Εργαλεία Μπαταρίας

Χαράς Θεού να έχεις τέτοια εργαλεία με μπαταρίες τόσων αμπερωρίων.
Με μία εξάρα θα κάνεις τη δουλειά σου άνετα και δεν θα ανησυχείς μην σε αφήσει στη μέση. Προϋπόθεση βέβαια να πατάς γερά στα πόδια σου ώστε αν κουραστεί το χέρι να βοηθάει λίγο και το άλλο. βάρος είναι αυτό.
Αν όμως είσαι πάνω σε σκάλα και τεντώνεσαι για να κάνεις κάποια εργασία, η επιλογή μικρής μπαταρίας με λίγα αμπερώρια είναι μονόδρομος. εννοείται να έχεις και αντίστοιχο ελαφρύ εργαλείο.

Σήμερα πέρασα απο την αντιπροσωπεία της Milwaukee για μια δουλειά. Μετά έκατσα λίγο να περιεργαστώ ότι καινούριο έβλεπα σε εργαλεία, κυρίως μπαταρίας.
Την καρδιά μου έκλεψε το μικροσκοπικό 12-βολτο τροχάκι. Με κίνηση forward και reverse και μια πανέξυπνη βάση που μπαινοβγαίνει σε χρόνο dt.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    297.8 KB · Views: 173
  • image.jpg
    image.jpg
    260.3 KB · Views: 175
  • image.jpg
    image.jpg
    223.9 KB · Views: 171
  • image.jpg
    image.jpg
    241.1 KB · Views: 172
  • image.jpg
    image.jpg
    245.7 KB · Views: 171
  • image.jpg
    image.jpg
    262.4 KB · Views: 172
Δεν έκατσα πολύ, γύρω στο μισάωρο, δεν είχα και πολύ χρόνο γιατί έχω κάμποσα τρεχάματα αυτές τις μέρες.
Μ´ αρέσει όμως που κάθε φορά που πάω λέω πως θα είναι η τελευταία φορά... :flipout: Χάνεις το μυαλό σου μ´ αυτά τα "παιχνίδια".

Το τροχακι ειναι ωραιο γκατζετ μαζι με την βαση του.
Η επιλογη να αλλαζεις την φορα της κινησης του δισκου ειναι καλη αν θες να αποφευγεις τις σπιθες σε καμμια περιεργη κοπη. Νομιζω επισης οτι διευκολυνει τους αριστεροχειρες.

Η 12βολτη συλλογη της Μilwaukee ειιναι το κατι αλλο απο ποικιλια και πληθωρα εργαλειων. Ειναι το μονο που ζηλευω απο αυτη τη μαρκα εναντι της Bosch.

Ρε παιδιά μην πάτε από κει.......

Κολάζομαι πρωί πρωί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ πάω καμιά φορά γιατί γενικά μ´ αρέσει να «χουφτώνω». Ειδικά καινούρια εργαλεία.

Attachments

• 18BA20C2-7812-43D5-A0B5-7AD50A9D7CDC.jpg
    18BA20C2-7812-43D5-A0B5-7AD50A9D7CDC.jpg
    185.9 KB · Views: 272
Eχω και εγω ενα Worx, το Bladerunner, ιδιαιτερα θορυβωδες αλλα παρα πολυ καλοφτιαγμενο και ιδιαιτερο εργαλειο.

Σεγα παγκου worx
819BIc4mUWL._SX425_.jpg

Παρ'ολο που ειναι κινεζικη μαρκα, ειναι περιποιημενα και προσεγμενα και μου θυμιζουν πολυ τα Black and Decker.

Αλήθεια από που κατάγονται αυτά Κυριάκο ; είναι αξιόπιστα ;

Αγγλιλη εταιρεια με εργοστασιο στην Κίνα αλλα με εργαλεια προσεγμενα σε φινιρισμα και αποδοτικα με πολλα brushless μοντελα Γιώργο.

Eνα πολυ ενδιαφερον κατσαβιδακι μπαταριας, το wowstick εχει βγαλει η κινεζικη Xiaomi με τα κινητα.
https://www.banggood.com/Wowstick-1...p-1266074.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN (η προσφορα στα 10 ευρω ισχυει απο 28 εως 31/8)
xiaomi-wowstick-1p-precision-electric-screwdriver-set-dual-power-acepro-1805-30-ACEPRO@1.jpg

Η ιδια εταιρεια ειχε βγαλει ενα πετυχημενο σετακι κατσαβιδακια ακριβειας μαζι με την Wiha.https://www.banggood.com/XIAOMI-Mij...qq9BDWVfIOGUnWRoCYZoQAvD_BwE&cur_warehouse=CN
06231386-f942-4483-a561-825f0b7dd3ad_1.25d6cbb18abac0fb5c87b26740940278.jpeg

Μεχρι στιγμης μικρα κατσαβιδακια εχουν βγαλει λιγες εταιρειες με πιο διαδεδομενο αυτο της General με μετρια ποιοτητα κατασκευης και αποδοση.
6e2aaae1-0136-448f-b52a-03b37b51fbd5._SR970,300_.jpg

Φετος η XIAOMI εβγαλε και ενα βελτιωμενο κατσαβιδακι με εσωτερικη μπαταρια λιθιου (το αλλο παιρνει κοινες 2χΑΑΑ) με πολλα εξαρτηματα και ενα πολυ χρησιμο μαγνητικο pad.
Το εχει κατεβασει στα 25 ευρω μεχρι τις 9/9. https://www.banggood.com/Wowstick-1...s=detail-left-hotproducts__1&cur_warehouse=CN
61nnWrUxWEL._SL1024_.jpg

(Εγω παρηγγειλα αυτο με τις ΑΑΑ μπαταριες των 10 ευρω.)