Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχες δίκαιο για τις ασφάλειες.
Τις έβγαλα,το άνοιξα,έβγαλα τις παρακάτω φωτό και το ξαναέκλεισα ή μάλλον,παραλίγο το ξαναέκλεισα αφού κάπου βρίσκει και δεν μπορώ να βιδώσω το κομμάτι εκείνο που κουμπώνουν οι λάμες.

Attachments

• 20241027_175509.jpg
    20241027_175509.jpg
    769.6 KB · Views: 61
  • 20241027_175549.jpg
    20241027_175549.jpg
    488.6 KB · Views: 62
  • 20241027_175705.jpg
    20241027_175705.jpg
    663.9 KB · Views: 61
  • 20241027_175729.jpg
    20241027_175729.jpg
    692.9 KB · Views: 59
Κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη θέση του ....ψάξε το με υπομονή.
Πρώτα όμως πρέπει να ξεκολλήσεις τα καλώδια από την πλακέτα και να τους αλλάξεις θέση μεταξύ τους το κόκκινο στην θέση του μαύρου και το μαύρο στη θέση του κόκκινου.

Δεν έχω ούτε κολλητήρι,ούτε-δεν ξέρω αν το λέω σωστά- καλάι και κυρίως δεν ξέρω καν πως να το κάνω ακόμα και αν είχα και τα 2.
Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Σχεδον τιποτα απο εργαλεια την Δευτερα 4/11..

Καποια ενδιαφεροντα ειδη στον εξοπλισμο αυτοκινητου

Σωκράτη είμαι μακριά αλλιώς θα πέρναγα να το πάρω να στο φτιάξω γιατί κάτι τέτοια με εξιτάρουν από μικρό παιδί .....
Αλλά η λύση αποστολή (box now) - μετατροπή & επιστροφή εξακολουθεί να παίζει στο τραπέζι ....:cool:

• Like
Reactions: mixalio
Χρόνια πολλά σε όλους και στους εορτάζοντες.. σας είχα πριξει προ καιρού για κάτι καγκελα που ηθελα να βαψω και τελικα ξεκινησα τονχρονοβορο προτζεκτ..εχω συναμτησει μερικα τεχνικα προβληματακια και ενα απο αυτα ειναι το εξης..επειδη τα καγκελα αποτελουνται απο 6τμχ 3μ 120χ40 κοιλοδοκο,στην μεση κανει κοιλιά, με αποτελεσμα τονπαλμικο τρειβιο με το σκληρό πλατό που εχει να αφήνει στην μέση αδουλευτο το μέταλλο.. σκέφτηκα αν θα υπάρχει ένα μαλακό πλατό αυτοκόλλητο πλευρων ώστε να είναι ποιο ευκαπτο και λειτουργικό,αλλά όπου ρώτησα μ είπαν ότι δεν έχουν δει κάτι τέτοιο..ισχύει?

Καλησπέρα χρησιμοποίησα το πιστόλι σιλικόνης μπαταρίας των τεσσάρων volt η σιλικόνη που μένει μέσα είναι εντάξει? ή πρέπει να τη βγάλω?

Καλησπερα εχω αυτη την μπαταρια και πανω στη βιασυνη μου την εβαλα καταλαθος σε ενα παλιο βιδολογο που παιρνει τις παλιοτερες παρομοιες μπαταριες με αναποδη πολικοτητα ομως.Εκτοτε η μπαταρια αν τη βαλω στο μικρο τροχακι ειναι νεκρη ενω αν την βαλω στο φορτιστη αναβει το πρασινο λαμπακι οτι ειναι φορτισμενη πληρως.Μετρησα τη ταση με πολυμετρο μεταξυ + - ειναι 12v ενω μεταξυ + Τ 4v.Να καηκε κατι στη πλακετα?
1730739563709.png

Θα φορτίζατε την συγκεκριμένη μπαταρία με τον συγκεκριμένο φορτιστή; Έχω 2-3 φορτιστές parkside, εάν μπερδευτω κάποια στιγμή, υπάρχει περίπτωση να καταστρέψω την μπαταρία;

Εν ολίγοις, ο φορτιστής PLG 20 A2, γράφει ότι μπορεί να φορτίσει μόνο μπαταρίες PAP 20 A1 και PAP 20 Α2.

Attachments

• 20241105_145705.jpg
    20241105_145705.jpg
    1.8 MB · Views: 34
  • 20241105_145655.jpg
    20241105_145655.jpg
    2.4 MB · Views: 32
Μέχρι να απαντησουν οι πιό έμπειροι, το manual της μπαταρίας αναφέρει:
Για να φορτίσετε την επαναφορτιζόμενη
μπαταρία, χρησιμοποιήστε μόνο τους φορτιστές
από τη σειρά Parkside X 20 V TEAM.

Πάντως, από την δική μου εμπειρία, αν κουμπώνει κανονικά η μπαταρία στον φορτιστή (χωρίς ζόρι και παντέντες) μπορείς να το δοκιμάσεις. Το λέω γιατί σε κάθε εταιρεία υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που αποτρέπουν λάθος χρήση. Οπότε ή θα την φορτίσει ή θα βγάλει error.
Αναβοσβήνει πράσινο και κόκκινο LED
Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι ελαττωματική

Βέβαια υπάρχει και η ασφαλής λύση: Είτε ρωτάς στο service, είτε ακόμα καλύτερα περνάς από εκεί.

Ο μονος λογος για να μην κανει ο φορτιστης, την στιγμη που κουμπωνει σωστα επανω η μπαταρια, ειναι εαν εχει διαφορετικη πολικοτητα απο τον αλλο και αυτο πρεπει να ελεχθει.

Ο μονος λογος για να μην κανει ο φορτιστης, την στιγμη που κουμπωνει σωστα επανω η μπαταρια, ειναι εαν εχει διαφορετικη πολικοτητα απο τον αλλο και αυτο πρεπει να ελεχθει.
Μιχαλη, για να μην ανησυχώ άδικα, πες μου ότι αυτό είναι υποθετικό και δεν σου έχει συμβεί μπαταρίες με διαφορετική πολικότητα να κουμπώνουν στον ίδιο φορτιστή.

Ναι υποθετικο ειναι, δεν μου εχει συμβει ποτε, ειδικα με τους 12βολτους φορτιστες της Βοsch Pro σειρας που φορτιζουν ολες τις μπαταριες, Dremel, Πρασινη σειρα και Μπλε σειρα.

Τωρα με την Parkside θεωρω παλι δυσκολο να συμβει αλλα οχι και απιθανο..:)

Έχω τον PLG A1 και φορτίζω κανονικά μπαταρίες PAP 20 4Ah B3.
Προφανώς όταν κυκλοφόρησε ο φορτιστής, δεν είχαν ακόμα βγει οι μπαταρίες Β3.

• Like
Reactions: newbie
Ναι υποθετικο ειναι, δεν μου εχει συμβει ποτε, ειδικα με τους 12βολτους φορτιστες της Βοsch Pro σειρας που φορτιζουν ολες τις μπαταριες, Dremel, Πρασινη σειρα και Μπλε σειρα.

Τωρα με την Parkside θεωρω παλι δυσκολο να συμβει αλλα οχι και απιθανο..:)

Επειδή θεωρείσαι σημείο αναφοράς 🤫, αν δεν έχει συμβεί σε εσένα, παραμένει υπόθεση:).

Δεν νομίζω ότι κάποια εταιρεία θα καταστρατηγούσε τόσο σημαντικό κανόνα ασφάλειας.

• Like
Reactions: Χιωτης