Τα bosch πενσοειδη μονο amazon? Θα θελα μια πενσα κ ενα μυτοτσιμπηδο...
Και το grit δεν αλλαζει, φανταζομαι ε;
Οταν (αν) ξαναπαρεις, Μιχαλη, θα ηθελα κι εγω 2. Και μοιραζομαστε τα μεταφορικα![]()
Δεν φαινεται να αλλαζει καθολου το grit Αγγελε. To διαμαντοεργαλειο εχει grit 20, ενω η πετρα που τροχισα εμφανως πολλαπλασιο.
Δεν υπαρχουν μεταφορικα στην παραγγελια αυτη απο αμαζον αν προσεξες. Ερχεται απο Κινα και αργει παρα πολυ να ερθει, αλλα ερχεται.
Αν δεν εχεις λογαριασμο στο αμαζον ομως, μπορω να στο παραγγειλω οποτε βαλω παραγγελια.
Όχι και πολύ κολακευτική φωτογραφία νομίζω για εργαλείο 40 και ελάχιστης χρήσης...
Απορώ αν είναι συνηθισμένο, πως έγινε και πως διορθώνεται.
Μονο η χρωμιωμενη σειρα της Κνιπεξ δεν αντιμετωπιζει αυτο το θεμα. Ειναι βεβαια και ακριβοτερη λογω πιο ακριβου κραματος ατσαλιου.
Και γενικως αυτος ειναι ο λογος που καποια επωνυμα εργαλεια εχουν στο κραμα του ατσαλιου τους και χρωμιο για να ειναι ανοξειδωτα.
Μιχαλη βαλε και εμενα οποτε την κανεις...εχω και εγω ενα διδυμο και θελει επιδιωρθωση...
Όχι και πολύ κολακευτική φωτογραφία νομίζω για εργαλείο 40 και ελάχιστης χρήσης...
Απορώ αν είναι συνηθισμένο, πως έγινε και πως διορθώνεται.
Ευχαριστω Γιωργο.
Εψαξα λιγο το θεμα αφου με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης της 5μετρης Bosch και ηθελα να δω αν υπαρχουν μικρες ταινιες με τα ιδια χαρακτηριστικα, οσο ειναι δυνατον δηλαδη.
Για τις παραπανω μικρες Μακιτα και Φακομ ταινες ετσι φανταζομαι και εγω αναφορικα με την ποιοτητα, αλλα οταν τις παραλαβω θα σου πω με σιγουρια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.