Εργαλεία Μπαταρίας

Eιδες, καθε εμποδιο σε καλο :))

Nα ναι καλα ο Ιωαννης μας που ξετρυπωνει τα καλυτερα!!

χαχαχα έχεις δίκιο Μιχάλη, απλά θα προτιμούσα να το έπαιρνα από εδώ άμεσα, και όχι από ebay-amazon
Τεσπα, όταν με το καλό έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Πιστεύω να έκανα καλή επιλογή (αν δεν είχα ήδη Makita θα χτύπαγα παλμικό bosch με τα 105 Nm )

επειδή ήμουν σήμερα στην Ιωνία πήγα στον Ντέτσικα για διάφορα, στο praktiker για λινέλαιο (ωμό, υπάρχει και ψημένο δηλαδή?), στον Αμπατζόγλου για μεντεσέδες, πόμολα κλπ και στο lidl για τα γνωστά....ρώτησα για παγκοπρίονα, και πάνω στην συζήτηση τους είπα ότι η διαφορά στην τιμή που πουλάνε σε σχέση με το ιντερνετ είναι τεράστια, και μου απήντησαν ότι αφενός έχουν από τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, και αφετέρου ότι εάν βρεθεί κάτι στην Ελλάδα με διαφορά πάνω από 10-15 από αυτούς σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και αυτό σημαίνει πως η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς όχι πανευρωπαικά, δηλ. απλά εάν αγοράσω για παράδειγμα το παγκοπρίονο bosch ή το μακιτα από τον γερμανό που λέγαμε χτες, και συμβεί κάτι η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην Γερμανία και θα πρέπει να φύγει το εργαλείο έξω.....
εχει κάποια βάση αυτό η με παραμύθιασε.?

επειδή ήμουν σήμερα στην Ιωνία πήγα στον Ντέτσικα για διάφορα, στο praktiker για λινέλαιο (ωμό, υπάρχει και ψημένο δηλαδή?), στον Αμπατζόγλου για μεντεσέδες, πόμολα κλπ και στο lidl για τα γνωστά....ρώτησα για παγκοπρίονα, και πάνω στην συζήτηση τους είπα ότι η διαφορά στην τιμή που πουλάνε σε σχέση με το ιντερνετ είναι τεράστια, και μου απήντησαν ότι αφενός έχουν από τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, και αφετέρου ότι εάν βρεθεί κάτι στην Ελλάδα με διαφορά πάνω από 10-15 από αυτούς σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και αυτό σημαίνει πως η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς όχι πανευρωπαικά, δηλ. απλά εάν αγοράσω για παράδειγμα το παγκοπρίονο bosch ή το μακιτα από τον γερμανό που λέγαμε χτες, και συμβεί κάτι η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην Γερμανία και θα πρέπει να φύγει το εργαλείο έξω.....

Της bosch ειναι πανευρωπαικη εφοσον εχει αγοραστει απο Ευρωπη και ισχυει συμφωνα με το Γερμανικο δικαιο

http://www.bosch-professional.com/gr/media/el/professional/files/warranty_el-gr.pdf

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η makita λεει οτι η εγγυηση η εξτρα ισχυει μονο για τα αγορασμενα απο Ελλαδα και μονο στην Ελλαδα απο επισημους πωλητες.
https://warranty.makita.eu/pub/media_gr/Garantie-Bedingungen.pdf

Απο τα συμφραζομενα για διεθνη(;) αγορα ισχυει μονο το ενα ετος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η dewalt δινει ευρωπαικη τριετη εγγυηση αρκει να ειναι αγορασμενο, επισης, απο επισημο πωλητη dewalt.
http://www.dewalt.gr/3/warrantystatement/

