μμμ.. μάλλον από εκεί θα το χτυπήσω αφού δεν το φέρνουν Ελλάδα
Eιδες, καθε εμποδιο σε καλο

Nα ναι καλα ο Ιωαννης μας που ξετρυπωνει τα καλυτερα!!
μμμ.. μάλλον από εκεί θα το χτυπήσω αφού δεν το φέρνουν Ελλάδα
Eιδες, καθε εμποδιο σε καλο)
Nα ναι καλα ο Ιωαννης μας που ξετρυπωνει τα καλυτερα!!
επειδή ήμουν σήμερα στην Ιωνία πήγα στον Ντέτσικα για διάφορα, στο praktiker για λινέλαιο (ωμό, υπάρχει και ψημένο δηλαδή?), στον Αμπατζόγλου για μεντεσέδες, πόμολα κλπ και στο lidl για τα γνωστά....ρώτησα για παγκοπρίονα, και πάνω στην συζήτηση τους είπα ότι η διαφορά στην τιμή που πουλάνε σε σχέση με το ιντερνετ είναι τεράστια, και μου απήντησαν ότι αφενός έχουν από τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, και αφετέρου ότι εάν βρεθεί κάτι στην Ελλάδα με διαφορά πάνω από 10-15 από αυτούς σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και αυτό σημαίνει πως η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς όχι πανευρωπαικά, δηλ. απλά εάν αγοράσω για παράδειγμα το παγκοπρίονο bosch ή το μακιτα από τον γερμανό που λέγαμε χτες, και συμβεί κάτι η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην Γερμανία και θα πρέπει να φύγει το εργαλείο έξω.....
εχει κάποια βάση αυτό η με παραμύθιασε.?
επειδή ήμουν σήμερα στην Ιωνία πήγα στον Ντέτσικα για διάφορα, στο praktiker για λινέλαιο (ωμό, υπάρχει και ψημένο δηλαδή?), στον Αμπατζόγλου για μεντεσέδες, πόμολα κλπ και στο lidl για τα γνωστά....ρώτησα για παγκοπρίονα, και πάνω στην συζήτηση τους είπα ότι η διαφορά στην τιμή που πουλάνε σε σχέση με το ιντερνετ είναι τεράστια, και μου απήντησαν ότι αφενός έχουν από τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, και αφετέρου ότι εάν βρεθεί κάτι στην Ελλάδα με διαφορά πάνω από 10-15ο από αυτούς σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και αυτό σημαίνει πως η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς όχι πανευρωπαικά, δηλ. απλά εάν αγοράσω για παράδειγμα το παγκοπρίονο bosch ή το μακιτα από τον γερμανό που λέγαμε χτες, και συμβεί κάτι η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην Γερμανία και θα πρέπει να φύγει το εργαλείο έξω.....
εχει κάποια βάση αυτό η με παραμύθιασε.?
Ευχαριστώ παιδιά.
Στα bosch η επέκταση γίνεται μόνο στα μπλε και όχι στα πράσινα ε?
Φίλε Ιωάννη εσύ πού γνωρίζεις,ήθελα νά σέ ρωτήσω ο παραπανω γωνιακός τροχός 10,8 volt τί κοπτικές δυνανότητες έχει π.χ ντίζα 12 mm (ενταξει δεν ειναι και κατι δυσκολο) η σιδερένια σωλήνα 3/4 τά κόβει σχετικά εύκολα η θα κανει μισή ώρα νά κόψει σωλήνα σιδερένια 3/4 ?
Ρωτάω γιατί δέν έχω ιδέα τί δυνατότες έχει αυτό τό εργαλείο
Φίλε Ιωάννη εσύ πού γνωρίζεις,ήθελα νά σέ ρωτήσω ο παραπανω γωνιακός τροχός 10,8 volt τί κοπτικές δυνανότητες έχει π.χ ντίζα 12 mm (ενταξει δεν ειναι και κατι δυσκολο) η σιδερένια σωλήνα 3/4 τά κόβει σχετικά εύκολα η θα κανει μισή ώρα νά κόψει σωλήνα σιδερένια 3/4 ?
Ρωτάω γιατί δέν έχω ιδέα τί δυνατότες έχει αυτό τό εργαλείο
Tι εγινε ρε παιδια, το κεντρο βιδας βγαζει το εργαλειο φτηνοτερα απο το amazon.de?? 30% φτηνοτερα???!!!!
Tι εγινε ρε παιδια, το κεντρο βιδας βγαζει το εργαλειο φτηνοτερα απο το amazon.de?? 30% φτηνοτερα???!!!!
Δηλαδη?Είναι αποτέλεσμα των τετράμηνων προσφορών που βγάζει η Bosch.de .........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.