Ωραια περιγραφη. Υμνος στη bosch
Το καλο να λεγετε, εχω και εγω ενα doit ρευματος, πανω απο 7-10 λεπτα δεν κανει να ζεσταθει, δεν λεει και να χαλασει...
Τόσα Bosch που έχει ο Μιχάλης λογικό είναι. Λογικά παίρνει και ποσοστά από τις πωλήσεις!!!

Ωραια περιγραφη. Υμνος στη bosch
Το καλο να λεγετε, εχω και εγω ενα doit ρευματος, πανω απο 7-10 λεπτα δεν κανει να ζεσταθει, δεν λεει και να χαλασει...
Νεο 18βολτο εργαλειο απο την Milwaukee. Πλανη μπαταριας.
![]()
http://toolguyd.com/milwaukee-m18-cordless-planer/
Ryobi εχω το φαλτσοπριονο μπαταριας και καποια αλλα εργαλεια μπαταριας. Την πλανη μπαταριας δεν την εχω βρει διαθεσιμη στο amazon.de. Oταν την βρω θα την παρω σιγουρα.
Ιδιος ομιλος ειναι (Miliwaukee και Ryobi) αλλα οι μαρκες ειναι διαφορετικες. Οπως ο ομιλος bosch αγορασε παλαιοτερα την dremel και την skil.
Μα εδω πας κατευθειαν στη μπλε σειρα 10,8v της bosch.Ηλια δε βαζεις καμια φωτο;Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις..
Επισης κυριοι,τι θα προτεινατε για μανιτζεβελο βιδολογο μπαταριας;Μικρο,ελαφρυ και οσο το δυνατον οικονομικο.Αν εχει και δυο μπαταριες ακομα καλυτερα..Πολλα ζητω ε;
Οντως,ουτε φωτογραφια να το εβαζα!170 ο ε;Θα περιμενει λιγο ακομα...Ευχαριστω παιδια...
Ιωαννη σε ευχαριστω,οταν θα μπορω να το αγορασω θα σε ενοχλησω για βοηθεια παραγγελιας μια που κατεχεις τα του amazon.de!
Ωχ, καποιοι θα μπουν σε εξοδα!GWS 10,8-76 V-EC Professional
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.