Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αρκετά εργαλεία από 28/7:
Ξεχώρισα το πλάσμα κοπής μετάλλων, που με χρήση της εφαρμογής βγαίνει στα 89 ευρώ:
Καλημέρα σε όλους/ες!
Ξέρει κανείς εάν το πλασμα κοπής δουλεύει έστω και λίγο (θέλω να κάνω μικρές κοπές) με μικρό αεροσυμπιεστή για φούσκωμα λαστίχων;

ΤΙ λέτε για την σκούπα βιολογικού καθαρισμού νομιζω είναι καλη η τιμή και σκεφτομαι να την παρώ για να κάνω το αυτοκίητο..

Να και ένα πληρες σετ φιλιερες κολαουζα με 3 κολαουζα ανα νουμερο!

View attachment 255504

είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά τα parkside

κοίτα πόσο πλήρωσα ίδιο σετ :

Αυτό το εργαλείο 3 σε 1, αξίζει? Το είχε και παλαιότερα, αλλά βλέπω τώρα το δίνει με την μπαταρία

Kατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθως το καθε επιμερους εργαλειο, σεγα/πολυεργαλειο υπολειπεται σε εργονομια/δυναμη απο τα αντιστοιχα ξεχωριστα 20βολτα εργαλεια. Ομως καλυτερα να ακουσουμε την γνωμη καποιου που το εχει δουλεψει για να παρουμε μια πιο αντικειμενικη αποψη.

Αυτό το εργαλείο 3 σε 1, αξίζει? Το είχε και παλαιότερα, αλλά βλέπω τώρα το δίνει με την μπαταρία
Δεν αξίζει...
Η αλλαγή κεφαλών σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργεί πρόβλημα στο εργσλειο...δεν θα το.επερνα...

(βάζε όμως ένα link για αυτό που ρωτάς! Δεν είναι και μεγάλος κόπος για σένα αν σκεφτείς πως περιμένεις κάποιοι άλλοι να μπουν στον κόπο να σου απαντήσουν)

Το έχω πάνω από τρία χρόνια και το χρησιμοποιώ μόνο τα καλοκαίρια στο "εξοχικό" που κάνω διάφορες δουλειές συντήρησης.
Εκεί, του βγάζω το λάδι και δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα.
Το πήρα σαν ένα "δεύτερο" σετάκι, για να μην πηγαινοφέρνω εργαλεία και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή του χρήση.
Έχεις 4 εργαλεία, τακτοποιημένα σε μια κασετίνα με μπαταρία και φορτιστή, που σου δίνει λύσεις σε ένα σωρό μαστορέματα επιδιόρθωσης.
Έχει δίκιο ο Μιχάλης για την εργονομία. Μην περιμένεις να έχεις την εργονομία ενός ανεξάρτητου εργαλείου, αλλά η γνώμη μου είναι πως αξίζει αυτή η αγορά αν το δεις με αυτή τη λογική που σου είπα.
Αυτό που λέει ο Κωστής πιο πάνω σε μένα δεν συμβαίνει, αλλά ίσως έπεσα σε κάλο κομμάτι.

Το είχα πάρει όπως το πουλάει τώρα (με μπαταρία κλπ) στα 80€

Καλημέρα σε όλους/ες!
Ξέρει κανείς εάν το πλασμα κοπής δουλεύει έστω και λίγο (θέλω να κάνω μικρές κοπές) με μικρό αεροσυμπιεστή για φούσκωμα λαστίχων;
Συγνώμη
Καλημέρα σε όλους/ες!
Αναφέρομαι στο:

Συγνώμη για την επανάληψη της ερώτησης:
ξέρει κανείς εάν το παραπάνω πλάσμα κοπής μετάλλων, δουλεύει έστω και λίγο (θέλω να κάνω μικρές κοπές) με μικρό αεροσυμπιεστή για φούσκωμα λαστίχων;

Δύσκολα θα πάρεις απάντηση σ’αυτό που ρωτάς, ελάχιστοι έχουν πλάσμα κοπής κι ακόμα λιγότεροι, για να μην πω κανένας, έχουν δοκιμάσει με τόσο μικρό αεροσυμπιεστή χωρίς δοχείο.
Το δικό μου (όχι Parkside αλλά κάτι αντίστοιχο) το έχω δουλέψει με πολύ καλά αποτελέσματα με 4 barαλλά συνεχούς ροής (κανονικά θέλει 5 και πάνω).
Ο μικρός αεροσυμπιεστής τί βγάζει;
Αν η συνεχής παροχή του είναι κάτω από 120 l/min χλωμό το βλέπω.
Εκτός αν θές να κόψεις κάτι πολύ λεπτό, πχ 2-3 mm, εκεί ίσως κάτι καταφέρεις.

• Like
Reactions: lazarefa
Δύσκολα θα πάρεις απάντηση σ’αυτό που ρωτάς, ελάχιστοι έχουν πλάσμα κοπής κι ακόμα λιγότεροι, για να μην πω κανένας, έχουν δοκιμάσει με τόσο μικρό αεροσυμπιεστή χωρίς δοχείο.
Το δικό μου (όχι Parkside αλλά κάτι αντίστοιχο) το έχω δουλέψει με πολύ καλά αποτελέσματα με 4 barαλλά συνεχούς ροής (κανονικά θέλει 5 και πάνω).
Ο μικρός αεροσυμπιεστής τί βγάζει;
Αν η συνεχής παροχή του είναι κάτω από 120 l/min χλωμό το βλέπω.
Εκτός αν θές να κόψεις κάτι πολύ λεπτό, πχ 2-3 mm, εκεί ίσως κάτι καταφέρεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω εδώ και χρόνια τον asi400 της black&decker για λάστιχα και στρώματα. Στις προδιαγραφές δεν λέει για ροή αέρα αν και σε ένα site βρήκα ότι έχει 160 l/min και μάλλον αφορά την χαμηλής πίεσης έξοδο για φούσκωμα στρωμάτων.
Οπότε μάλλον θα αφήσω για την ώρα τον plasma cutter.

το service για τα μηχανηματα της scheppach ποιος το εχει?

Εδώ μιλάμε για Parkside βέβαια, αλλά υποθέτω έβαλες το ερώτημα εδώ γιατί πολλά είναι κλώνοι των scheppach ή το αντίστροφο)

Κανε ένα τηλέφωνο σε αυτόν που υποτίθεται κάνει και service (αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη)

Αλλιώς, απευθύνεσαι στο διεθνές service που είναι στη Γερμανία και κάνει επισκευές και στέλνει ανταλλακτικά (αλλά με τα ταχυδρομικά θα είναι μπλέξιμο).

προκειται για μηχανη γκαζον parkside και μου ειπαν οτι το service το εχει ο αντιπροσωπος της scheppach

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα :)

Αυτό το ηλεκτρικό κατσαβίδι (PAS 4 D7) στα 10ευρω, πάντα τόσο χώμα ήταν η τιμή του ;

Αναρωτιέμαι μήπως έχει θέμα

• Like
Reactions: dim tz