Εργαλεία Χειρός

Σίγουρα είναι καλά αλλά για μία στο τόσο δεν αξίζουν.
Αν το δούλευα θα έπαιρνα ένα καλύτερο σίγουρα.

Εγώ την ευχαριστήθηκα πάντως την Stanley και το σκέφτομαι σοβαρά για καλύτερη ακόμη.
50 διμετρους στυλους βάλαμε για το αμπέλι μιλάμε έγινα δεύτερος Ηφαιστος....
Τους μίσους τους έβαλα με μια No name 1250 gr fiberglass και μέχρι σήμερα πονάνε οι παλάμες μου.

Εγώ την ευχαριστήθηκα πάντως την Stanley και το σκέφτομαι σοβαρά για καλύτερη ακόμη.
50 διμετρους στυλους βάλαμε για το αμπέλι μιλάμε έγινα δεύτερος Ηφαιστος....
Τους μίσους τους έβαλα με μια No name 1250 gr fiberglass και μέχρι σήμερα πονάνε οι παλάμες μου.

Εγώ μια και καλή θα τα σκάσω για το Mjolnir του Thor!!!!

Εγώ μια και καλή θα τα σκάσω για το Mjolnir του Thor!!!!

Ειναι λιγο πιο φτηνο απο το φατμαξ ματσολε....δες ΕΔΩ

avengers-thor-lightning-strike-hammer-hasbro-b1306-1000-1044399.jpg

Avengers Thor Lightning Strike Hammer (Hasbro B1306)
24,99

Γίνε εσύ ο ήρωας που φέρνει τον κεραυνό με αυτό το Thor Lightning Strike Hammer!
Οι εχθροί θα σε φοβούνται όταν θα κουνάς το σφυρί. Η καταιγίδα από κεραυνούς και οι ήχοι των κεραυνών θα κάνουν τη δράση να φαίνεται ατελείωτη!
Φαντάσου να έχεις τη δύναμη των καταιγίδων καθώς θα μάχεσαι τους εχθρούς σου με το Thor Lightning Strike Hammer!

Το σφυρί του Thor φωτίζει και σαν κεραυνός
Προτεινόμενη ηλικία: 5 ετών και άνω

Υπαρχει και <a href="https://youtu.be/0_8Xhzt5YQI?t=105" data-cke-saved-href="https://youtu.be/0_8Xhzt5YQI?t=105">
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.....

Last edited:
Η παγκοσμιοποίηση στο χώρο των εργαλείων..
Κοιτάξτε τα παρακάτω κατσαβιδια:
WP_20160324_12_20_54_Pro.jpg
Πέρα από το χρώμα, οι λαβές τους είναι ακριβώς ίδιες. Tι είναι το καθένα;
WP_20160324_12_21_33_Pro.jpg
Και που κατασκευάζονται;
WP_20160324_12_21_45_Pro.jpg
Εκεί όπου κατασκευάζεται και το τρίτο της παρέας(τέρμα δεξιά):
WP_20160324_12_22_17_Pro.jpg
Αλλά το τρίτο είναι:
WP_20160324_12_22_33_Pro.jpg
Μήπως τελικά όλα γίνονται στο ίδιο εργοστάσιο και απλά αλλάζει η ταμπέλα (και η τιμή στο ταμείο!)?
Edit. Το πρώτο σε σχέση με το τρίτο κοστίζει (στο ίδιο μέγεθος πχ Pz1) λιγότερα από τα μισά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Η παγκοσμιοποίηση στο χώρο των εργαλείων..
Κοιτάξτε τα παρακάτω κατσαβιδια:
View attachment 125948
Πέρα από το χρώμα, οι λαβές τους είναι ακριβώς ίδιες. Tι είναι το καθένα;
View attachment 125949
Και που κατασκευάζονται;
View attachment 125950
Εκεί όπου κατασκευάζεται και το τρίτο της παρέας(τέρμα δεξιά):
View attachment 125951
Αλλά το τρίτο είναι:
View attachment 125953
Μήπως τελικά όλα γίνονται στο ίδιο εργοστάσιο και απλά αλλάζει η ταμπέλα (και η τιμή στο ταμείο!)?
Edit. Το πρώτο σε σχέση με το τρίτο κοστίζει (στο ίδιο μέγεθος πχ Pz1) λιγότερα από τα μισά.

Στο ιδιο εργοστασιο ειναι. Η facom ειναι της stanley πλεον.
Πριν λιγους μηνες αγορασα σετ κατααβιδια stanley vde στα μισα λεφτα απο τα facom, σχεδον ολοιδια!
Και ειναι αριστα!

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω λεγόμενα, (εξαγορά της facom από την stanley από το 2005 αν δεν κάνω λάθος). Ειδικά η σειρά κατσαβιδιών fatmax της stanley είναι VFM κυριολεκτικά. Αν κάποιος θέλει να πάρει τα εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια, τεσταρισμένα αξίζουν.

Η facom είναι θυγατρική της Stanley οπως και η pastorino και η expert tools. Μάλιστα η facom και η expert έχουν τον ίδιο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα

attachment.php

κατασκευαζονται απο την Bost που ανηκει στην stanley και ειναι made in france.

Last edited:
Παλια τα λεγαμε και γκαζοπενσες ή γκαζοταναλιες. Τα pastorino ηταν απο τις σχετικα καλες μαρκες παλια.
Η facom απο την stanley;;
Τι "σκατα" πανε να κανουνε παγκοσμια; Να εχουν 2-3 τον ελεγχο ολων των προιοντων;

Αν είναι ακόμα επάνω στο χερούλι όπως δείχνει Βαγγέλη.... τότε διαλύθηκε προσπαθώντας να βγάλεις κολλημένη πρόκα.