αξιζει-αντεχει το πλυστικο μπαταριας για να πλυνω αυτοκινητο πολυμορφικο?
- Διάρκεια λειτουργίας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας (μπαταρία 2 Ah / 25 bar): 10 λεπτά
αξιζει-αντεχει το πλυστικο μπαταριας για να πλυνω αυτοκινητο πολυμορφικο?
Κατηγορηματικα όχι..!!αξιζει-αντεχει το πλυστικο μπαταριας για να πλυνω αυτοκινητο πολυμορφικο?
Δεν κάνει για αυτές τις δουλειές...Κατηγορηματικα όχι..!!
Να το καταβρεξεις ναι...Να δώσεις.πιεση να φεύγουν τα πολλά όπως ένα κανονικό πιεστικο με τίποτα...όσο χρόνο και αν κρατάει..!!
To συγκεκριμένο πλυστικό μπαταρίας το έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια, από όταν το είχαν πρωτοφέρει (τότε το αγόρασα χωρίς μπαταρία-φορτιστή στα 50 ευρώ, οπότε στα 35 το λες κι ευκαιρία).αξιζει-αντεχει το πλυστικο μπαταριας για να πλυνω αυτοκινητο πολυμορφικο?
Στην παροχη νερου με λάστιχο αν δεν προσέξεις τα bar του δικτύου μπορει να σε πεταξει τα τσιμουχακια από το αντλιακι...καλύτερα να το χρησιμοποιείτε με άντληση..εγω την πάτησα και μετά άλλαξα τσιμούχες.. για 2 χαλια 2χ2.60 με την 4ah κανει δουλειαTo συγκεκριμένο πλυστικό μπαταρίας το έχω εδώ και περίπου 2 χρόνια, από όταν το είχαν πρωτοφέρει (τότε το αγόρασα χωρίς μπαταρία-φορτιστή στα 50 ευρώ, οπότε στα 35 το λες κι ευκαιρία).
Είναι καλό για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται ως μπαταρίας και 25 bar μέγιστης πίεσης.
Προσωπικά το αγόρασα κυρίως για να πλένω ένα παπάκι που έχω, το οποίο βρίσκεται σε σημείο που δεν είναι ευχερής (λόγω απόστασης από παροχή ρεύματος και νερού βρύσης) η χρήση πλυστικού ρεύματος. Για αυτή τη δουλειά είναι μια χαρά (με 3 κουβάδες νερό περίπου κάνει μια χαρά πλύσιμο στο μηχανάκι).
Επίσης το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές και για πλύσιμο βεράντας περίπου 15 τ.μ. (με τροφοδοσία μέσω λάστιχου από βρύση). Και σ' αυτή τη χρήση δεν έχω γενικά παράπονο.
Για το πλύσιμο στο μηχανάκι η μία μπαταρία 2ΑΗ δεν έχει θέμα διάρκειας (βγάζει άνετα τη χρήση). Για το πλύσιμο της βεράντας των 15 τ.μ. επίσης τη βγάζει οριακά.
Θέλει κάποια προσοχή να μην υπερθερμαίνεται, όπως επίσης και να μην δουλεύει ενώ τραβάει αέρα για αρκετά δευτερόλεπτα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιο κύκλωμα προστασίας έχω αντιληφθεί ότι "κόβει" το μηχάνημα για μερικά λεπτά. Μετά όμως επανέρχεται κανονικά.
Για τη χρήση αυτοκινήτου που θέλεις, σίγουρα δεν είναι κατάλληλο. Ίσα για ένα κατάβρεγμα ναι, σίγουρα όμως όχι για σοβαρό - σωστό πλύσιμο.
Αν τα παραπάνω σε καλύπτουν κι έχεις ήδη φορτιστή και μπαταρίες, νομίζω ότι λόγω φορητότητας κι εναλλακτικής για πλύσιμο χωρίς παροχή βρύσης αποτελεί αξιοπρεπή λύση, και υπό αυτό το πρίσμα το προτείνω.
δεν αντιμετωπιζεται αυτο με ρεγουλαρισμα τς βρυσης?Στην παροχη νερου με λάστιχο αν δεν προσέξεις τα bar του δικτύου μπορει να σε πεταξει τα τσιμουχακια από το αντλιακι...καλύτερα να το χρησιμοποιείτε με άντληση..εγω την πάτησα και μετά άλλαξα τσιμούχες.. για 2 χαλια 2χ2.60 με την 4ah κανει δουλεια
Ναι αρκεί να το κάνεις και να μην το ξεχνάς..δεν αντιμετωπιζεται αυτο με ρεγουλαρισμα τς βρυσης?
Δεν ισχύει αυτό.δεν αντιμετωπιζεται αυτο με ρεγουλαρισμα τς βρυσης?
Ισχύει και αυτό αλλά είπα να μην το γράψω μιας και πιστεύω πως το καλοκαίρι περιοριζετε αυτό...ωστόσο το σωστό είναι όπως τα λες...Δεν ισχύει αυτό.
Ή πιο σωστά, ισχύει μόνο όσο υπάρχει ροή.
Εφόσον σταματήσεις το εργαλείο θα ανέβει η πίεση όσο πριν τη βρύση.
Για μείωση της πίεσης αξιόπιστα θέλει μειωτή πίεσης.
Και έτσι δεν αδειάζουν..βαριέμαι να περιμένω πολλές φορές..Ενταξυ..με τετοια μπαταρια ολο και κατι θα κανει...!!!![]()
Όταν το ξαναβγάλει, πάρε αυτό για να ξεφορτιζεις τις μπαταρίες και ταυτόχρονα να φορτίζεις κινητό, τάμπλετ κλπ.Για τον μονο λόγο που το κρατάω στα ράφια μου ακόμα,είναι να ξεφορτιζω τις μπαταριες στην διάρκεια του χειμώνα και να τις ξανα φορτίζω όσο δεν τις χρησιμοποιώ..αλλιώς δεν..το χειρότερο εργαλείο για εμένα..
Για τον μονο λόγο που το κρατάω στα ράφια μου ακόμα,είναι να ξεφορτιζω τις μπαταριες στην διάρκεια του χειμώνα και να τις ξανα φορτίζω όσο δεν τις χρησιμοποιώ..αλλιώς δεν..το χειρότερο εργαλείο για εμένα..
Είναι το 1ο και το τελευταίο.. Όπως είπε και @xxaris τίμιο του ρεύματος..Για να ειμαστε δικαιοι, ολα τα θερμοπιστολα μπαταριας ειναι αδυναμα, δεν νομιζω οτι το parkside ειναι πολυ χειροτερο απο το Dewalt η το Ryobi.
Στα ιδια επιπεδα ειναι ολα.
το οτι λεει 18βολτ, δεν σημαινει οτι θα τα δινει...στην πραγαμτικοτηατ θα ειναι 12-14.Με αφορμη τον παραπανω ανταπτορα που ειπε ο φιλος, θελω να μαθω αν γινεται με ενα οικονομικο φορητο ηλιακο πανελ σαν αυτο ή αυτο, να μπορω να φορτιζω τις 18v μπαταριες της parkside, ετσι ωστε να τις χρησιμοποιω ως powerbank οταν βρισκομαι σε καμπιγκ.
Δεν ψηνομαι να δωσω πανω απο 60€ για κατι τετοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.