Εργαλεία Χειρός

Δύο πράγματα μπορεί να γίνονται. 1ον να είναι μάπα ποιότητα ο κόφτης και η λίμα να μπορεί να το φάει. Σε αυτή τη περίπτωση γιατί να μπεις στο κόπο να κουράζεσαι για ένα κόφτη κινέζικο;
2ον να είναι καλός ο κόφτης και να χαλάς τη λίμα που είναι και αυτή εργαλείο.

Tο κοφτάκι το πήρα απο το πρακτικερ. Μάρκα λουξ 5-6 ευρω μεγάλη μάπα. Για μια φορα στο τόσο που φτιάχνω φωτιστικά το πήρα, αλλά και πάλι...να μην κόβει;;; Για πέταμα είναι. Κάτι έγινε με την λίμα αλλά και πάλι δεν κόβει καλά. Καλώδιο φωτιστικού πήγα να κόψω και το μάσησε. Δεν περίμενα τόσο άχρηστο...
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Τρυπάνι forstner 12mm, 13mm και 14mm ξέρει κανείς που θα βρώ;
Ευχαριστώ

Χρησιμα κατσαβιδια/καστανιες απο τη WERA για ολες τις δουλειες.

Δεν μπορω παρα να παινεψω τα κατσαβιδια και καστανιες της σειρας wera καθως το τελευταιο διμηνο χρησιμοποιησα παρα πολυ εργαλεια χειρος και ιδιως κατσαβιδια. Παρα πολυ καλη ποιοτητα, εργονομια και ποικιλια για καθε χρηση.

33387366373_6795f5d38b_b.jpg

Αριστερα τα δυο μικρα ειναι απο το σετ tool check plus. To σετ αυτο ειναι παντα σε πρωτο πλανο στα εργαλεια μου.
Κατω αριστερα ειναι το κατσαβιδι με το flexible shaft.
Στη μεση ειναι η καστανια με την κεφαλη που ρυθμιζεται 0 -95 μοιρες. Διπλα ενα βολικο κατσαβιδι 'Γ' με καστανια.
Κατω δεξια ειναι το πολυκατσαβιδι με μυτες και επεκταση που βγαινει και μπαινει σε δραπανο. My favorite!
Aπο πανω του στα δεξια ενα απλο κατσαβιδι με καστανια και πανω δεξια μια επεκταση.

33812569110_b8bede8587.jpg
33354109474_0e58a97cf6.jpg

Χρησιμα κατσαβιδια/καστανιες απο τη WERA για ολες τις δουλειες.

Δεν μπορω παρα να παινεψω τα κατσαβιδια και καστανιες της σειρας wera καθως το τελευταιο διμηνο χρησιμοποιησα παρα πολυ εργαλεια χειρος και ιδιως κατσαβιδια. Παρα πολυ καλη ποιοτητα, εργονομια και ποικιλια για καθε χρηση.

33387366373_6795f5d38b_b.jpg

Αριστερα τα δυο μικρα ειναι απο το σετ tool check plus. To σετ αυτο ειναι παντα σε πρωτο πλανο στα εργαλεια μου.
Κατω αριστερα ειναι το κατσαβιδι με το flexible shaft.
Στη μεση ειναι η καστανια με την κεφαλη που ρυθμιζεται 0 -95 μοιρες. Διπλα ενα βολικο κατσαβιδι 'Γ' με καστανια.
Κατω δεξια ειναι το πολυκατσαβιδι με μυτες και επεκταση που βγαινει και μπαινει σε δραπανο. My favorite!
Aπο πανω του στα δεξια ενα απλο κατσαβιδι με καστανια και πανω δεξια μια επεκταση.

33812569110_b8bede8587.jpg
33354109474_0e58a97cf6.jpg

Να υποθέσω ότι τα έφερες από Amazon?

Το θέλω κι εγώ ένα σετάκι της wera. Τα δικά σου σετ είναι σαν στολίδια!

Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Οι τιμές του τι λένε? Αξίζει το κόπο να κατέβω Πειραιά από Μαρούσι?

Οι τιμές εμένα μου φαίνονται φυσιολογικές. Μία η άλλη με μτφ αν πάρεις μόνος απέξω.

Οι τιμές εμένα μου φαίνονται φυσιολογικές. Μία η άλλη με μτφ αν πάρεις μόνος απέξω.

Έχει τιμές κάπου στο site ή πρέπει να πάω από εκεί?

Το θέλω κι εγώ ένα σετάκι της wera. Τα δικά σου σετ είναι σαν στολίδια!

Δες αυτο το καταστημα στον Πειραια, δεν ηξερα οτι εφερνε καποιος ολη τη σειρα της wera.
Aν ειναι ακριβος, μου λες τι θες και στην επομενη παραγγελια που θα κανω απο αμαζον, να στο παρω.

Δες αυτο το καταστημα στον Πειραια, δεν ηξερα οτι εφερνε καποιος ολη τη σειρα της wera.
Aν ειναι ακριβος, μου λες τι θες και στην επομενη παραγγελια που θα κανω απο αμαζον, να στο παρω.

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ όταν είναι!