επειδή ήμουν σήμερα στην Ιωνία πήγα στον Ντέτσικα για διάφορα, στο praktiker για λινέλαιο (ωμό, υπάρχει και ψημένο δηλαδή?), στον Αμπατζόγλου για μεντεσέδες, πόμολα κλπ και στο lidl για τα γνωστά....ρώτησα για παγκοπρίονα, και πάνω στην συζήτηση τους είπα ότι η διαφορά στην τιμή που πουλάνε σε σχέση με το ιντερνετ είναι τεράστια, και μου απήντησαν ότι αφενός έχουν από τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα, και αφετέρου ότι εάν βρεθεί κάτι στην Ελλάδα με διαφορά πάνω από 10-15οŸ‚ από αυτούς σημαίνει ότι είναι παραεισαγωγή και αυτό σημαίνει πως η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην χώρα αγοράς όχι πανευρωπαικά, δηλ. απλά εάν αγοράσω για παράδειγμα το παγκοπρίονο bosch ή το μακιτα από τον γερμανό που λέγαμε χτες, και συμβεί κάτι η εγγύηση θα ισχύει μόνο στην Γερμανία και θα πρέπει να φύγει το εργαλείο έξω.....

Η Εγγύηση της Bosch ισχύει σε όλα τα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. ανεξάρτητα από που αγοράστηκε αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς και για την επέκταση της εγγύησης να έχεις καταχωρήσει εντός τεσσάρων εβδομάδων το εργαλείο Online στο Site της.

Σωτηρη, υπαρχει λινελαιο ωμο και 'βρασμενο' (με διαφορα χημικα μεσα δηλαδη). Το δευτερο στεγνωνει πιο γρηγορα.
Δεν ξερω αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μετεπειτα, αφου στεγνωσουν, μεταξυ των δυο ειδων.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Ευχαριστώ παιδιά.
Στα bosch η επέκταση γίνεται μόνο στα μπλε και όχι στα πράσινα ε?

Ναι. Αφορά μόνο επαγγελματικά εργαλεία!

Καλησπερα, γνωρίζει μηπως κανεις αν υπαρχει L-BOXX 102 insert ετσι ωστε σε ενα να βαλω και το GDR 10.8V EC και το GSB 10.8 και τον φορτιστη? Απο οτι εχω δει υπαρχει τετοια διαταξη που χωραει το gsr αλλα το gsb ειναι λιγο πιο μακρυ.

Φίλε Ιωάννη εσύ πού γνωρίζεις,ήθελα νά σέ ρωτήσω ο παραπανω γωνιακός τροχός 10,8 volt τί κοπτικές δυνανότητες έχει π.χ ντίζα 12 mm (ενταξει δεν ειναι και κατι δυσκολο) η σιδερένια σωλήνα 3/4 τά κόβει σχετικά εύκολα η θα κανει μισή ώρα νά κόψει σωλήνα σιδερένια 3/4 ?
Ρωτάω γιατί δέν έχω ιδέα τί δυνατότες έχει αυτό τό εργαλείο

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Φίλε Ιωάννη εσύ πού γνωρίζεις,ήθελα νά σέ ρωτήσω ο παραπανω γωνιακός τροχός 10,8 volt τί κοπτικές δυνανότητες έχει π.χ ντίζα 12 mm (ενταξει δεν ειναι και κατι δυσκολο) η σιδερένια σωλήνα 3/4 τά κόβει σχετικά εύκολα η θα κανει μισή ώρα νά κόψει σωλήνα σιδερένια 3/4 ?

Πρέπει να είναι δυνατό αλλά ο Amsen που το έχει πάρει μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν θα έχει κανένα θέμα στην κοπή. Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα, δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, οπότε πριν το αγοράσεις μπορείς να πάρεις το υλικό που θέλεις και να το φέρεις (κοντά είμαστε) να δεις αν είναι ανάλογο των προσδοκιών/απαιτήσεών σου.

Φίλε Νίκο ευχαριστώ,κατάλαβα από τό βίντεο πού έβαλε ο Ιωάννης καί τήν ταχύτητα καί τό αποτέλεσμα,μιά χαρά τό βρίσκω γιά 10,8 volt.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Tι εγινε ρε παιδια, το κεντρο βιδας βγαζει το εργαλειο φτηνοτερα απο το amazon.de?? 30% φτηνοτερα???!!!!

Είναι αποτέλεσμα των τετράμηνων προσφορών που βγάζει η Bosch.de .........

Πολύ καλή τιμή.
Απλά εγώ έχω άλλη απορία. Μπορεί να πάρει δίσκους λείανσης για ψιλοδουλειές ή μπα?