Εργαλεία Μπαταρίας

Εννοεις οτι θα ειναι το ιδιο εμφανεις και οι δυο πλευρες ε; Σωστα, τοτε.
Btw, μου ειχε κανει εντυπωση οταν πηρα το δισκοπριονο που ηταν "αναποδα" η κοπη απο το παγκοπριονο (που ειχα ηδη).
Υπαρχει καποιος λογος για αυτο;
Εμενα, διαισθητικα, μου φαινεται πιο λογικο του παγκοπριονου. Αλλα ισως εχει να κανει με το οτι το πηρα πρωτο.

Η κοπη στο δισκοπριονο γινεται απο κατω προς τα πανω για να πιεζεται σταθερα το ξυλο πανω στη βαση του δισκοπριονου (στην επιφανεια της βασης του δισκοπρονου).

Η κοπη στο παγκοπριονο γινεται απο πανω προς τα κατω για να πιεζεται σταθερα το ξυλο πανω στη βαση του παγκοπριονου (στην επιφανεια του παγκοπριονου).

Νομιζω τουλαχιστον οτι αυτο συμβαινει.. :)

Για άτομα με περιορισμένο χώρο όπως εγώ το δισκοπριονακι της Bosch μοιάζει για όνειρο. Αλλά τα 150-190 ειναι πολλά για μένα.

Αμα και αντεγραψε το τροχακι, συντομα θα αντιγραψει και αυτο το lidl. Υπομονη 😁
Btw, Μιχαλη, σημερα χρησιμοποιησα το τροχακι parkside, με τα δισκακια φτερου, πολλη ωρα, τριβοντας ηλεκτροκολληση, και τα πηγε θαυμασια. Το αδικησα :)

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Αμα και αντεγραψε το τροχακι, συντομα θα αντιγραψει και αυτο το lidl. Υπομονη 😁
Btw, Μιχαλη, σημερα χρησιμοποιησα το τροχακι parkside, με τα δισκακια φτερου, πολλη ωρα, τριβοντας ηλεκτροκολληση, και τα πηγε θαυμασια. Το αδικησα :)

Δεν εκανε δουλεια το δισκακι λειανσης? Η δεν εχεις τετοιο για το τροχακι?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Η κοπη στο δισκοπριονο γινεται απο κατω προς τα πανω για να πιεζεται σταθερα το ξυλο πανω στη βαση του δισκοπριονου (στην επιφανεια της βασης του δισκοπρονου).

Η κοπη στο παγκοπριονο γινεται απο πανω προς τα κατω για να πιεζεται σταθερα το ξυλο πανω στη βαση του παγκοπριονου (στην επιφανεια του παγκοπριονου).

Νομιζω τουλαχιστον οτι αυτο συμβαινει.. :)

Εγω παντως κοβω απο την αναποδη πλευρα για να παρω καθαρη απο αυτη που θα βλεπεται...

Για άτομα με περιορισμένο χώρο όπως εγώ το δισκοπριονακι της Bosch μοιάζει για όνειρο. Αλλά τα 150-190 ειναι πολλά για μένα.

Βγαζει η Parkside 12v δισκοπριονακι....μπορεις απλως να αλλαξεις το δισκο σε Bosch και παρεις ακομη καλυτερες κοπες....

Ειναι αυτο εδω..

https://www.car.gr/parts/view/24357...iskopriona-parkside-phksa-12-a1#bigger-photos

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Εγω παντως κοβω απο την αναποδη πλευρα για να παρω καθαρη απο αυτη που θα βλεπεται...

Βάλε χαρτοταινία στο σημρείο ποι θα κόψει ο δίσκος, βοηθάει πολύ.
Αλλιώς πάρε δίσκο με πολλά δόντια.

Μιχαλη, οχι, δεν εχω δισκους "λειανσης" για το μικρο, αλλα δε νομιζω οτι θα βολευαν κιολας αυτοι.
Κωστη, δεν το ειχα προσεξει/θυμομουν οτι βγαινει αυτο. Αρα, μια χαρα προταση ειναι, για μειωση του κοστους :)
Νομιζω οτι ο Μιχαλης εννοει οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρες θα φαινονται, αρα δεν ειχε νοημα να το γυρισει αναποδα. ΕΙΧΕ νοημα η χαρτοταινια, που προταθηκε, και για αυτο εβαλε.
Btw, η χαρτοταινια πρεπει απαραιτητα να ειναι τετοια, ή κανει και καποια μονωτικη; Ή η μονωτικη, ως "πλαστικη" θα δημιουργησει θεματα;

Edit: Παντως, προσωπικα, προτιμαω το παγκοπριονο, οπου μπορει να χρησιμοποιηθει. Εχω την αισθηση οτι κανει καλυτερη και πιο καθαρη κοπη.

το εχω το μικρο 12v δισκοπριονο του Lidl, με τον μαμα δισκο, αλλα δεν λεει και πολλα, 18αρι κπ με μεγαλη δυσκολια το 8αρι κπ το κοβει αερα.

Μιχαλη, οχι, δεν εχω δισκους "λειανσης" για το μικρο, αλλα δε νομιζω οτι θα βολευαν κιολας αυτοι.
Κωστη, δεν το ειχα προσεξει/θυμομουν οτι βγαινει αυτο. Αρα, μια χαρα προταση ειναι, για μειωση του κοστους :)
Νομιζω οτι ο Μιχαλης εννοει οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πλευρες θα φαινονται, αρα δεν ειχε νοημα να το γυρισει αναποδα. ΕΙΧΕ νοημα η χαρτοταινια, που προταθηκε, και για αυτο εβαλε.
Btw, η χαρτοταινια πρεπει απαραιτητα να ειναι τετοια, ή κανει και καποια μονωτικη; Ή η μονωτικη, ως "πλαστικη" θα δημιουργησει θεματα;

Edit: Παντως, προσωπικα, προτιμαω το παγκοπριονο, οπου μπορει να χρησιμοποιηθει. Εχω την αισθηση οτι κανει καλυτερη και πιο καθαρη κοπη.

Καλό θα είναι να χρησιμοποιείς ταινία που ξεκολλάει εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα στο ξύλο όπως η μονωτική.
Ένας ίδιος δίσκος κόβει το ίδιο, είτε είναι σε δισκοπρίονο είτε σε παγκοπρίονο. Η διαφορά, και το πλεονέκτημα του παγκοπρίονου είναι το σχεδόν μηδενικό κενό δεξιά κι αριστερά τού δίσκου κατά τη διάρκεια της κοπής, πράγμα που δεν έχουν οι βάσεις των δισκοπρίονων.
Αυτό βοηθάει πολύ στο να μην πετάγονται σκλήθρες στην έξοδο του δίσκου απ´ το ξύλο.
Άρα, στην ουσία ελχεις δίκιο, το παγκοπρίονο έχει πιο καθαρές κοπές.

Ο Αγαπητος καινούργιος κρουστικος δραπανος μπαταριας της stanley μου εριξε προδοσια στο project της πορτας...

Θα σας τα γραψω αναλυτικα στην παρουσιαση στο αλλο νήμα από αύριο που θα επιστρεψω !

Ο Αγαπητος καινούργιος κρουστικος δραπανος μπαταριας της stanley μου εριξε προδοσια στο project της πορτας...

Θα σας τα γραψω αναλυτικα στην παρουσιαση στο αλλο νήμα από αύριο που θα επιστρεψω !

Για πες μας τι έγινε...;
Με/μας ενδιαφέρει...