Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα κι εγώ το απογευματάκι σε κατάστημα και είδα ότι είχε περίπου όλα τα εργαλεία που ήθελα να περιεργαστώ από τη σημερινή παραλαβή τους.
Το γωνιακό μπουλονόκλειδο είχε αρκετά κομμάτια. Το πιστόλι σιλικόνης μπαταρίας, μόνο 3 είχαν μείνει. Εργαλειοθήκες είχε 5 τεμάχια. Αρκετές επίσης μπαταρίες 4ΑΗ παλαιού τύπου, στην πολύ καλή τιμή των 20 ευρώ.
Τελικά δεν αγόρασα κάποιο εργαλείο (αν κι ενδιαφέροντα όλα τα ανωτέρω, δεν μου πολυχρειαζόταν κάποιο από αυτά, και, καλώς ή κακώς, πέρα από το χρηματικό θέμα, δεν υπάρχει πλέον επαρκής χώρος στο σπίτι για ανάλογα εργαλεία).
Για τον Κωστή που είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (και δικαίως νομίζω) για την τροχήλατη εργαλειοθήκη-σετ, από ότι καταλαβαίνω τελικά έκανες κράτει Κωστή, σωστά;

και εγω που πηγα το πρωι στις 8 στο καταστημα Αλιμου ειχε παρα πολλα κομματια απ ολα τα εργαλεια, βεβαια δεν ειδα το πιστολι σιλικονης για καποιον λογο, αλλα οκ.
Αγορασα για δοκιμη το Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα, αλλα το δοκιμασα και δεν κουμπωνει με τιποτα το πριονακι απο Bosch που εβαλα (ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εχει μεσα η συσκευασια του), οποτε μαλλον θα το γυρισω, κριμα και ηθελα να δω πως λειτουργει σε καμια εκακτη αναγκη που δεν θα εχω μαζι μου σεγα.

και εγω που πηγα το πρωι στις 8 στο καταστημα Αλιμου ειχε παρα πολλα κομματια απ ολα τα εργαλεια, βεβαια δεν ειδα το πιστολι σιλικονης για καποιον λογο, αλλα οκ.
Αγορασα για δοκιμη το Σετ εξάρτημα σέγας για δράπανα, αλλα το δοκιμασα και δεν κουμπωνει με τιποτα το πριονακι απο Bosch που εβαλα (ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εχει μεσα η συσκευασια του), οποτε μαλλον θα το γυρισω, κριμα και ηθελα να δω πως λειτουργει σε καμια εκακτη αναγκη που δεν θα εχω μαζι μου σεγα.
Αποτυχία για εμένα αυτά τα σετ...θες και τρίτο χέρι..

• Like
Reactions: euromaster
Πηγα και εγω το πρωι και εκανα 101 ευρω λογαριασμο...
3 4Αρες μπαταριες, αναλλωσιμα γωνιακου τροχου, χρονοδιακοπτες κλπ κλπ.
Ειχα και το πιστολι σιλικονης στο καλαθι αλλα σκεφτηκα πως χρησιμοποιω ολο και περισσοτερο σαλαμια και εκει δεν μπορει να βοηθησει.

Για τον Κωστή που είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον (και δικαίως νομίζω) για την τροχήλατη εργαλειοθήκη-σετ, από ότι καταλαβαίνω τελικά έκανες κράτει Κωστή, σωστά;
Λαζαρε αναφορά έκανα για το εάν το.χρειζοταν κάποιος καθώς η τιμη ήταν πολύ καλή..
Έχω τροχηλατη της Stanley και handmade της Bosch...οπότε θα ήταν εντελώς υπερβολικό να επερνα και αυτήν παρόλο που μου φάνηκε πολύ ανθεκτική και σοβαρή σαν κατασκευή...

Είχε στο mall του Αγίου.Δημητριου πιστόλια σιλικονης αρκετά...!!

