Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λόγω των 10 ετών εγγύησης, θα εμπιστευόμουν περισσότερο το σετ του Leroy Merlin από εκείνο του Lidl. Επιπρόσθετα το σετ του Leroy είναι 1/2 ίντσας ενώ του Lidl 3/8 (για όποιον τον ενδιαφέρει αυτό).
Γενικότερα, η αίσθησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα Lidl έχουν ρίξει αισθητά την ποιότητα στα περισσότερα (θα έλεγα ένα 80%) εργαλεία χειρός (και τις τιμές ωστόσο για να είμαι δίκαιος), με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα από εμάς (για κάποιους θα περάσει αδιάφορο ίσως, οι πιο απαιτητικοί, όπως εγώ ίσως εν προκειμένω, "στραβώνουμε").
Περισσοτερο το έδωσα σαν χρήσιμη πληροφορία, είναι θετικό για το κατάστημα ότι κάνει price match και δείχνει ότι δεν κοιμούνται.
Εν προκειμένω, στο σετάκι του leroy λείπουν νούμερα και δε θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει κανένα τέτοιο σετ. Π.χ. εγώ το 16αρι νουμερο το χρειάζομαι για τουλάχιστον δύο δουλειές, οπότε τρώει άκυρο.

Παιδιά Καλημέρα.
Με χάλασε μια μπαταρία parkside 20v 4ah.
Δεν φορτίζει. Αναβοσβήνουν ταυτόχρονα το πράσινο και το κόκκινο led.
Δοκίμασα σε τρεις Φορτιστές που έχω, τα ίδια.
Την γεφυρωσα με άλλη καλή 4αρα που έχω για μισή ώρα, τίποτα.
Την ανοιξα να δω μήπως ξεκόλλησε καμία επαφή, όλες εντάξει.
Έχετε καμία πρόταση, πριν πάει για ανακύκλωση;
Κατασκευή μπαταρίας 3/2023.

Μέτρηση στοιχείων
1 σειρά 3.62 volt
2 σειρά 4.46 volt
3 σειρά 3.89 volt
4 σειρά 4.46 volt
5 σειρά 4.39 volt

Μέτρηση στους πόλους + , -
20.8 volt

χμμμμ 4.4 volt ειναι ΠΟΛΛΑ...σιγπυρα μετρα σωστα το πολυμετρο σου?

συγκριτικα παντως 3,62 με 4,4 ειναι μεγαλη διαφοα....σεδον αδεια, με φουλ γεματη..

Αν ειναι να αλλαξεις μπαταριες, θα τις αλλαξεις ΟΛΕΣ

Eπισης, το γεγονος οτι ενα μπαταρια δειχνει γεματη/φορτισμενη, δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι καλη και οτι μπορει να κρατησει το φορτιο.

Σε τετοια περιπτωση οπως την περιγραφεις, απλα αγοραζεις νεο battery pack..κριμα γιατι ειναι και σχετικα καινουργιο.

• Like
Reactions: nik187
χμμμμ 4.4 volt ειναι ΠΟΛΛΑ...σιγπυρα μετρα σωστα το πολυμετρο σου?

συγκριτικα παντως 3,62 με 4,4 ειναι μεγαλη διαφοα....σεδον αδεια, με φουλ γεματη..

Αν ειναι να αλλαξεις μπαταριες, θα τις αλλαξεις ΟΛΕΣ
Σωστά μετράει.
Απλά ξέχασα να γράψω ότι εχθές την έβαλα για κανένα μισάωρο πάνω σε τροφοδοτικό πάγκου στα 21.1 volt - 2.5 amber μπας και ξεκολλήσει. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό για τα 4.4
Άρα πάω για καινούρια, δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω 10 μπαταρίες συν την ταλαιπωρία για αποκόλληση , κόλληση

Σωστά μετράει.
Απλά ξέχασα να γράψω ότι εχθές την έβαλα για κανένα μισάωρο πάνω σε τροφοδοτικό πάγκου στα 21.1 volt - 2.5 amber μπας και ξεκολλήσει. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό για τα 4.4
Άρα πάω για καινούρια, δεν νομίζω ότι συμφέρει να αγοράσω 10 μπαταρίες συν την ταλαιπωρία για αποκόλληση , κόλληση
Εεε ναι...κάτι θα πήρε παραπάνω...

