AGROTISS
Supreme Member
α χα χα χα χα σου χει πετάξει τη γλώσσα έξω !!
άραγε ήξεραν τι έφτιαξαν ή τους ξέφυγε ; όπως και να χει έχει το γούστο του !!
άραγε ήξεραν τι έφτιαξαν ή τους ξέφυγε ; όπως και να χει έχει το γούστο του !!
:worshippy:Χτες συναρμολογουσα μια βιβλιοθηκουλα με το μικρο 4βολτο κατσαβιδι μπαταριας Bosch Go και σε μια στιγμη που το ζορισα ειδα οτι με κοιτουσε περιεργα)
![]()
Είδα το συγκεκριμένο σε προσφορά από Banggood στα ~38$ νομίζω ότι είναι καλή τιμή
Ειχα παρει την 12βολτη πλανη parkside τωρα που την εβγαλε και εχω μια απορία!!την μπαταρία αμα την αποθήκευσω απο την στιγμη που δεν την εχω φορτιση ακόμα επειδη εχω και άλλες τής σειράς θα παθει τίποτα αμα την χρησιμοποιήσω στο μέλλον??
Οντως η 12βολτη μπλε σειρα της Βosch βγαζει τρεις φακους led.
Ο κορυφαιος ομως 12βολτος φακος -ανεξαρτητου μαρκας- ειναι κατα την γνωμη μου ο Βosch GLI DeciLED.
![]()
Βολικος, χρησιμοτατος και ιδιαιτερα φωτεινος με μια αριστη ενιαια/ομοιομορφη δεσμη φωτισμου. Mε 2 σκαλες φωτεινοτητος.
Kαλουτσικος ειναι και ο Bosch GLI 300. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=11119#perigrafi
Αχρηστος, η μαλλον πολυ περιορισμενων δυνατοτητων ειναι ο μικρος, ο πρωτος που εβγαλε η Bosch. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9284#perigrafi
εγω εχω και τους 3 και από 2 τον gli 330 που ειναι και ο Ποιο χρήσιμος απο τους 3 ο 300 εχει μεγαλύτερο άνοιγμα φωτός απο τους 3 αλλα δεν ειναι τοσο πρακτικός οσο ο 330Τον gli 300 τον έχω εγώ και ενώ είναι δυνατός, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων καθώς έχει ένα γάτζο ο οπόιος είναι σταθερός, δεν περιστρέφεται με αποτέλεσμα να δυσκολέυει πολύ και να χρειάζεται, τις περισσότερες φορες, να τον κρατάς.
O GLI 330 Deciled είναι σίγουρα ο επόμενος μου
Τον gli 300 τον έχω εγώ και ενώ είναι δυνατός, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων καθώς έχει ένα γάτζο ο οπόιος είναι σταθερός, δεν περιστρέφεται με αποτέλεσμα να δυσκολέυει πολύ και να χρειάζεται, τις περισσότερες φορες, να τον κρατάς.
O GLI 330 Deciled είναι σίγουρα ο επόμενος μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.