Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το καροτσακι μεταφορας που εχει στις 10,3 αξιζει σε σχεση με καποια αλλα που εχουν 40-50€?
Το θελω για να μεταφερω τις εργαλειοθηκες μου και αν χρειαστει για καμια κουζινα, ή καποιο επιπλο σπανιως.

αν λειτουργει σωστα η τιμη του ειναι εξωφρενικη νομιζω, δεν εχω δει ουτε σε κινεζια τετοια τιμη.

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Τι κουκλί είναι αυτό; Και έλεγα να πάρω ένα φτηνό στο 50αρικο . Μένει να δούμε αν θα υπάρχει collet για 1/4.

Τι εννοείς;
Και βέβαια υπάρχει, είμαι σίγουρος οτι το αντίστοιχο της Makita ταιριάζει.

Φέρνει και το βυθιζόμενο δισκοπρίονο με την ράγα-οδηγό στα 79 ευρώ!

https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...tizomeno-diskopriono-pptsa-20-li-c3/p10052222

Αν θυμάμαι καλά όταν το έφερε για πρώτη φορά στοίχιζε 149 ευρώ και τις επόμενες φορές που το έφερναν μείωναν σταδιακά την τιμή.
Τώρα πρώτη φορά το φέρνουν στα 79 ευρώ!

Τι κουκλί είναι αυτό; Και έλεγα να πάρω ένα φτηνό στο 50αρικο . Μένει να δούμε αν θα υπάρχει collet για 1/4.

Γράφει υποδοχή εργαλειων/μπιτ 6μμ και 8μμ..
Νομίζω ότι η τιμή του είναι πολύ καλή...μένει να δούμε τι λέει σαν μηχάνημα...

Το καροτσακι μεταφορας που εχει στις 10,3 αξιζει σε σχεση με καποια αλλα που εχουν 40-50€?
Το θελω για να μεταφερω τις εργαλειοθηκες μου και αν χρειαστει για καμια κουζινα, ή καποιο επιπλο σπανιως.
Νομίζω ότι σε αυτήν τιμή βρίσκεις και στο εμπόριο...
Για την δουλειά κύριος το θες κάμει μια χαρά...οριακό για κουβάλημα κουζίνας πάντως..

Νομίζω ότι σε αυτήν τιμή βρίσκεις και στο εμπόριο...
Για την δουλειά κύριος το θες κάμει μια χαρά...οριακό για κουβάλημα κουζίνας πάντως..
Καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.. του έβαλα ένα τσουβάλι τσιμεντο και μισό κολα και σε δάπεδο με άγριο τσιμεντο έσπασε ο κορμός του..1η χρήση..

Καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.. του έβαλα ένα τσουβάλι τσιμεντο και μισό κολα και σε δάπεδο με άγριο τσιμεντο έσπασε ο κορμός του..1η χρήση..
50+25..;
Νομίζω ότι είναι πάρα πολλά...

Αυτό που φοράει το 701 λες; Μένει να δούμε το collet . Το makita το πορτοκαλί πάντως που έχω έχει άλλο collet .

Ναί;
Τότε κακώς είχα αυτή τη σιγουριά, νόμιζα οτι θα ταιριάζει με το Makita. ☹️

To είχα αγοράσει πριν χρόνια και κατάφερα να το σπάσω πολύ γρήγορα.
Πρακτική η πλατφόρμα που διπλώνει, αλλά αν το βάρος πέφτει μακρυά από τους τροχούς και κάνει μοχλό, δεν. Τα 100 κιλά που λένε είναι πολύ αισιόδοξα - για κουζίνα με τίποτα, ούτε για βαρύ έπιπλο.
Στο Leroy-Merlin υπάρχει ποικιλία σαφώς πιο VFM και ιδίως στιβαρών προτάσεων, αλλά πιο ακριβών και δεν διπλώνουν

Το Σάββατο φέρνει το PPBSA 20-Li A1 το οποίο στα χαρτιά φαίνεται αρκετά δυνατό. Έχω το PPBSP 20-Li B2, που είναι και αυτό της performance σειράς και χωρίς κρούση και αυτό. Τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά, γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν reviews, υπάρχει λόγος αγοράς του πρώτου; Αν είναι απλά παρόμοια δεν νομίζω να το αγοράσω.

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι στην δύναμη και στο βαρος..Αυτό που έχεις είναι 60Ν και αυτό που φέρνει μεθαύριο 150Ν..πάντα στα χαρτιά..

Λογικά θα έχεις διαφορά αρκεί να εκμεταλευτεις σωστά το εργαλείο σε συγκεκριμένες εφαρμογές όπως διάτρηση σκληρού ξυλου με τρυπανια φτερου,ελικωειδη και ποτηροτρυπανα,διάτρηση σε σίδερο και βιδωμα μεγάλων βιδων εφόσον δεν υπάρχει παλμικο..όλα τα παραπάνω θα γίνονται πολύ πιο άνετα και γρηγορα χωρίς να πιέζεται το δραπανο..

Προσωπικά με το κρουστικο δραπανο της Stanley στην μεγαλη ταχύτητα και 1 σκάλα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα..για τα 57Ν μάλλον είναι πραγματικα 57Ν..οπότε δεν έχω ανάγκη για να πάρω άλλο..

Εγώ δεν θα το επερνα με την προϋπόθεση ότι αν δεν έχεις τα παραπάνω πεδία εφαρμογής δεν αξίζει συν ότι δεν θα είναι 150Ν...

Και να μην βρεις, υπάρχει εύκολη λύση.
Collet adapter
Δεν τα εμπιστεύομαι γιατί είναι κυλινδρικα . Αν δεις όλα τα collet έχουν ένα κωνικο σχήμα ώστε να μην βγαίνουν από το παξιμάδι. Μπορεί για άλλους να δουλεύουν αλλά επειδή έχοντας τρία ρουτερ έχω δει πολλά. Το έχω ανεβάσει κιόλας. Μια φορά σε ρουτερ που είχα ανάποδα το ζορισα τόσο που βγήκε το bit και έκανε σβούρες πάνω στο τραπέζι. Με αυτό ενδιάμεσα δεν θα ένιωθα καλύτερα... Πάντως πιστεύω ότι θα ταιριάζει με του 701 makita καθώς όλα τα κινέζικα αυτό αντιγταφουν .