Σωκράτη το βάζω και εδώ εκτός της συνομιλίας να το δουν και τα παιδιά να πουν την γνώμη τους μήπως και έχω κάπου λάθος.
""
Σωκράτη αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξουν τα καλώδια της πολικότητας στο εργαλείο για να μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις νέες μπαταρίες 12V.
Πρώτα λοιπόν αν έχεις διαθέσιμη μπαταρία από τις νέες θα πρέπει να δεις αν μπορεί να γλιστρήσει μέσα στο εργαλείο έστω και αν χρειαστεί να τροχιστεί λίγο σε κάποιο σημείο η φωλιά του εργαλείου.
Αν γίνεται πρέπει να ανοιχτεί το καπάκι του εργαλείου και να αντιστραφούν τα καλώδια στην υποδοχή.
Εγώ σε ένα δραπανοκατσάβιδο παλιό που έχω βλέπω ότι η νέα μπαταρία γλιστράει μέσα στην υποδοχή του εργαλείου έστω λίγο σφιχτά βέβαια αλλά αυτό είναι θέμα λιμαρίσματος στην υποδοχή του εργαλείου .Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί η μοναδική παλαιά μπαταρία που έχω του 2016 δουλεύει ακόμα.
Τώρα για να γίνει ρεύματος πρέπει να έχεις ένα τροφοδοτικό 12V DC .... να αδειάσει η παλαιά μπαταρία από τα εσωτερικά της ....να τρυπηθεί στην βάση να περάσει το καλώδιο μέσα και να κολληθούν τα καλώδια του τροφοδοτικού στο + & - της μπαταρίας από μέσα. Κουμπώνεις την μπαταρία επάνω και γίνεται ρεύματος το εργαλείο.""