Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Β3 με στοιχεια του 2021!!!???!!!
Τώρα κοίταξα την δικιά μου Β3 που είχα πάρει πριν μερικούς μήνες και γράφει ημερομηνία 1/24 .
Αλλά και τις άλλες που τις έχω 2-3 χρόνια πάλι γράφουν Β3 με χρονολογίες 2021 και 2022.
Άρα μάλλον η έκδοση της μπαταρίας είναι η Β3 αλλά τα στοιχεία άντε να είναι μερικών μηνών, το πολύ 1 χρόνου.

• Like
Reactions: enduras1
Και μια ερώτηση:
Για μας που δεν έχουμε σύγχρονο κινητό και δεν δέχεται την εφαρμογή lidl plus, γνωρίζει κανείς τι μπορεί να γίνει;
Νσ πάω με το τάμπλετ στο κατάστημα; Ή μπορώ να βγάλω φωτογραφία το κουπόνι και να το δείξω στο ταμείο;

Δεν το έχω κάνει αλλά δεν βλέπω τεχνικο πρόβλημα στο να τυπώσεις το qr και να το περάσεις από το scanner.
υπάρχει το θέμα της φωτεινότητας που θέλει το scanner για να διαβάσει και το αν θα το δεχτεί η/ο ταμίας που θα το δει.

Δεν χανεις τιιποτα να δοκιμασεις να βγαλεις φωτογραφια το QR code με το κινητο σου, απο την εφαρμογη στο ταμπλετ σου.

Πιστευω οτι θα δουλεψει μια χαρα, οπως και να τραβηξεις ενα screenshot στο ταμπλετ και να το τυπωσεις

Επίσης τώρα που το δοκίμασα, μπορείς να πάρεις screenshot το qr code από ένα τηλέφωνο/tablet που δουλεύει και να το στείλεις στο τηλέφωνο που δεν δουλεύει.
Ανοίγεις και σκαναρεις το screenshot.

• Like
Reactions: KOSSTV
Εγώ όταν είχα παλαιότερο iPhone που δεν έπαιρνε την εφαρμογή είχα μια φωτογραφία της κάρτας μου Lidl Plus στο κινητό και με αυτή έκανα δουλειά στο ταμείο.
Τα κουπόνια τα ενεργοποιούσα πριν πάω στο Lidl Plus που είχα εγκατεστημένο στο iPad. :cool:

από λίγο που το έψαξα να ξέρετε ότι το qr αλλάζει ανάλογα κάποιες ρυθμίσεις που μπορεί να γίνονται. Πχ είναι διαφορετικό αν επιλέξεις να μην τυπώνει αποδείξεις από το να τυπώνει.

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ φώτο από κινητό και περνάει μια χαρά. Ούτε καν δική μου φώτο αλλά συγγενικου προσώπου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Same Sh1t... Different Day

Καλησπέρα, ξέρει κανείς που βρίσκω λάμες για αυτό το πριονάκι parkside; Ταιριάζουν οι dexter απο το leroy;

Screenshot 2025-01-30 at 11-13-04 Car.gr - PARKSIDE 20 V πριόνι ασύρματο παλινδρομικό κλαδευτή...png

Οποιαδηποτε λαμα, αρκει η ακρη που μπαινει στο τσοκ να ειναι ετσι:
Y2757077-01.jpg

Αυτό το έχει φέρει Ελλάδα;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πανχρησιμο εργαλειο ο στενος ταινιολειαντηρας, συμπληρωνει τελεια τα υπολοιπα τριβεια. Ειδικα αυτος που ειναι μπαταριας, ειναι διπλα πιο χρησιμος!

Δεν θυμαμαι να τον εχω δει στην Ελλαδα.

Καλησπέρα παιδιά...σήμερα προχώρησα σε αλλαγη του περιβόητου sds που σας έχω αναφέρει.. Θέλω να πω ότι εξεπλάγην από την συσκευασία και το sds που είδα μέσα.. αφού είχε ζελατίνες σε τσοκ και ρυθμιστή εναλλαγής ρυθμου καθώς επίσης στο μηχάνημα ήταν ήδη πάνω και ο οδηγός βάθους διάτρησης.. επισης έχουν βάλει και γρασσο διαφορετικό...ωστόσο όταν πήγα στο κατάστημα για την αλλαγή παρατήρησα ότι η πολιτική τους για αλλαγές πλεον εχει αλλάξει...αφού ξανα πλήρωσα το εργαλείο και αναμένω την επιστροφή των χρημάτων από την προηγούμενη αγορα στον λογαριασμό.. θεωρώ λίγο χαζό αυτόν τον τρόπο...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις επιστροφές. Βασικά, η γυναίκα μου είναι αυτή που αγοράζει ρούχα (κυρίως φόρμες για τα παιδιά) αλλα και ειδη κουζινας. Τα χρήματα τα επιστρέφουν αμέσως.
Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι μονο για τα εργαλεία

• Like
Reactions: dim tz and KOSSTV
Σήμερα πήραμε το κάτι της..
Δίσκους φτερωτόυς και καθαρισμού...πήρα και ένα σετ μολύβια μαραγκού να δω τι λένε..

20250130_102223.jpg
Όσο για το τροχηλατο σετ της Qbriks είχε πολλά κομμάτια..γύρω στα 8-10...μου φάνηκε αρκετά στιβαρό..

20250130_082300.jpg