Πτωχός ερασιτέχνης είμαι... Λυπήσου με και μην με βάζεις να πάω Πειραιά![]()
Θα περάσει ο Τάσος να με πάρει και θα έρθουμε μαζί…
Πτωχός ερασιτέχνης είμαι... Λυπήσου με και μην με βάζεις να πάω Πειραιά![]()
Θα περάσει ο Τάσος να με πάρει και θα έρθουμε μαζί…![]()

![]()
(30αρι DIY για το ποδηλατο)
Με τον τροχο. Δεν εχω δλδ και τιποτε αλλο να κοβει σιδερα.Τις κοπές στο κλειδί, πως τις έκανες;
SMART LONG WRENCH
Ένα καινοτόμο εργαλείο που έλειπε από την αγορά και ήρθε να καλύψει το κενό με έναν απλό αλλά “έξυπνο” τρόπο.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εργαλεία που είναι ογκώδη, ακριβά και υπερβολικά εξειδικευμένα, το Smart Long Wrench έρχεται να συνδυάσει πρακτικότητα, απλότητα και τεχνολογία μαζί.
User-friendly εργαλείο που θα καλύψει επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες!!!
Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά και με ISO 14001
Με πάχος 3mm χωράει παντού. Κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, των 40 και 50cm.
Προς το παρόν κυκλοφορεί η beta έκδοση.
Σε αναμονή των δοκιμών στο πεδίο από τον Τάσο @ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ καθώς και των δομικών δοκιμών από τον Μπάμπη @Babis K.
View attachment 258561
View attachment 258562
Φυσικά και είναι smart γιατί σου μειώνει σημαντικά την απαιτούμενη δύναμη (βλ ροπή).Πολύ ωραίο αλλά δεν είναι ακόμα smart.
Smart θα είναι αν μπορείς να αλλάζεις και μεγέθη.
Κολλήθηκε με αλευρόκολλα. Είπαμε είναι μοντέλο μόνο για παρουσίαση και όχι για επίδειξη .13αρι είναι σίγουρα. Μην αγχώνεστε.
Τελικά έπιασε η ηλεκτροκόλληση ή έγινε με κόλλα;
Φυσικά και είναι smart γιατί σου μειώνει σημαντικά την απαιτούμενη δύναμη (βλ ροπή).
Εννοείται ότι για αυτόν τον λόγο, προσέχεις στο σφίξιμο για να μην πάρεις τα σπειρώματα στο χέρι.
Η δυνατότητα αλλαγής μεγεθών δεν είχε ζητηθεί. Μπορούμε να συζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις
Κολλήθηκε με αλευρόκολλα. Είπαμε είναι μοντέλο μόνο για παρουσίαση και όχι για επίδειξη .
Μπορείς να αφαιρέσεις τις ταινίες για να διαπιστώσεις το υψηλότατο επίπεδο των κολλήσεων. Σαν να μην υπάρχουν ένα πράγμα
Υπάρχει μόνο μια εκκρεμμότητα πριν την παράδοση. Πρέοει να ανακαλέσεις τα περί μη smart γιατί θίγουν ανεπανόρθωτα το κοινωνικό status των μηχανημάτων και περισσότερο της MIG.
Αυτά.........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.