: enduras1
Είπαμε, η τεχνολογία δεν είναι για όλους. Εδώ δίνουν κωδικούς τράπεζας από το τηλέφωνο......
Μάλλον λίγα λες.
Φίλη γιατρός μιλούσε με τους απατεώνες στο κινητό 10 λεπτά περίπου,οι οποίοι δήθεν θα της επέστρεφαν 1200 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ και όχι μόνο τους έδωσε πλήρη στοιχεία από 3 κάρτες της,αλλά τους έδινε και τους κωδικούς που έρχονταν στο viber από την τράπεζα για έγκριση των συναλλαγών.
Για καλή της τύχη,η τράπεζα και παρά τις εγκρίσεις,δεν εκτέλεσε καμία συναλλαγή και της ακύρωσε τις κάρτες.

To κακό είναι ότι έχω πολυεργαλείο Parkside μπαταρίας το οποίο έμεινε αχρησιμοποίητο εδώ και πολλά χρόνια,αλλά η 12v μπαταρία του δεν λειτουργεί και έχει πλέον αντικατασταθεί με άλλη που δεν ταιριάζει.

To κακό είναι ότι έχω πολυεργαλείο Parkside μπαταρίας το οποίο έμεινε αχρησιμοποίητο εδώ και πολλά χρόνια,αλλά η 12v μπαταρία του δεν λειτουργεί και έχει πλέον αντικατασταθεί με άλλη που δεν ταιριάζει.

Ρίξε μια ματιά εδώ, μήπως σου κάνει κάποια και μετά ρωτάς στο service αν μπορούν να την φέρουν.

Ίσως σου κάνει αυτή που είναι παλιό μοντέλο.
Εναλλακτικά, αν έχεις την παλιά ρώτα σε κάποιο κατάστημα που κάνει αντικαταστάσεις μπαταριών ή έχει συμβατές πχ https://www.batteries.gr/gr/

Σωκράτη είχαμε μιλήσει παλιότερα για το θέμα αυτό και σου είχα γράψει μερικές λύσεις.
Οι νέες 12V με λίγη προσπάθεια και ίσως κάποια μικρό επέμβαση μπαίνουν σε εκείνα τα παλαιότερα εργαλεία αλλά πρέπει να αλλάξεις την πολικότητα στο σώμα του εργαλείου γιατί είναι ανάποδα.
Αν το αποφασίσεις το συζητάμε. :cool:
Υποθέτω ότι μπορείς να το μετατρέψεις και σε ρεύματος με ένα καλό τροφοδοτικό 12V.

Aυτή είναι η μπαταρία:

Μάλλον δύσκολο να βρείς καινούργια. Ο κατασκευαστής δεν έχει πλέον https://www.kompernass.com/en/accessories/388/rechargeable-battery-for-cordless-multi-purpose-tool
Η αλλαγή στοιχείων σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα είναι μια λύση, αλλά όχι φτηνή αν θέλεις ποιοτικά στοιχεία.

Αν θέλεις να το προσπαθήσεις μόνος σου, με τις τιμές στις "καλές" 18650 που βρίσκουν τα παιδιά εδω μέσα, το κόστος θα είναι μικρό.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
,

Σ'ευχαριστω πολυ για το βίντεο αλλά ούτε 1 στο εκατομμύριο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο,τόσο γιατί δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία,κυρίως όμως γιατί είμαι άσχετος εντελώς.

• Like
Reactions: newbie
Σωκράτη είχαμε μιλήσει παλιότερα για το θέμα αυτό και σου είχα γράψει μερικές λύσεις.
Οι νέες 12V με λίγη προσπάθεια και ίσως κάποια μικρό επέμβαση μπαίνουν σε εκείνα τα παλαιότερα εργαλεία αλλά πρέπει να αλλάξεις την πολικότητα στο σώμα του εργαλείου γιατί είναι ανάποδα.
Αν το αποφασίσεις το συζητάμε. :cool:
Υποθέτω ότι μπορείς να το μετατρέψεις και σε ρεύματος με ένα καλό τροφοδοτικό 12V.
Νίκο σου έχω στείλει pm.

