Αυτός ο φακός στα 9.99 είναι σκυλί. Τον έχω περίπου 8 μηνες. Πολύ βολικός, με 2 μαγνήτες, μεγάλη μπαταρία, δυνατό φως
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Πολυ προσοχη ομως γιατι ΔΕΝ υπαρχουν στην αγορα δισκακια αν χρειαστει να αλλχτουν, πουθενα, μονο εναν της Bosch βρηκα μονο με 65€![]()
Ελπίζω τπτ τις προκοπεις....3 βδομάδες έχω να παρψ κάτι:ΡΘα βγάλει και άλλα μαύρα ατις 19/12 για αυτο ανέβασα ώστε να το έχετε πρόχειρο άμεσα...αύριο βράδυ μαλλον θα ενημερωθεί....
Ναι....ναι....ναι....!!!!!Ελπίζω τπτ τις προκοπεις....3 βδομάδες έχω να παρψ κάτι:Ρ
Να εχετε το νου σας οι ενδιαφερομενοι.....στις 19/12..
Οπως τα λες, δίσκους 140/20mm εχω φαει τον κοσμο να βρω και δεν βρισκω, βρηκα 1-2 και αυτοι ηταν σε εξωφρενικες τιμες, αν καποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων, γιατι με βλεπω τελικα να μενω σε αυτο το εργαλειο, το επομενο αξιαπρεπες αναεβαινει πανω απο τα 350-400€.Ποιά είναι η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου δισκοπρίονου και δεν παίρνει δίσκους εμπορίου; ( η PARKSIDE βέβαια το αναφέρει σαν συμβατό με εμπορίου).
Προφανώς εννοείς ότι οι δίσκοι 140/20mm που κυκλοφορούν στην αγορά, για κάποιον λόγο δεν ταιριάζουν. Σωστά;
Οπως τα λες, δίσκους 140/20mm εχω φαει τον κοσμο να βρω και δεν βρισκω, βρηκα 1-2 και αυτοι ηταν σε εξωφρενικες τιμες, αν καποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων, γιατι με βλεπω τελικα να μενω σε αυτο το εργαλειο, το επομενο αξιαπρεπες αναεβαινει πανω απο τα 350-400€.
Με διαμετρο 140μμ τα 32 με 36 δοντια είναι μια χαρά για μελαμίνη..πωπω απαντηση, ειααι ωραιος, ξεχασα μια παραμετρο να σου αναφερω, οτι επειδη κοβω μελαμινες και παγκους, θελω πολλα δντια πανω απο 40-42 οποτε μονο τον Bosch εχω βρει και εγω οπως αναφερες στα 45€ απο Πολωνια + μεταφορικα παει στα 60€ και ο επομενος ειναι στα 55€, οταν το μηχανημα θα εχεις τις επομενες μερες 100€, ολα τα υπολοιπα δυστυχως δεν κανουν γιατι τα λιγοτερα δοντια δεν μας κανουν για μελαμινες, καινουριο δισκο και δεν συμφερει να φτιαξουμε αλλα το κυριοτερο εινια οτι δεν παιρνει το καβουκι του εργαλειου μεγαλυτερο δισκακι ετσι ωστε να το προσαρμοσω με δαχτυλιδι. Ψαχτηκα αρκετα με το ρημαδι. Και ενα τελευταιο, ακομα και να επαιρνε μεγαλυτερο δισκο, θεωρω οτι θα ζοριζοταν πολυ περισσοτερο το μικρο μοτερ του για να κοψει 4cm παγκο σε σχεση με τα 140mm που εχει τωρα, μικρολεπτομερειες που κανουν την διαφορα..
Περισσότερα δοντια ναι ..αν έρχεται ας πουμε με 24...Κωστη εισαι σιγουρος γιαυτο? γιατι εγω νομιζω οτι θελουμε περισσοτερα δοντια για μελαμινη και μαλιστα με βιντι πανω..
καινουριο δισκο και δεν συμφερει να φτιαξουμε αλλα το κυριοτερο εινια οτι δεν παιρνει το καβουκι του εργαλειου μεγαλυτερο δισκακι ετσι ωστε να το προσαρμοσω με δαχτυλιδι. Ψαχτηκα αρκετα με το ρημαδι. Και ενα τελευταιο, ακομα και να επαιρνε μεγαλυτερο δισκο, θεωρω οτι θα ζοριζοταν πολυ περισσοτερο το μικρο μοτερ του για να κοψει 4cm παγκο σε σχεση με τα 140mm που εχει τωρα, μικρολεπτομερειες που κανουν την διαφορα..
θα με κανεις τωρα να αγορασω καποιον με 20 δοντια για δοκιμη... χαχα..Περισσότερα δοντια ναι ..αν έρχεται ας πουμε με 24...
Αλλά σου επαναλαμβάνω ότι σε 140μμ δεν θες οπωσδήποτε 60 δοντια για να κόψεις καθαρά...Είναι υπερβολή..
Π.χ. σε 230μμ θες 60 δοντια οπωσδήποτε..
Μετά παίζει και το πάχος του δισκου...στα 140μμ θες 1.6 με 2μμ το πολυ..
κι εσυ θα με κανεις να φτιαξω δισκο και στο τελος θα σας βριζω και τους 2 που θα κοστισουν πιο ακριβα οι δισκοι απο το εργαλειο, χαχα πλακα κανω, αλλα θα ρωτησω μεθαυριο στον Ραπτη - Χαρμαλια στον Υμηττο.Μάλλον δεν το είπα σωστά.
Οχι μεγαλύτερο δίσκο. Σε δίσκο 140mm με διάμετρο άξονα πχ 25mm, βάζουμε αντάπτορα/δαχτυλίδι που μειώνει σε 20mm. Φυσικά και υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε στην μείωση διαμέτρου, μe βασικό κριτίριο την εξωτερική διάμετρο της βίδας που σφίγγει τον δίσκο. Πχ σε αυτόν η BOSCH δίνει μαζί συστολή από 20 σε 12,7mm.
Γιατί δεν συμφέρει να φτιάξεις καινούργιο δίσκο; Πόσα σου ζητήσανε; Ο Σκαλιέρης μου είχε πει 40€ στα 210mm, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.