Κράτα τις καλές για μενα και κάνε ποντα επαφή να τις χρησιμοποιησεις μεμονωμένα...

100% δεν συνφερει μπαταρια Parkside να τη επιδιόρθωσεις..
Σε τετοια περιπτωση οπως την περιγραφεις, απλα αγοραζεις νεο battery pack..κριμα γιατι ειναι και σχετικα καινουργιο.

Δεν έχεις δει τίποτα...στις 3 ομάδες στο F/B γίνεται χαμός..

Η τελευταία παρτίδα είναι 2/25..
..εμ έχουν ξεκινήσει ηδη βλαβες...!!!

Όπως έχω πει επανηλλημενος οι μπαταρίες της Parkside έχουν γίνει αναλωσυμο προϊόν...

Από εκεί που τις βλέπαμε σπάνια πριν.απο 2-3 χρόνια τώρα είναι σε κάποια καταστήματα σχεδόν συνεχομενα και τις δίνουν και φτηνοτερα..από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος...

• Like
Reactions: Χιωτης
Δεν φορτίζει. Αναβοσβήνουν ταυτόχρονα το πράσινο και το κόκκινο led.
Μου το έκανε κι εμένα μια φορά που την είχα ταλαιπωρήσει (βαριά χρήση). Την έβγαλα, την άφησα κάποιες ώρες να ηρεμήσει και μετά φόρτιζε.
Επίσης, οι μπαταρίες λιθίου θέλουν μόνο φορτιστή για λιθίου - με σκέτο τροφοδοτικό γίνεται ζημιά.

Για να δούμε, κατάφερα να την φορτίσω.
Να δω αν θα κρατήσει
Αστην να κάτσει κάνα 10ωρο και ξανα δοκιμασε..καλές ειναι οι τιμες που έδωσες.. αν δεν έβγαζε στην έξοδο 20v θα σου έλεγα για ασφάλεια καμένη

Αστην να κάτσει κάνα 10ωρο και ξανα δοκιμασε..καλές ειναι οι τιμες που έδωσες.. αν δεν έβγαζε στην έξοδο 20v θα σου έλεγα για ασφάλεια καμένη
Θα την δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα πάλι να δω τι θα κάνει.
Ευχαριστώ

• Like
Reactions: PolydorosDS
Διαφορα εργαλειακια ρευματος, μπαταριας και χειρος στο Lidl απο την αλλη Δευτερα 8.12

Τσαμπα η 5μετρη μετροταινια και το αλφαδακι.

Παντα χρησιμες οι μαγνητικες μπαρες

...και το πιο χρησιμο 4βολτο της Parkside, το μικρο καρφωτικο που παιρνει και διχαλα και καρφακια!!!

Το 4βολτο καρφωτικό αξίζει; Το έχει αγοράσει παλιότερα κάποιος φίλος που το δούλεψε, για να γράψει εντυπώσεις;

Oπως γραφω παραπανω, το θεωρω το καλυτερο 4βολτο της Parkside. Το εχω αρκετα χρονια και ειναι πολυτιμο εργαλειο, μικρο, ευχρηστο και δεν μου εχει κολλησει ποτε. Επαναφορτιζεται με USB-C και κραταει πολυ. Το οτι παιρνει και διχαλα και καρφακια ειναι το κερασακι στην τουρτα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Oπως γραφω παραπανω, το θεωρω το καλυτερο 4βολτο της Parkside. Το εχω αρκετα χρονια και ειναι πολυτιμο εργαλειο, μικρο, ευχρηστο και δεν μου εχει κολλησει ποτε. Επαναφορτιζεται με USB-C και κραταει πολυ. Το οτι παιρνει και διχαλα και καρφακια ειναι το κερασακι στην τουρτα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Δέχεται καρφιά και διχαλες του εμπορίου, σωστά ?

• Like
Reactions: Χιωτης
Απο 11/12 νέα εργαλεία..

Ο καλός προβολέας μπαταριας των 4000lumer..

PARKSIDE Επαναφορτιζόμενος προβολέας εργασίας PALA 400… https://share.google/DEgwinpnrHJBPpgQx

E4RkQ1NjlERDY0RENBMkRFRTI4MkIxQTgwNDk3QjUzQTZGRTg2MzQucG5n.png