Ναι, γιατι ;
Εδω στολίστηκαν οι περισσότερες πόλεις και το τζάμπο ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση.
Τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ειναι μεσα στο κλίμα.
Το είπες στο ξεκαρφωτο η είναι ιδέα μου?
Ναι, γιατι ;
Εδω στολίστηκαν οι περισσότερες πόλεις και το τζάμπο ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση.
Τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ειναι μεσα στο κλίμα.
Για torx security ή tamper-proof ή τορξ με τρύπα ελληνιστί, δύσκολα θα βρεις Δημήτρη σε L-keys που να έχει τρύπα το τορξ και από τις δυο μεριές (νομίζω ότι δεν έχει κανείς, εκτός από FORCE, BENMANN). Οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν τρύπα στο κοντό άκρο (TOPTUL, MUNDIAL, WERA, κλπ). Αν θες με κατσαβιδολαβή τότε τα πράγματα είναι ευκολότερα και θα βρεις όλη τη σειρά(παλιότερη σχεδίαση) facom στο Βίδα στη Θεσσαλονίκη (4 μτφ νομίζω).
http://www.vida.gr/Facom/katsavidi-gia-vides-torx-resistorx-facom-aczxr
γιατί δεν κάνουν τρύπα και στισ 2 πλευρές? σαν τα facom θέλω αλλά να πετύχω καμιά προσφορά σε σετσε ευχαριστώ πολυ!
Φαντάζομαι εννοεί το z-saw guideΑν βρεις βάλε κάποιο λινκ για εγκυκλοπαιδικούς λόγους!
Μιας και αναφερθήκατε σε φαλτσοκούτι παιδιά,να πω πως έχω το stanley που ανέφερε ο Μπάμπης αλλά δε θα το πρότεινα.Ψευτιά,με αποτέλεσμα να χάνει,λίγο αλλά αισθητά..
Έλα ντε. Και γω αυτή την απορία έχω. Πάντως κοίτα τα KS tools με κωδικό KS 151.2200 με 8 κλειδιά και υπάρχουν και τα KS 920.2570 που έχουν επιπλέον το 8 και το 27. Τα έχει λογικά ο Καραϊσκος. Είναι L-keys με τρύπα και στα δυο άκρα και η θήκη τους γίνεται χερούλι!! Πολύ πρακτικό. Το σετ με τα 8 κλειδιά θα το βρεις φθηνότερα από 15 . :a0210:
Μπάμπη έχω δει πως χάνει ελάχιστα στις 45 επειδή η παλινδρόμηση του πριονιού το στρεβλώνει.Ίσως θα ήταν πιο εύστοχο να πω ότι δεν επιτρέπει πάντα καθαρή κοπή.Πριν κάποιους μήνες έχασα την ακρίβεια στην τελευταία κοπή σε πηχάκι κορνίζας και εκνευρίστηκα.Απο τότε αναζητώ κάτι πιο στιβαρό..
Κρίμα, και δεν το λες και φτηνό.
Παλιά υπήρχαν και κάτι γρρά ξύλινα αλλά δεν τα έχω ξαναδεί.
Οντως. Έχω πάρει κι εγώ από κει. Είναι από Κ/Π και θα έλεγα ότι φτιάχνουμε εύκολα κι εμείς ίδια. Ούτε καβιλιες ισως ουτε και κόλλα δεν έχουν. Μόνο βίδες είδαΜικρά ξύλινα, έχω την εντύπωση ότι είδα στο leroy. Πολλά κομμάτια μάλιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.