Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το roller για ταινίες πακεταρίσματος είναι πολύ χρήσιμο για όποιον χρησιμοποιεί χαρτόκουτες για τα διάφορα που μπαίνουν στην αποθήκη. Είδικά μετά τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του με το πακετάρισμα των στολιδιών. Και από τιμή, περίπου όσο κάνουν οι δύο ταινίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
Έχω το συγκεκριμένο roller γύρω στα 2 χρόνια τώρα και πραγματικά το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές για πακεταρίσματα/αμπαλαρίσματα. Πολύ καλό και πρακτικό εξάρτημα, στην τιμή αυτή το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Καλησπέρα.
Μήπως θυμάται κάποιος πόσο πουλάει το λιντλ το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος με την 20βολτη μπαταρία και πόσο το αντίστοιχο μικρό ηλεκτρικό πριόνι?
Επειδή τα ψάχνω και βλέπω διάφορες τιμές στο διαδύκτιο, θέλω να ξέρω αν αξίζει να τα πάρω με μια μικρή διαφορά ή να περιμένω όταν τα ξαναβάλει το λιντλ (και τα προλάβω γιατί συνήθως δεν βρίσκω τίποτα).
Ευχαριστώ

Μιλάω για αυτά

Attachments

• gcpbc9587991ae647b4bff282eef541b1ea.webp
    gcpbc9587991ae647b4bff282eef541b1ea.webp
    34.8 KB · Views: 6
  • parkside-20-v-akku-astschere-paas-20-li-b1-ohne-akku-und-ladegeraet-b-ware-neuwertig_1.webp
    parkside-20-v-akku-astschere-paas-20-li-b1-ohne-akku-und-ladegeraet-b-ware-neuwertig_1.webp
    29.4 KB · Views: 6
Μιλάω για αυτά
Απο 35ευρω εκαστο εαν δεν κανω λαθος..για το ψαλιδι ειμαι 100 συγουρος..για το αλυσοπριονο νομιζω οτι αυτη ειναι η τιμη...αλλα μιλαμε για 5ευρω πανω κατω διαφορα αν θα ειναι..

Αξίζουν;
50 ευρώ τα βρηκα
Αξιζουν σαν τιμη αλλα το θεμα ειναι το βημα της αλυσιδας που ειναι δυσευετο(Ενας στην θεσσαλονικη εχει) και οι ακριβες, σε σχεση με τα δεδομενα της Parkside,ανταλλακτικες λεπιδες..καπου 11 η μια..Εαν εχεις ογκο εργασιας θα θελεις γρηγορα αλλαγη σε αυτα..οποτε δεν ξερω εαν συνφερει..Τα ζυγιζεις και βλεπεις...

• Like
Reactions: Antony
Αξίζουν;
50 ευρώ τα βρηκα
Το αλυσοπρίονο το έχω και πιστεύω αξίζει. Στη θέση σου θα περίμενα να το βγάλει το λιντλ για να μην έχω θέματα με εγγύηση - λογικά γύρω στην άνοιξη θα το ξαναβγάλει.

Aρκεκτα εργαλειακια και αναλωσιμα απο την Πεμπτη στο Lidl

Αλυσοπρίονο solo 20V PGHSA 20-Li B1 αγοράστηκε τον 4/2024 39,99€.
Εχει δικιο ο Νικος καθως το 20εκ λαμας το ειχαν 40 ευρω. 35 ευρω ειχε το ψαλίδι αλλά και το 15 εκ λαμας αλυσοπρίονο.
Εργαλεια ειναι και τα δυο.
Τι εργασιες θελεις να κανεις με το αλυσοπρίονακι Αντωνη?

Ναι εβγαλε 2 εκδόσεις του πριονιου μια με 15αρα λαμα και μια με 20αρα αλλα με ιδια λοιπα χαρακτηριστικα αλλα δυστυχως και την ιδια αλυσιδα με βημα 0,3' που δεν υπαρχει διαθεσιμη εκτος ιδιοκατασκευης.

• Like
Reactions: KOSSTV and Antony
Δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερο.
Με την επιλογη χρωματος σου παρουσιαζει το χρωμα και με την επιλογη μεγεθους σου λεει (υποθετω) οτι ειναι διαθεσιμο και το μεγεθος στο συγκεκριμενο χρωμα.

Μπορει δηλαδη στο γκρι χρωμα να μην εβγαιναν τα 2 τελευταια νουμερα, οποτε αν ηθελες μεγαλο νουμερο να ξερεις οτι υπαρχει μονο σε μαυρο.

• Like
Reactions: newbie