Έχω το συγκεκριμένο roller γύρω στα 2 χρόνια τώρα και πραγματικά το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές για πακεταρίσματα/αμπαλαρίσματα. Πολύ καλό και πρακτικό εξάρτημα, στην τιμή αυτή το προτείνω ανεπιφύλακτα.Το roller για ταινίες πακεταρίσματος είναι πολύ χρήσιμο για όποιον χρησιμοποιεί χαρτόκουτες για τα διάφορα που μπαίνουν στην αποθήκη. Είδικά μετά τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του με το πακετάρισμα των στολιδιών. Και από τιμή, περίπου όσο κάνουν οι δύο ταινίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
Απο 35ευρω εκαστο εαν δεν κανω λαθος..για το ψαλιδι ειμαι 100 συγουρος..για το αλυσοπριονο νομιζω οτι αυτη ειναι η τιμη...αλλα μιλαμε για 5ευρω πανω κατω διαφορα αν θα ειναι..Μιλάω για αυτά
Αξιζουν σαν τιμη αλλα το θεμα ειναι το βημα της αλυσιδας που ειναι δυσευετο(Ενας στην θεσσαλονικη εχει) και οι ακριβες, σε σχεση με τα δεδομενα της Parkside,ανταλλακτικες λεπιδες..καπου 11 η μια..Εαν εχεις ογκο εργασιας θα θελεις γρηγορα αλλαγη σε αυτα..οποτε δεν ξερω εαν συνφερει..Τα ζυγιζεις και βλεπεις...Αξίζουν;
50 ευρώ τα βρηκα
Το αλυσοπρίονο το έχω και πιστεύω αξίζει. Στη θέση σου θα περίμενα να το βγάλει το λιντλ για να μην έχω θέματα με εγγύηση - λογικά γύρω στην άνοιξη θα το ξαναβγάλει.Αξίζουν;
50 ευρώ τα βρηκα
Τις τελευταίες φορές που το έφερε ήταν στα 35€.Εφόσον είχε 40 πριν 2 χρόνια, λογικό το βλέπω το 50ρικο που ζητάνε...
Εχει δικιο ο Νικος καθως το 20εκ λαμας το ειχαν 40 ευρω. 35 ευρω ειχε το ψαλίδι αλλά και το 15 εκ λαμας αλυσοπρίονο.Αλυσοπρίονο solo 20V PGHSA 20-Li B1 αγοράστηκε τον 4/2024 39,99€.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.