Είπαμε και πιο πίσω, τα κοφτάκια είναι γνήσια Xuron made in USA. Δεν είναι κινέζικα.
Χρησιμα κατσαβιδια/καστανιες απο τη WERA για ολες τις δουλειες.
Δεν μπορω παρα να παινεψω τα κατσαβιδια και καστανιες της σειρας wera καθως το τελευταιο διμηνο χρησιμοποιησα παρα πολυ εργαλεια χειρος και ιδιως κατσαβιδια. Παρα πολυ καλη ποιοτητα, εργονομια και ποικιλια για καθε χρηση.
![]()
Αριστερα τα δυο μικρα ειναι απο το σετ tool check plus. To σετ αυτο ειναι παντα σε πρωτο πλανο στα εργαλεια μου.
Κατω αριστερα ειναι το κατσαβιδι με το flexible shaft.
Στη μεση ειναι η καστανια με την κεφαλη που ρυθμιζεται 0 -95 μοιρες. Διπλα ενα βολικο κατσαβιδι 'Γ' με καστανια.
Κατω δεξια ειναι το πολυκατσαβιδι με μυτες και επεκταση που βγαινει και μπαινει σε δραπανο. My favorite!
Aπο πανω του στα δεξια ενα απλο κατσαβιδι με καστανια και πανω δεξια μια επεκταση.
![]()
![]()
Οι τιμές εμένα μου φαίνονται φυσιολογικές. Μία η άλλη με μτφ αν πάρεις μόνος απέξω.
Το θέλω κι εγώ ένα σετάκι της wera. Τα δικά σου σετ είναι σαν στολίδια!
Δες αυτο το καταστημα στον Πειραια, δεν ηξερα οτι εφερνε καποιος ολη τη σειρα της wera.
Aν ειναι ακριβος, μου λες τι θες και στην επομενη παραγγελια που θα κανω απο αμαζον, να στο παρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.