Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον είχα πάρει και εγώ την προηγούμενη φορά που τον είχαν βάλει σε προσφορά.

Είναι από τα πιο χρήσιμα "εργαλεία" που έχω πάρει από το Lidl.

Δουλεύει πραγματικά σωστά και είναι κτήνος από φωτεινότητα.

Tελικα τσίμπησα την Πέμπτη το κρουστικό. To δούλεψα ένα διωρακι σήμερα και ήταν απροβλημάτιστο. Τσάμπα ανησυχούσα οτι μπορεί να μην μου έφτανε η δύναμή του. Για περιστασιακή ερασιτεχνική χρήση είναι ότι πρέπει. Και η 4αρα μπαταρία φαίνεται ατελείωτη. Λίγο πιο ελαφρυ να ηταν (μαζι με την μπαταρια) και θα ηταν τέλειο.

Tελικα τσίμπησα την Πέμπτη το κρουστικό. To δούλεψα ένα διωρακι σήμερα και ήταν απροβλημάτιστο. Τσάμπα ανησυχούσα οτι μπορεί να μην μου έφτανε η δύναμή του. Για περιστασιακή ερασιτεχνική χρήση είναι ότι πρέπει. Και η 4αρα μπαταρία φαίνεται ατελείωτη. Λίγο πιο ελαφρυ να ηταν (μαζι με την μπαταρια) και θα ηταν τέλειο.

Καλοδουλευτο! Ποσο βαρος εχει χωρις μπαταρια?

To πιο ελαφρυ κρουστικο ειναι νομιζω το brushless Dewalt 799 που ζυγιζει λιγο πιο πανω απο 1 κιλο, solo. Bεβαια η τιμη του ειναι πολλαπλασια...

Επειδή την πετυχα τυχαία, και τώρα στο search βλέπω κάποιοι την πουλάνε 80 και 100€ 🤦‍♂️, υπηρχε σήμερα στο κλείσιμο μια ξεμπαρκη σπαθοσέγα performance στα 40€ στο Lidl Αγία Παρασκευής (απέναντι από την ΕΡΤ).

Λογικά Δευτέρα πρωί θα υπάρχει ακόμα. ,σε περίπτωση που τη ψάχνει κάποιος.

• Like
Reactions: lazarefa
Μια ερώτηση παιδιά για τον προβολέα που έφεραν την Πέμπτη:
Παρόμοιο με τον ανωτέρω έχουν κυκλοφορήσει και στη σειρά Performance (εκτός από τον συγκεκριμένο που πρέπει να φέρνουν κατά καιρούς τα τελευταία 2 περίπου χρόνια)?

Edit: Ψάχνοντας στη σελίδα του γερμανικού Lidl βρήκα τον παρακάτω προβολέα της σειράς Performance:
Ελλάδα είχαν φέρει παλιότερα τον συγκεκριμένο, κι αν ναι θυμάται κανείς σε τι τιμή τον πουλούσαν;
Επίσης, προ μηνών είχαν φέρει και είχα αγοράσει τον παρακάτω:
Σε σχέση με εκείνον που έφεραν την Πέμπτη, πιστεύετε ότι αξίζει ο τελευταίος; Σε ένταση φωτισμού φαίνονται παρόμοιοι βάσει χαρακτηριστικών τους. Ίσως ο προχθεσινός υπερτερεί στο ότι έχει ρυθμιζόμενη κατεύθυνση για τη δέσμη του.

Ειναι δυο πολυ διαφορετικα ειδη φακων.

Ο τελευταιος ειναι λεγομενος φακος χειρος, τον κουβαλας με το χερι, εχει πιο στενη δεσμη και εχει ψυχρο φως. Εχω ιδιο τυπο φακους και δεν ειναι καθολου βολικοι, δεν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε, σε καμμια περιπτωση.
Ο προχθεσινος ειναι ενας προβολεας δαπεδου με ευρεια δεσμη φωτος, με πιο ηπιο φωτισμο ημερας, ιδανικος για εργασιες επισκευων/βαψιματος/γενικου φωτισμου.

Επισης ειναι σημαντικη η θερμοκρασια του λεντ καθως το ψυχρο φως ειναι πιο ΄καθαρο' ενω οσο ζεσταινει δινει ακριβεστερη αποδοση των χρωματων του χωρου.
Το θερμο φως ειναι πιο ξεκουραστο στα ματια, αλλα δεν κανει για search and rescew δουλειες, οπου το ψυχρο φως ειναι ιδανικο. Γιαυτο και οι περισσοτεροι φακοι χειρος εχουν led με ψυχρο φως. Το φως ημερας (day light) απο την αλλη ειναι το πιο ισορροπημενο και ιδανικο για μαστορεματα/προβολεις δαπεδου, οπως και για για τις κοινες λαμπες (Ε27) που εχουμε στα φωτιστικα οροφης στα σπιτια μας.

Κι άλλα εργαλεία.

