Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ενα ρουτερ ρευματος και μπολικα αναλωσιμα αυτη τη φορα.

και ενα μπουλονοκλειδο στην κατηγορια Αυτοκινητο

Καλησπέρα σε όλους,

Εχθές αγόρασα το επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι ακριβείας 4V PPEPS 3 A1 η ποιότητα του οποίου μου φάνηκε εξαιρετική. Σε τυχαίο έλεγχο που έκανα στα bits που το συνοδεύουν διαπίστωσα ότι δύο από αυτά δεν ήταν βάσει των οδηγιών τα σωστά και στη θέση τους υπήρχαν άλλα τα οποία υπήρχαν και στην πίσω πλευρά της θήκης. Συγκεκριμένα δεν υπήρχε το Η1 και στη θέση του είχε τοποθετηθεί το Υ2.0 το οποίο υπήρχε και στην πίσω πλευρά της θήκης. Επίσης δεν υπήρχε το S0 και στη θέση του είχε τοποθετηθεί το 2.5 που και αυτό υπήρχε και στην πίσω πλευρά της θήκης. Φυσικά από λάθος. Έχετε διαπιστώσει κάτι παρόμοιο. Πως λέτε να το αντιμετωπίσω;
Ευχαριστώ πολύ.
Τελικά μου το άλλαξαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήγα στο κατάστημα της Θηβών το οποίο για όποιον ενδιαφέρεται έχει απόθεμα καμιά δεκαριά κομμάτια. Το καινούργιο είναι μια χαρά!

Μόλις τα έλενξα μετά την παρότρυνση σου και είναι όλα σωστά.
Το πηρα και εγω και ειναι ολα σωστα..τρομερο...εντυπωσιαστικα ηθελα καιρο να παρω ενα απο allie και τσιγκουνευομουβ τα 45 ευρο..νομιζω οτι θα με καλύψει πλήρως αυτο μενει απλα η δοκιμή για να δω την δυναμη

• Like
Reactions: enduras1