• Like
Reactions: osatosa
Σωκράτη το βάζω και εδώ εκτός της συνομιλίας να το δουν και τα παιδιά να πουν την γνώμη τους μήπως και έχω κάπου λάθος.:cool:

""
Σωκράτη αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουν τα καλώδια της πολικότητας στο εργαλείο για να μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις νέες μπαταρίες 12V.
Πρώτα λοιπόν αν έχεις διαθέσιμη μπαταρία από τις νέες θα πρέπει να δεις αν μπορεί να γλιστρήσει μέσα στο εργαλείο έστω και αν χρειαστεί να τροχιστεί λίγο σε κάποιο σημείο η φωλιά του εργαλείου.
Αν γίνεται πρέπει να ανοιχτεί το καπάκι του εργαλείου και να αντιστραφούν τα καλώδια στην υποδοχή.
Εγώ σε ένα δραπανοκατσάβιδο παλιό που έχω βλέπω ότι η νέα μπαταρία γλιστράει μέσα στην υποδοχή του εργαλείου έστω λίγο σφιχτά βέβαια αλλά αυτό είναι θέμα λιμαρίσματος στην υποδοχή του εργαλείου .Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί η μοναδική παλαιά μπαταρία που έχω του 2016 δουλεύει ακόμα.
Τώρα για να γίνει ρεύματος πρέπει να έχεις ένα τροφοδοτικό 12V DC .... να αδειάσει η παλαιά μπαταρία από τα εσωτερικά της ....να τρυπηθεί στην βάση να περάσει το καλώδιο μέσα και να κολληθούν τα καλώδια του τροφοδοτικού στο + & - της μπαταρίας από μέσα. Κουμπώνεις την μπαταρία επάνω και γίνεται ρεύματος το εργαλείο.""

• Like
Reactions: newbie and nikfor
Σωκράτη το βάζω και εδώ εκτός της συνομιλίας να το δουν και τα παιδιά να πουν την γνώμη τους μήπως και έχω κάπου λάθος.:cool:

""
Σωκράτη αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουν τα καλώδια της πολικότητας στο εργαλείο για να μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις νέες μπαταρίες 12V.
Πρώτα λοιπόν αν έχεις διαθέσιμη μπαταρία από τις νέες θα πρέπει να δεις αν μπορεί να γλιστρήσει μέσα στο εργαλείο έστω και αν χρειαστεί να τροχιστεί λίγο σε κάποιο σημείο η φωλιά του εργαλείου.
Αν γίνεται πρέπει να ανοιχτεί το καπάκι του εργαλείου και να αντιστραφούν τα καλώδια στην υποδοχή.
Εγώ σε ένα δραπανοκατσάβιδο παλιό που έχω βλέπω ότι η νέα μπαταρία γλιστράει μέσα στην υποδοχή του εργαλείου έστω λίγο σφιχτά βέβαια αλλά αυτό είναι θέμα λιμαρίσματος στην υποδοχή του εργαλείου .Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί η μοναδική παλαιά μπαταρία που έχω του 2016 δουλεύει ακόμα.
Τώρα για να γίνει ρεύματος πρέπει να έχεις ένα τροφοδοτικό 12V DC .... να αδειάσει η παλαιά μπαταρία από τα εσωτερικά της ....να τρυπηθεί στην βάση να περάσει το καλώδιο μέσα και να κολληθούν τα καλώδια του τροφοδοτικού στο + & - της μπαταρίας από μέσα. Κουμπώνεις την μπαταρία επάνω και γίνεται ρεύματος το εργαλείο.""
Προσπάθησα να το ανοίξω-κι εγώ δεν ξέρω γιατί-βγάζοντας τις 8 βίδες που έχει αλλά το πλαστικό δεν ανοίγει στο σημείο που μπαίνει η μπαταρία.

Δεν το ξέρω το εργαλείο για να σου πω τι συμβαίνει αλλά δεν υπάρχει πουθενά τρόπος ώστε να αλλάξουν τα καλώδια μεταξύ τους δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου το εργαλείο ??
Βάλε καμιά φωτογραφία.
Μπαταρία από τις νέες έχεις??

Δεν το ξέρω το εργαλείο για να σου πω τι συμβαίνει αλλά δεν υπάρχει πουθενά τρόπος ώστε να αλλάξουν τα καλώδια μεταξύ τους δηλαδή δεν ανοίγει καθόλου το εργαλείο ??
Βάλε καμιά φωτογραφία.
Μπαταρία από τις νέες έχεις??
Πριν το ανοίξω,δοκίμασα μία καινούρια από ένα-τι άλλο- αχρησιμοποίητο γωνιακό τροχάκι της Parkside και με λίγο λιμάρισμα,δείχνει να μπαίνει.

Attachments

• 20241026_223335.jpg
    20241026_223335.jpg
    2.2 MB · Views: 41
  • 20241026_223425.jpg
    20241026_223425.jpg
    2.8 MB · Views: 41
  • 20241026_223505.jpg
    20241026_223505.jpg
    496.6 KB · Views: 40
Σωκράτη έβγαλες όλες τις βίδες και δεν ανοίγει ??
Αν βλέπω καλά εκεί που δείχνουν τα βέλη πρέπει μαλλον να έχει κάποιες κουμπωτές ασφάλειες που κρατάνε τα δύο πλαϊνά ενωμένα...δοκίμασε να δεις αν βγαίνουν αυτές.

20241026_223505.jpg

Αυτό που χρειάζεται είναι με κάποιον τρόπο να αλλάξουν θέση μεταξύ τους το κόκκινο με το μαύρο καλώδιο.
Είναι πλέον θέμα τιμής ....δεν θα του περάσει.... αν δεν τα καταφέρνεις και δεν υπάρχει κανένας κοντά να βοηθήσει.... βάλε το σε ένα box now να έλθει κάτω να το περιποιηθώ και στο ξαναστέλνω έτοιμο και κανονικό μπαταρίας και ηλεκτρικό ρεύματος.:cool:

Last edited:
Καλημέρα σας,
Σε ένα site που με έστειλε το Facebook,έχει εργαλεία της parkside ,με μεγάλες εκπτώσεις.
Πριν πατήσω το enter ,έχει κανένας φίλος γνώμη σου επ αυτού??
Είναι μαϊμού ή προχωράω άφοβα??
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου απαντήσει άμεσα γιατί μου δίνει πολύ μικρή διορία, θα ήμουν υποχρεωμένος 😃

Καλημέρα σας,
Σε ένα site που με έστειλε το Facebook,έχει εργαλεία της parkside ,με μεγάλες εκπτώσεις.
Πριν πατήσω το enter ,έχει κανένας φίλος γνώμη σου επ αυτού??
Είναι μαϊμού ή προχωράω άφοβα??
Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου απαντήσει άμεσα γιατί μου δίνει πολύ μικρή διορία, θα ήμουν υποχρεωμένος 😃

είναι απάτη, ΜΗΝ πατήσεις το enter!

Τα γράφουμε άλλωστε στην αρχή αυτής της σελίδας που βρίσκεσαι! :rolleyes:

εχω κάνει και Report στο Facebook αλλά αυτοί όταν παίρνουν λεφτά από τη διαφήμιση ... σφυράνε αδιάφορα :mad:

Last edited:
είναι απάτη, ΜΗΝ πατήσεις το enter!

Τα γράφουμε άλλωστε στην αρχή αυτής της σελίδας που βρίσκεσαι! :rolleyes:

εχω κάνει και Report στο Facebook αλλά αυτοί όταν παίρνουν λεφτά από τη διαφήμιση ... σφυράνε αδιάφορα :mad:
Χίλια ευχαριστώ 😄
Στην βιασύνη μου,δεν είδα καθόλου τις προηγούμενες δημοσιεύσεις.😲

• Like
Reactions: nikfor