Για τον φακο εχουν ξεχασει να βαλουν περιγραφη και επειδη βλεπω οτι ειναι πολυ χρησιμο εργαλειακι με τρεις διαφορετικες αποσπωμενες κεφαλες (!!!), βαζω το λινκ του Γερμανικου Lidl και ενα ενδεικτικο βιντεακι. Εξαιρετικα ευχρηστος, Επαναφορτιζομενος, 4βολτος, με μαγνητικη βαση.

Επισης ενα κατατοπιστικο βιντεακι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κι άλλα εργαλεία.

Τώρα βλέπω στο φυλλάδιο της εβδομάδας ότι η πράσινη πλευρά είναι η 1000άρα και η άσπρη η 6000.
Χα, σε αυτές που είχα αγοράσει είχαν πράγματι γράψει αντίστροφα τις ετικέτες:
https://avclub.gr/threads/ergaleia-apo-lidl-axiologisi-scholia-prosfores.117926/post-1058985428

• Like
Reactions: xaloulis90
Λιγα εργαλεια αερος και 2 οργανα μετρησης το Σαββατο 21/2 στα Λιντλ.

...και απο την Πεμπτη, Λαχταριστη Λαγανα με ενα ευρουδακι για την Καθαρα Δευτερα 😬 🫓 🫓

Παρεμπιπτόντως, το θερμοκήπιο που έχει σε προσφορά αυτές τις μέρες το είχα στήσει πέρυσι το καλοκαίρι και χθες που το τσέκαρα έχουν ήδη διαλυθεί / πολυμεριστεί τα straps που δένουν το πλαστικό πάνω στις μεταλλικές σωλήνες.

Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτό. Πολύ κακό σημάδι.

• Like
Reactions: Χιωτης
η μπαλαντέζα αέρος που φέρνει είναι εξαιρετική. πάρα πολύ βολική για το εργαστήριο και το γκαράζ. από τη στιγμή που την πήρα, έκρυψα το παλιό καρούλι που είχα που όλο μπερδευόταν και ήθελε μάζεμα με το χέρι.
έχετε υπόψιν ότι το λάστιχο είναι λεπτό, δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στην παροχή αέρα για ενεργοβόρα εργαλεία αλλά για γενική χρήση δεν έχω δει κάποια διαφορά.

• Like
Αυτο εδω ζαχαρωνω εγω να βαλω στο παταρι καθως το 6 λιτρο στανλευ που εχω ειναι μικρουλι.

1771230290957.png

Το έχει κανεις?

• Like
Reactions: xaloulis90
Αυτο εδω ζαχαρωνω εγω να βαλω στο παταρι καθως το 6 λιτρο στανλευ που εχω ειναι μικρουλι.

View attachment 266734

Το έχει κανεις?
Εχω το προηγουμενο μοντελο εδω και 6-7 χρονια, το εχω στο γκαραζ για φουσκωμα ελαστικων και εχω και το καρφωτικο εξαρτημα (το ειχα χρησιμοποιησει για να επισκευασω ενα καναπε). Μονο μειονεκτημα η φασαρια που κανει οταν γεμιζει (κανα δυο λεπτα). Αυτο λεει χαμηλου θορυβου οποτε λογικα εχουν αλλαξει κατι.

Oποιος παρει την λαχταριστη λαγανα απο το Lidl, ας πει εντυπωσεις. 😬

Μου κανει εντυπωση γιατι η τιμη της λαγανας, λεει ο προεδρος των αρτοποιων, θα κυμαινεται μεταξυ 3.5 και 4,5 ευρω, ενω του Λιντλ κοστιζει μολις 99 λεπτα!!!

Εχω το προηγουμενο μοντελο εδω και 6-7 χρονια, το εχω στο γκαραζ για φουσκωμα ελαστικων και εχω και το καρφωτικο εξαρτημα (το ειχα χρησιμοποιησει για να επισκευασω ενα καναπε). Μονο μειονεκτημα η φασαρια που κανει οταν γεμιζει (κανα δυο λεπτα). Αυτο λεει χαμηλου θορυβου οποτε λογικα εχουν αλλαξει κατι.
Ναι αυτο ειναι αλλης φιλοσοφιας και εχει μειωμενα ντεσιμπελ!

Oποιος παρει την λαχταριστη λαγανα απο το Lidl, ας πει εντυπωσεις. 😬

Μου κανει εντυπωση γιατι η τιμη της λαγανας, λεει ο προεδρος των αρτοποιων, θα κυμαινεται μεταξυ 3.5 και 4,5 ευρω, ενω του Λιντλ κοστιζει μολις 99 λεπτα!!!

Πατριωτακι ειναι 350 γρ νομιζω εκει ειναι το μυστικο.
Αν δεις και την φωτο φαινεται πως ειναι η μιση σε μεγεθος.
1771494151484.png

Βεβαια και 800 γρ να ηταν και να ειχε 2,20 και παλι θα ηταν σουπερ.

• Like