Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα πήγα στο lidl τις ππεριοχής μου και βρήκα το πλυστικό PARKSIDE PERFORMANCE PHDP 180 D3 στα 279. Το πήρα για έναν φίλο. Ελπίζω να βγει αντάξιο των προσδοκιών.

• Like
Reactions: Χιωτης
Πήγα σήμερα μετά από μέρες στα Lidl και με το κουπονι -3€ που έβγαλε πήρα τον επαναφορτιζόμενο προβολέα.
Είχα ήδη έναν μικρο με μια σκάλα αλλά και τον μεγαλύτερο 20ν .
Μου άρεσε οπότε θα δώσω δώρο στον σχετικό φίλο μου φανοποιο τον μικρό με την μια σκάλα που του άρεσε πολύ!
17870446390788859193926315616818.jpg
Είναι μεν μεγαλύτερος αλλά βγάζει περισσότερο φως και έχει και reverse charging με 4400 μιλιαμπερ όπως αναγράφει το εγχειρίδιο χρήσης.

Επίσης πήρα και το 4ν κατσαβιδακι με τα όμορφα χρώματα για το μικρό μου μαστορακι που έρχεται σε λίγο από την Πάτμο!
17870447601522487592063373963572.jpg

Καλοδουλευτος!

Oλα τα λεφτα στο νεο προβολακι ειναι το ειδος του led (COB led) σε σχεση με τα κοινα λεντακια (οπως του μικρου προβολεα στη φωτο).

Καει λιγοτερο ρευμα (αρα διαρκει περισσοτερο η μπαταρια) και ειναι πιο φωτεινος στα ιδια watt με τα κοινα λεντ (SMD).
Παραγει λιγοτερη θερμοτητα, αρα ζει και περισσοτερο. Επισης ο φωτισμος του ειναι πιο ομοιομορφος και η δεσμη πιο ευρεια.

Βεβαια δεν μπορεις να επισκευασεις τα COB led γιατι ειναι μια ομοιομορφη επιφανεια, ενω τα κοινα λεντ (που αποτελουνται απο πολλα μικρα λεντακια οπως σε μια λαμπα σπιτιου), μπορεις να φτιαξεις (να απομονωσεις/βραχυκυκλωσεις) το λεντακι που εχει καει.

Εξοπλισμος κηπου

...και εξοπλισμος αυτοκινητου με δυο σκουπες και εναν εκκινητη μπαταριας.

Κλεινει 30 χρονια ζωης η Parkside, απο το 1996!
"...Το 1996, η PARKSIDE ξεκίνησε με μια τολμηρή πεποίθηση. Σήμερα, η PARKSIDE είναι η μάρκα DIY με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη...."

...και εξοπλισμος αυτοκινητου με δυο σκουπες και εναν εκκινητη μπαταριας.
Μια σκούπα και ένα πλυστικό 😁

Να πω για τη σκούπα ότι είναι η μεγάλη (ύτερη) που βγάζει το λιντλ, την φέρνει αυστηρά μια φορά τον χρόνο και στα 65€ είναι η φτηνότερη τιμή που έχει παίξει. Όποιος ψάχνεται για σκούπα εργαστηρίου VFM να προχωρήσει άμεσα...

πάντως το κλαδευτικό μπαταρίας στα 4V μόνο για τριανταφυλλιές και λεπτά κλαδιά κάνει
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πάντως το κλαδευτικό μπαταρίας στα 4V μόνο για τριανταφυλλιές και λεπτά κλαδιά κάνει
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Οντως...το ειχα και εφαγε "βολε" ατο 6μηνο..!!!

Να πω για τη σκούπα ότι είναι η μεγάλη (ύτερη) που βγάζει το λιντλ, την φέρνει αυστηρά μια φορά τον χρόνο και στα 65€ είναι η φτηνότερη τιμή που έχει παίξει. Όποιος ψάχνεται για σκούπα εργαστηρίου VFM να προχωρήσει άμεσα...

Να συμπληρώσω ότι είναι υπερβολικά είναι δυνατή. Στα συν, η δυνατότητα σύνδεσης με εργαλείο που, εμένα τουλάχιστον, με έχει βολέψει απίστευτα το ότι κλείνοντας το εργαλείο μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει και η σκούπα.
Ο θόρυβος είναι ένα θέμα, ειδικά αν είναι κουμπωμένη σε εργαλείο χωρίς τον αντάπτορα που μειώνει την δύναμη αναρόφησης.

• Like
Reactions: xaloulis90