Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα ενεργειακά ροφήματα (το "τονωτικά" του Lidl είναι δουλειά του τμήματος marketing) είναι επικίνδυνα για τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες.

Το γράφω γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε >30 χρονών νομίζω και κάποιοι πολύ παραπάνω.
Αν έχεις καρδιακά προβλήματα και πίεση ειναι λογικό να αποφεύγονται.

Βλέπω το αρθρο να δαιμονοποιει την ποσότητα της καφεΐνης όταν τα περισσότερα από αυτά έχουν σαν συσκευασία λιγότερη από ότι εχει μια κούπα καφέ.
Δεν λέω ότι είναι κάτι υγιεινό , όλα θέλουν μετρο . Το αλκοόλ είναι χειρότερο αλλά ακόμη έχουμε στο μυαλό μας ότι" ένα ποτηράκι κάνει καλό"...

Αν έχεις καρδιακά προβλήματα και πίεση ειναι λογικό να αποφεύγονται.

Βλέπω το αρθρο να δαιμονοποιει την ποσότητα της καφεΐνης όταν τα περισσότερα από αυτά έχουν σαν συσκευασία λιγότερη από ότι εχει μια κούπα καφέ.
Δεν λέω ότι είναι κάτι υγιεινό , όλα θέλουν μετρο . Το αλκοόλ είναι χειρότερο αλλά ακόμη έχουμε στο μυαλό μας ότι" ένα ποτηράκι κάνει καλό"...

Το αλκοόλ είναι 100% καρκινογόνο.
(Δεν ζεσταίνει (αλλά αντίθετα χάνεις περισσότερη θερμότητα) και κάνεις χειρότερο ύπνο παρόμοια με την καφείνη.)

Πώς τα έχουν καταφέρει και τα πιστεύει ο κόσμος ανάποδα!

Τα ενεργειακά ξέρω ότι έχουν πολύ καφείνη/ταυρίνη. Το συγκεκριμένο δε γνωρίζω. Γενικά το ανέφερα ότι είναι πολύ καλύτερα να πιεί κάποιος έναν καφέ απο αυτές τις μπούρδες. Θα γλυτώσει και τη ζάχαρη (άλλο ναρκωτικό και αυτό) και τα υπόλοιπα συστατικά.
Μηδενικό όφελος και κάνουν μόνο ζημιά.

Υπάρχει πληθώρα μελετών που τα δαιμονοποιεί.

Και αν ενώσεις πολλά κομμάτια παζλ θα δείς ότι κάτι δεν πάει καλά.
Το 2019 (το λέω για τους γνωστούς-αγνώστους)....

7 αιφνίδιοι θάνατοι κάθε μέρα στην Αττική​

Last edited:
Το έχω ψάξει με τη καφεΐνη που έχουν. Ένα κουτάκι redbull 250ml έχει λίγο παραπανω καφεινη απο μια κάψουλα nespresso espresso .

Ενώ με αν βρούμε εμπορικές γεύσεις θα δούμε ότι η καφεΐνη δεν ειναι το πρόβλημα στα energy drinks

Costa Coffee Medium Cappuccino: Contains 325 mg of caffeine (Equal to ~4 Red Bulls)

Starbucks Venti (20 oz) Blonde Roast Filter Coffee: Contains ~475 mg of caffeine (Equal to ~6 Red Bulls)

Και το λέω πάλι. Δεν είναι υγιεινά. Εγω πίνω τακτικά αλλά ξέρω τι προκαλούν στιγμιαία στο συκώτι μου.
Δεν καπνίζω, δεν πινω αλκοόλ και καφέ και είναι η μόνη κατάχρηση μου μαζί με τα γλυκά
Εννοείται ότι το Kong parkside θα το πάρω Αν και ειναι η κλασσική γεύση και οχι καμία limited όπως οι καλοκαιρινές

Last edited:
«Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω» έλεγε ο Αρχιμήδης.
Όλη τη δουλειά την κάνουν οι κατάλληλες τροχαλίες.

• Like
Reactions: newbie
Αυτό τώρα θεωρείται επίτευγμα ή έγινε εύκολα μέσω μειωτήρων και τελικά μας δουλεύουν;
Αγόρασαν μεγάλο μειωτήρα και για να μην κάθεται (μετά το αντίστοιχο βίντεο με το αεροπλάνο ) άρχισαν να τραβάνε τις διαφημίσεις στη σειρά :LOL: