Μετά το sds με το που αγοράζω κάτι θα κάνω τουλάχιστον εγώ…
…το σταυρό σου.

Μετά το sds με το που αγοράζω κάτι θα κάνω τουλάχιστον εγώ…
Ο επαναφορτιζόμενος προβολέας εργασίας που έχει είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε φέρει πριν λίγο καιρό και κάποιοι γράψανε τα καλύτερα;
Πολύ καλός και με ανταπτορα για 12v μπαταρια αλλά και με καλωδιο 220v...Value for theΟ επαναφορτιζόμενος προβολέας εργασίας που έχει είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε φέρει πριν λίγο καιρό και κάποιοι γράψανε τα καλύτερα;
Βεβαίως..Λετε αν πάω με την απόδειξη το sds πισω την Πέμπτη να μ δώσουν άλλο?
Κωστη αφου τα ξερεις αυτα, οτι και να παρεις, ολα κινεζιες ειναι, εσυ που τα προσεχεις θα σου κρατησουν οποια σειρα και να παρεις, εγω για τετοια πια κοιταω προς αλι..Aπο τα παραπανω που φερνει στις 6 του μηνος εχω εστιασει και στα bits ακριβειας που φερνει...
![]()
![]()
Εχω στην κατοχη μου αυτα της xaomi εδω και διαστημα και ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο την ολη χρηση και ποιοτητα τους καθως ειναι ανεγγιχτα εδω και 4 χρονια....
View attachment 246382
![]()
XIAOMI BHR4680GL MI X WIHA PRECISION SCREWDRIVER SET GREY
Κατσαβίδι ακριβείας Mi x Wiha από τον Γερμανό κατασκευαστής κατσαβιδιών Wiha, μαζί με τη SKU:TLS.141127www.e-shop.gr
Θελω ενα δευτερο ενα δευτερο σετ στο εργαστηρι καθως το xaomi ειναι μονιμα στο σπιτι....αξιζει να παρω αυτο του lIDL η να επιλεξω την σιγουρη οδο....;
Κυριακο αυτο που ξερω ειναι οτι οι απλες εχουν συγουρα 18650..και αυτες βγαζει αυριο....ειτε 2αρα ειτε 4αρα απλη...δεν μπορεις να το δεις απο πουθενα νομιζω...Ερωτηση πριν την αγορα.
Αυριο θα παω να αγορασω μερικες μπαταριες ωστε να εχω καβατζα τα στοιχεια τους.
Ετσι θα ηθελα να μαθω.
Ποσα στοιχεια και με τι αμπεραζ εχουν οι 4αμπερες?
Ο τυπος 18650 η 21700 αναγραφεται εξω απο το κουτι η εστω εξω απο την μπαταρια?
Δλδ θα μπορω να δω τι θα περιεχουν?
Οι 2αμπερες εχουν στανταρακι 18650???
Το παραπανω οντως ειναι πιο πληρες αλλα αμα τα βαλεις κατω ερχεται μια η αλλη με αντικαταβολη και μεταφορικα....αυτο του amazon ειναι υπερ πληρες τοσο που ουτε τα μισα δεν θα χρησιμοποιησω...Κωστη, μπορεις να επιλεξεις ακομα μεγαλυτερη ποικιλια μυτες με τα ιδια χρηματα και την ιδια ποιοτητα φανταζομαι.
Το παραπανω σετακι εχει ιδιες μυτες με αυτο που εχω παρει απο το Αμαζον και ειμαι super ευχαριστημενος με την ποικιλια.
Τελεια.
Γνωριζουμε αριθμο στοιχειων και χωρητικότητα στην 4αρα?
Η 2αρα εχει 4 2Ah αν θυμαμαι καλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.