Εργαλεία Μπαταρίας

Αυτό το ξέρει κανένας;
Το είχα δει στο Hagebau στο Μόναχο αλλά δεν το είχα ξαναδεί και το φοβήθηκα.

Attachments

• 1A3210F8-5988-40F5-BED8-C79B7D958C34.jpg
    1A3210F8-5988-40F5-BED8-C79B7D958C34.jpg
    300.1 KB · Views: 291
Βλεπω οτι ερχεται με 4 διαφορετικες κεφαλες. Αν οντως εχει καποιος χρηση για αυτες τις κεφαλες, οκ ειναι πολυ καλη τιμη, και παραβλεπει το no name.
Διαφορετικα με τα ιδια λεφτα αγοραζεις τα παραπανω δραπανακια (Μακιτα, bosch IXO και Βοsch GO) και με μεγαλυτερη ροπη.

Εχω μια απορια και εχω μπερδευτει...

Στο blackfriday επαιξαν 4 προσφορες στα B&C μπαταριας. Αυτο που με παρεξενεψε ηταν το μοντελο που εβγαλε το parktiker https://www.blackanddecker.no/nb-no...th-1x-15ah-battery-and-400ma-charger/bcd003c1 το οποιο υπαρχει μονο στο Νορβηγικο site και σε κανενα αλλο, αναφερεται ως νεοτερο μοντελο και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε καν στο site του praktiker με μετα BF τιμη. Τι παιζει με αυτο το μοντελο; Ειναι οντως η νεα σειρα; Δεν βγαζω ακρη με την B&C . Καθε χωρα εχει οχι απλως αλλη γκαμα εργαλειων, αλλα και αλλης χρονολογιας.

Δηλωνοντας παντως στο Ελληνικο site το κατσαβιδι που πηρα απο το MediaMarkt μου λεει οτι θα καταργηθει μεχρι τελος του ετους το μοντελο, οποτε οντως αυτη η μαυρη σειρα με το λιγο πορτοκαλι ειναι προς αντικατασταση. Οχι οτι με χαλαει η προσφορα που εχει το eshop με το κρουστικο και τις δυο μπαταριες τωρα.
Αλλα μου κανει εντυπωση απο που το εφερε το praktiker και δεν μου βγαζει ουτε το google αναφορες στον κωδικο του.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ουτε αυτο που πηρα περσυ απο Κοτσωβολο υπαρχει στην Ελλαδα. Αρα κατι παιζει με παραεισαγωγες μοντελων.
Υπαρχει κάποιος που πήρε του πρακτικερ να το δηλώσει με τον κωδικό του αν το δέχεται στο site της b&d ; μήπως θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Υπαρχει κάποιος που πήρε του πρακτικερ να το δηλώσει με τον κωδικό του αν το δέχεται στο site της b&d ; μήπως θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση.

Εχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση από το Πράκτικερ οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Εχεις κανονικά 2 χρόνια εγγύηση από το Πράκτικερ οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Δηλαδη αντικατασταση με αλλο ή χρηματα πισω; Το εργαλειο δεν το εχει αυτη τη στιγμη ουτε το ιδιο το Praktiker ουτε η αντιπροσωπεια.

Σε παραεισαγωγη φωτογραφικης απο το e-shop δεν πηγε ποτε στην αντιπροσωπεια. Μου εδωσαν αλλη φωτογραφικη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Δηλαδη αντικατασταση με αλλο ή χρηματα πισω; Το εργαλειο δεν το εχει αυτη τη στιγμη ουτε το ιδιο το Praktiker ουτε η αντιπροσωπεια.

Σε παραεισαγωγη φωτογραφικης απο το e-shop δεν πηγε ποτε στην αντιπροσωπεια. Μου εδωσαν αλλη φωτογραφικη.
Καταρχάς επισκευή...αν δεν επισκευάζεται θα σου δώσουν νεότερο μοντέλο η ακόμη και ένα πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο ίδιας αξίας.Γενικα το σέρβις το αναλαμβάνει η ίδια η B&D,αλλά αν υπάρξει πρόβλημα θα μπει το κατάστημα "μπροστά".

Έχει καλή υποστήριξη το πρακτικερ και σου το λέω με βεβαιότητα γτ είχα δουλέψει 4 χρόνια εκεί και έχω δει πάρα πολλά.

Κυριάκο τέκνον μου, εθεάθεις μεσούσης της νηστειας των Χριστουγεννων εις γνωστον Χιωτικον ταβερνειον κατασπαραζοντας σουβλακια, ιδωμεν λοιπον.

Χο Χο Χο :4624:

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Αυτο ρωταω. Πως το αναλαμβανει η B&D οταν δεν υπαρχει επισημα στην Ελλαδα το εργαλειο;

Μονο ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια/σερβις της Black and Decker θα λυσει εγκυρα το ερωτημα.

Σε αντιστοιχο ερωτημα προς την proxxon, το εργαλειο που δεν αγοραστηκε απο τα επισημα Ελληνικα distribution channels, θα εξυπηρετειται μεν, αλλα με χρεωση δε. Η εγγυηση επισης δεν ισχυει για proxxon αγορασμενα αλλου.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Αυτο ρωταω. Πως το αναλαμβανει η B&D οταν δεν υπαρχει επισημα στην Ελλαδα το εργαλειο;
Τι σε απασχολεί εσένα...?Ότι και να γίνει εσύ την υποστήριξη θα την έχεις από το καταστημα και βασικά το πρακτικερ δεν έκανε παραεισαγωγες.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τόσο δραστικά αλλά τα πάντα ήταν μέσω αντιπροσωπειών και έφερνε και μια φτηνή μπραντα από Κίνα,τα Budget,τα οποία τα τελευταία χρόνια τα έχει αντικαταστήσει με τα Lux που στην ουσία ήταν ο ανταγωνιστής της Praktiker στην Γερμανία.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα είχε βγάλει ένα βαλίτσακι με ένα κρουστικό και ένα κατσαβίδι B&D στα 80 και το είχα πάρει.Καποια στιγμή το καλοκαίρι το κρουστικό έμεινε από καρβουνακια,το πήγα στο κατάστημα με την απόδειξη και σε 10 μέρες το είχα πίσω επισκευασμένο.

Μου κανει εντυπωση γιατι ο,τι εργαλειο εχω(makita, einhell) οταν χρειάστηκα κατι μιλησα με την αντιπροσωπία και οχι με το καταστημα που το αγορασα μετα τις 2 εβδομαδες αγορας.