Για πείτε παιδια γνώμες για το σκαπτικό στα 60ευρω. Με ενδιαφέρει κυρίως ως σκαπτικό και όχι ως δράπανο

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Για πείτε παιδιά γνώμες για το σκαπτικό στα 60 ευρώ. Με ενδιαφέρει η χρήση του κυρίως ως σκαπτικό και όχι ως δράπανο

Ρίσκο.. παρ' το και αν σου βγει καλό το κρατάς, αλλιώς το επιστρεφεις

κανενα ρισκο, το παιρνεις το δοκιμαζεις και αν εισαι τυχερος το κρατας, αλλιως το γυρνας με επιστροφη χρηματων..

Για πείτε παιδια γνώμες για το σκαπτικό στα 60ευρω. Με ενδιαφέρει κυρίως ως σκαπτικό και όχι ως δράπανο

Εχει ισχυ 3 joule oποτε για ξηλωμα πλακιδιων και σκαψιμο σε τοιχοποια θα κανει δουλεια, ακομα και σε μπετον αν οι απαιτησεις σου ειναι μικρες.

Το καλό είναι ότι δεν έχω τώρα κάτι να γκρεμίσω :)

Γιατί ρίσκο ; Έχουν βγει ελαττώματικα ?

Εχει ισχυ 3 joule oποτε για ξηλωμα πλακιδιων και σκαψιμο σε τοιχοποια θα κανει δουλεια, ακομα και σε μπετον αν οι απαιτησεις σου ειναι μικρες.
Ωστόσο για να ανοίξω περιμετρικά από ένα τουμποραμα σε δάπεδο με μπετο καθαρισμου να σας πω την αλήθεια δεν εντυπωσιαστικα...εκτός και αν όντως είχε εξαρχής προβλημα..

Το καλό είναι ότι δεν έχω τώρα κάτι να γκρεμίσω :)

Γιατί ρίσκο ; Έχουν βγει ελαττώματικα ?

2 άλλαξα...αλλά αυτό που πήρα σήμερα ήταν εμφανώς ανανεωμένο..

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός. Τι προβλημα είχε ? Δεν σου δούλευε η κρούση?

Έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα.

Πέρασα και εγώ το μεσημέρι και πήρα μια σεγα μπαταρίας, μια 2αρα μπαταρία και διάφορα άλλα εργαλειακια.
Επίσης είχε και άλλα εργαλεία που δεν είναι στην εβδομαδιαία λίστα, προφανώς από στοκ στις αποθήκες τους.

• Like
Reactions: dim tz
Συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός. Τι προβλημα είχε ? Δεν σου δούλευε η κρούση?

Οχι το έγραψα και προχθές...δούλεψα 2 λεπτά με κρουσι με ίσιο Καλάμι και σταμάτησε.. το μόνο που έκανε ήταν ένας ηχος...μετά γύρισα με ένα ίσιο κατσαβίδι την φτερωτή και ξανά ξεκίνησε...αλλά συνέχεια σταματούσε..

Ο εκκινητης αυτοκινήτου άρχισε από τα 25 ευρώ και έχει φτάσει τώρα τα 50.
Αξίζει η αγορά του και να χαρίσω το παλιό στην κόρη μου ή για ακόμα μια φορά θα πετάξω λεφτα??
Αυτός που έχω, δύο φορές που τον χρειάστηκα ,ήταν λεβεντιά καμαρωμενη 😸

Ωστόσο για να ανοίξω περιμετρικά από ένα τουμποραμα σε δάπεδο με μπετο καθαρισμου να σας πω την αλήθεια δεν εντυπωσιαστικα...εκτός και αν όντως είχε εξαρχής προβλημα..
Για να μπορέσεις να επωμιστης την πλήρη ισχη θέλει ρύθμιση σε performance mode αλλά θα φροντίζουν γρήγορα οι μπαταρίες...
Εάν είχε θέμα είναι άλλο..

Γενικότερα πολλά θέματα το συγκεκριμενο σκαπτικο..

Για να μπορέσεις να επωμιστης την πλήρη ισχη θέλει ρύθμιση σε performance mode αλλά θα φροντίζουν γρήγορα οι μπαταρίες...
Εάν είχε θέμα είναι άλλο..

Γενικότερα πολλά θέματα το συγκεκριμενο σκαπτικο..
Κωστή το μοτερ μύρισε και μετά σαν να φρακαρε ακαριαία..χωρίς να αφισώ το μπουτον..

• Sad
Reactions: KOSSTV