ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Τέλη Μαρτίου μου είπαν κι εμένα από τον ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και βλέπω ότι η τιμούλα πήρε την ανιούσα.Απο 1 Απριλιου ξανα το ψαλιδι παιδια. Εκτος αν βρειτε στοκ σε καποιο καταστημα.
Ψαλιδι official
Τέλη Μαρτίου μου είπαν κι εμένα από τον ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και βλέπω ότι η τιμούλα πήρε την ανιούσα.Απο 1 Απριλιου ξανα το ψαλιδι παιδια. Εκτος αν βρειτε στοκ σε καποιο καταστημα.
Ψαλιδι official
Σωκράτη όχι...Η τιμή αυτή είναι πριν την έκπτωση που παιρνει ο έμπορος για την τελική τιμή...Τέλη Μαρτίου μου είπαν κι εμένα από τον ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και βλέπω ότι η τιμούλα πήρε την ανιούσα.
Δεν κατάλαβα ότι είναι το σάιτ του αντιπροσώπου της Total.Σωκράτη όχι...Η τιμή αυτή είναι πριν την έκπτωση που περνει ο έμπορος για την τελική τιμή...
Εάν δεις όλο site σε όλα τα εργαλεία και τα δεις εποιτα στο skroutz θα καταλάβεις...
Σιγουρα θα το κληρονομήσουν τα εγγόνια του γιατί μέχρι να έρθει στην ελληνική αγορά παλι μόνο εκείνα θα το χαρούν...!!!Aμα θυσιασει ομως ενα μικρο γευμα σε ταβερνα, θα αγορασει το ψαλιδακι της κνιπεξ το οποιο και θα κληρονομησουν τα εγγονια του![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.