Εργαλεία Μπαταρίας

Λαχταριστά εργαλεια αλλά και κορμουδάκια!! Σωστή και on-time επέμβαση λοιπόν.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιος Μιχαλη....!!!
Με καταλληλα εργαλεια κανεις γρηγορα την δουλεια σου και σωστα οπως αποδεικνυεται....και γλυτωνεις απο δυσαρεστες εκπληξεις...

Το 12v αλυσοπριονο τελικα ειναι ολα τα λεφτα....
Ποσο ειπαμε οτι παει ολο πακετο με μπαταρια/φορτιστη..;

Ευχαριστω Νικο!

Ο προφυλακτηρας εχει ελατηριο και ανεβαινει καθως η λαμα βυθιζεται στο ξυλο. Δεν εμποδιζεται στο παραμικρο η λειτουργικοτητα και η χρηστικοτητα του εργαλειου.
Ειναι ενα παρα πολυ αποτελεσματικο και εξυπνο μετρο προστασιας. Μακαρι να βολευε να το ειχαν και τα μεγαλυτερα.

Σιχαμένα δέντρα αυτά τα πεύκα... Το μόνο καλό είναι η ωραία μυρωδιά του ρετσινιού.
Εγώ Μιχάλη δεν υπάρχει περίπτωση να έβαζα εργαλείο μου να κόψω πεύκο.

Δεν ειναι πευκο ειναι κουκουναρια, πιο ομορφο οπτικα δεντρο, αλλα το ιδιο πολυ ρετσινι εχει ο κορμος τους.

Τα αλυσοπριονα εχουν θεμα με αυτα τα δεντρα αλλα ευτυχως υπαρχει αυτο το καθαριστικο σπρευ της Stihl που μου συστησε ο Δημητρης και το ρετσινι φευγει στο λεπτο
Τα εργαλεια μετα απο λιγη περιποιηση ειναι σαν καινουρια χωρις ιχνος ρετσινιου.

Χάλια είναι Νίκο... Και στο δούλεμα και στη αντοχή.
Άσε με, τα μισώ, είμαι προκατειλλημένος... :flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Δεν ειναι πευκο ειναι κουκουναρια, πιο ομορφο οπτικα δεντρο, αλλα το ιδιο πολυ ρετσινι εχει ο κορμος τους.

Τα αλυσοπριονα εχουν θεμα με αυτα τα δεντρα αλλα ευτυχως υπαρχει αυτο το καθαριστικο σπρευ της Stihl που μου συστησε ο Δημητρης και το ρετσινι φευγει στο λεπτο
Τα εργαλεια μετα απο λιγη περιποιηση ειναι σαν καινουρια χωρις ιχνος ρετσινιου.

Το έχω το spray της Stihl αλλά και πάλι με χειροπρίονο θα το έκοβα.
Και μετά θα το πέταγα. -bye-

Χαχαχαχα
Μπααααμπηη θα σου φερω ενα φυτώριο πευκο ρε.

Μιχαλη ρε θηριο ανεβηκες στα κεραμιδια με θυελωδεις ανεμους για να μη σπασει το κεραμίδι!!!!!!!!!

Έπρεπε να το αφήσει, να σπάσει, και μετά να τεστάραμε τις 37 κόλλες δύο συστατικών που υπάρχουν στο εργαστήριο. :grinning-smiley-043

Mπουσουλωντας καθιστος εσπρωχνα με τα ποδια και με φοβο ψυχης πατριωτακι, το λεω και δεν ντρεπομαι :)))

χεχε, αμα εσπαγαν εκει ακρη ακρη τα κεραμιδια, θα ερχοταν ο σκεπάς και ας εβαζε οτι κολλα ηθελε :flipout:

Έπρεπε να το αφήσει, να σπάσει, και μετά να τεστάραμε τις 37 κόλλες δύο συστατικών που υπάρχουν στο εργαστήριο. :grinning-smiley-043

:flipout:
Χτυπιεμαι στο τοιχο
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Μπράβο Μιχάλη,καλοκαμωμένη δουλειά καί στά σβέλτα,ιπτάμενος καί Gentleman !! :a0210:
Επειδή βλέπω στήν φωτογραφία ότι υπάρχει βεράντα κάτω από τήν σκεπή,δέν έφτανες από τήν βεράντα να το κόψει το κονταροπρίονο,γιατί μέ τέτοιο αέρα καί χωρίς ζώνη προστασίας από ύψος τό ριψοκινδύνεψες.
Το αλυσοπριονάκι τής Stihl είναι μιά χαρά γιά τα χρήματα του,θυμάσαι πού ένας ξένος έγραφε ότι η μπαταρία κρατάει μόνο γιά 5 λεπτά,καί είπα καμμιά σχέση,κρατάει αρκετά περισσότερο.
Ελπίζω στό Stihl νά κέρασες λίγο λαδάκι στήν αλυσίδα,μιάς πού έκανε αρκετές κοπές,ενώ τό κονταροπρίονο μόνο μία.