Συνήθως αυτά τα αναφέρουν κάπου στις οδηγίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η 1η εικόνα που δημιουργείται, είναι ότι δεν υπάρχει καμία προστασία τόσο στα καλώδια, όσο και στο inverter (για παρεμβολές). Σαν 2η σκέψη, μου θυμίζει περιπτώσεις όπου έγιναν καταγγελίες για ζημιές σε tv, router, κινητά κτλ οπότε ήρθε το νομικό τμήμα και με λίγα λόγια, σου λέει
εμείς σου τα είπαμε και μην ζητάς αποζημιώσεις.
Σαφώς έτσι όπως παρουσιάζεται, σε αποτρέπει από την αγορά. Επειδή δεν είναι προϊόν 1ης γραμμης, μάλλον το τμήμα marketing υποχώρησε στο νομικό.
Είμαι (σχεδόν

) σίγουρος ότι κάπου έχω κάποια video με το κινητό, όταν μέτραγα τα Α σε μια inverter και δεν είχα πρόβλημα παρεμβολών. Επίσης, κάθε φορά που κολλάω έχω το κινητό στην τσέπη και μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν χαλάει (τουλάχιστον με τις δικές μου ηλεκτροκολλήσεις).
Τώρα, όσον αφορά την ηλεκτροκόλληση, ένα από τα πρώτα μείον είναι ότι δεν συνοδεύεται και από τσιμπίδα TIG. Αν κάποιος θέλει να την πάρει θα πρέπει να υπολογίσει το κόστος της φιάλης και το κόστος της τσιμπίδας TIG (WIG).
Σαν χρήση θα την πρότεινα μόνο με αέριο, γιατί αν κάποιος την θέλει για FLUX ή MMA, υπάρχουν πολλές επιλογές. Προσωπικά θα προτιμούσα να έχει ρύθμιση ταχύτητας σύρματος.
Το synergy θεωρώ ότι είναι στα συν. Γενικότερα, είναι παλιό μοντέλο και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρεί πολλές πληροφορίες στο internet.