Εργαλεία Μπαταρίας

Πάρτο από Ελλάδα και βάλτο στα έξοδα.
Το χρησιμοποιείς και καλά για δομημένη καλωδίωση φάση και έτσι!!!

Βγάλε ΦΠΑ συν έξοδα και η έκπτωση αγγίζει κοντά το 50% της τιμής!
 
Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

παιδια ολο για lidl, bosch, dewalt αντε και κανενα μακιτα ακουω...
Με τα stanley τι παιζει?
http://www.stanleyworks.gr/products/subcat/ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ+ΕΡΓΑΛΕΙΑ/ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

Είναι εφάμιλλα όσον αφορά το οπτικό τουλάχιστον με τα Dewalt, όμως υποδεέστερα ποιοτικά από αυτά. Όχι και η καλύτερη value for money επιλογή που μπορείς να κάνεις, δεν τα λες και άσχημα όμως...
 
Επειδη αναφερθηκε το 20βολτο Parkside... Το αγορασα, οσο δουλευε ηταν πολυ καλο...εκανε περιπου 30τρυπες σε πλεξιγκλας. Την ωρα που εκανα μια τρυπα βγαζει σπιθες και σταματαω... Το ξαναδουλευω χωρις φορτιο και φαινοταν κατι να πυρακτωνεται στο μοτερ... Παιρνω τηλέφωνο την εξυπηρετηση πελατων και μου λενε οτι ειναι ελαττωματικο το συγκεκριμενο (δε ξερω αν εχει αναφερθει και αλλου) και οτι για ενα μηνα απο την αγορα εχω δικαιωμα επιστροφης αμεσα χωρις να μπλεξω με εγγυηση. Τελικα πηρα τα λεφτά μου πισω χωρις προβλημα και αμεσα.
 
Τους βγήκαν προβληματικά τα 20βολτα;

Έχει μερικά ξεχασμένα το Lidl στην Άνω Τούμπα και σκεφτόμουν να αγοράσω...
 
Στο τηλεφωνο μου ειπαν "επειδη το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ελαττωματικο εχετε δικαιωμα επιστροφης μεσα σε ενα μηνα χωρις να ασχοληθειτε καθολου με την εγγυηση" αρα μαλλον δεν ημουν μεμονωμενη περιπτωση.
 
Δεν ειναι ασυνηθιστο η πρωτη γενια εργαλειων/προιοντων μιας εταιρειας να βγαζει καποιο κουσουρι, το οποιο διορθωνεται στην δευτερη κυκλοφορια.

Σε καθε περιπτωση, τα νεα 18βολτα της parkside ειναι μια πολυ ευπροσδεκτη σειρα και σημαντικο συμπληρωμα στην υπαρχουσα γκαμα σε παρα πολυ ανταγωνιστικες τιμες.
 
Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Επειδη αναφερθηκε το 20βολτο Parkside... Το αγορασα, οσο δουλευε ηταν πολυ καλο...εκανε περιπου 30τρυπες σε πλεξιγκλας. Την ωρα που εκανα μια τρυπα βγαζει σπιθες και σταματαω... Το ξαναδουλευω χωρις φορτιο και φαινοταν κατι να πυρακτωνεται στο μοτερ... Παιρνω τηλέφωνο την εξυπηρετηση πελατων και μου λενε οτι ειναι ελαττωματικο το συγκεκριμενο (δε ξερω αν εχει αναφερθει και αλλου) και οτι για ενα μηνα απο την αγορα εχω δικαιωμα επιστροφης αμεσα χωρις να μπλεξω με εγγυηση. Τελικα πηρα τα λεφτά μου πισω χωρις προβλημα και αμεσα.

Οι σπίθες απο μέσα δεν ειναι σπο τα καρβουνάκια; Αυτο το βγάζουν όλα τα εργαλεία και ειναι φυσιολογικό .

Κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση αλλά παρατήρησα οτι φαίνεται σε όλα τα εργαλεία μέσα απο τις σχισμές του σώματος του εργαλείου (αεραγωγούς), ανεξαρτήτου μάρκας.

Δεν θα θεωρούσα φυσιολογικό να βγαίνουν έξω απο τους αεραγωγούς.

Μάλιστα μου το είχαν απαντήσει και στο φόρουμ.

Το ελλατωματικό που σου είπε το σερβις μήπως αναφερόταν στις ελλατωματικές μπαταρίες που είχαν αναφερθεί κι εδώ μέσα;
 
Το εξηγησα τελειως λαθος... Οι σπιθες το ξερω οτι ειναι απολύτως φυσιολογικες στους brushed κινητηρες.... Σε εμενα κατα τη διαρκεια της χρησης κατι εσκασε μεσα... Και μεσα στο κελυφος του εργαλειου πεταχτηκε ένα πυρακτωμενο τμημα.. Σταματαω τη χρηση... Μετα απο ενα λεπτο παταω τη σκανδαλη και ενα τμημα του κινητηρα πυρακτωνοταν ενω περιστρεφεται ακομα και στο πρωτο δευτερολεπτο χρησης... Και εβγαζε συνέχεια και καπνο... Αυτο ακριβως εξηγησα στο σερβις και μου ειπαν για ελαττωματικο μοντελο.
 
Γιαννη οι σπιθες στο πισω μερος του εργαλειου εκει που εχει τους αεραγωγους ειναι απολυτα φυσιολογικες για ενα εργαλειο ειδικα αυτων των βολτ φιλε.
Θα τις παρατηρησεις περισσοτερο στην εναρξη και στο σταματημα του εργαλειου.
 
Μονο φωτεινη ηταν η εκρηξη... Δεν ειχε ουτε ηχο ουτε δονηση... Και συνεχισε να λειτουργει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δειτε λιγο τι εγραψα πριν... Εγω εφταιγα γιατι δεν εξηγησα σωστα τι συνεβη...
 
Ενα δυνατο εργαλειο μπαταριας που εχω βαλει στο ματι τωρα τελευταια ειναι η 18βολτη σπαθοσεγα της Ryobi. Κοβει 180μμ παχος.
Μπορω να πω οτι η 18βολτη σειρα ΟΝΕ+ της Ryobi (ιδιο group με τα Milwaukee) βγαζει αξιοπρεπεστατα και ισχυροτατα εργαλεια σε πολυ λογικες τιμες.

C7ap2-wie9.jpg


http://www.amazon.de/Ryobi-RRS1801M...TF8&qid=1452177490&sr=1-11&keywords=ryobi+18v

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ενα δυνατο εργαλειο μπαταριας που εχω βαλει στο ματι* τωρα τελευταια ειναι η 18βολτη σπαθοσεγα της Ryobi.


*Την έχω παραγγείλει/Όπου νάναι έρχεται. :music-smiley-005:
 
Ε αν είναι δυνατόν. Χθες έβαλες στο μάτι την πλάνη και σήμερα την σπαθόσεγα..
Βλέπω ότι έχει και αποσβαστήρα κραδασμών, μεγάλο ατού!
 
Ε αν είναι δυνατόν. Χθες έβαλες στο μάτι την πλάνη και σήμερα την σπαθόσεγα..
Βλέπω ότι έχει και αποσβαστήρα κραδασμών, μεγάλο ατού!

Nαι, τα ανακοινωνω υπουλα, οπως επισης εχω ανακοινωσει και ενα τριτο εργαλειακι, ακομα πιο υπουλα :))

Για τον αποσβεστηρα κραδασμων, ναι ειναι ατου, αλλα εχω επιφυλαξεις αναφορικα με την αποτελεσματικοτητα του. Ειναι σχετικα φτηνο εργαλειο για να εχει τετοιο 'πολυτελες' χαρακτηριστικο.
Θα το συγκρινω με την σπαθοσεγα της parkside που εχω και θα τα ξαναπουμε.
 
Είναι σαν αυτόν του μεγάλου πνευματικού δράπανου Parkside.
Πιο πολύ διακοσμητικός είναι....