Εργαλεία Μπαταρίας

Για τριψιμο μαρμαρου δεν νομιζω να χρειαζεται ρυθμιση στροφων.

Αυτο που χρειαζεται απαραιτητως κατα τη γνωμη μου ειναι ενας επαγγελματικος τροχος (Μακιτα/bosch) για να αντεχει τη σκονη.

Για τριψιμο μαρμαρου δεν νομιζω να χρειαζεται ρυθμιση στροφων.

Αυτο που χρειαζεται απαραιτητως κατα τη γνωμη μου ειναι ενας επαγγελματικος τροχος (Μακιτα/bosch) για να αντεχει τη σκονη.
Χρειαζεται Μιχαλη και με το παραπανω....
Το μαρμαρο ειναι φυσικος πορος οπου τρωγεται ευκολα το υλικο πριν το καταλαβεις εαν δουλεψεις σε 9000-11000 στροφες......και ενδεχομενος να κανεις ζημια με γραμμες και βαθουλωματα..το ξερω γιατι παλιοτερα εχω "χαλασει" μαρμαρο ετσι....
Θεωρω οτι για τριψιμο οι 4500 ως στις 7500 στροφες ειναι υπερ αρκετες....
Θα μας πει και ο φιλος που ασχοληται και επαγγελαματικα καθως το οτι ζηταει ρυθμιζομενο νομιζω οτι εχει μεγαλη σχεση με τον αριθμο στροφων στο τροπο δουλεματος...

ενα πλυστικο μπαταριας απο το Lidl με μπαταρια x20 που μου κουβαλησε η γυναικα μου να το στειλω πισω ασαλιωτο ή κανει δουλεια ξερει κανεις ?

Αν εννοείς αυτό που έβγαλαν την Πέμπτη 27/4, μια χαρά δουλειά κάνει, αν κάποιος το αγοράσει για αυτό που είναι, δηλαδή μια φορητή λύση πλυσίματος, με το πλεονέκτημα της δυνατότητας τροφοδοσίας και από κουβά/δοχείο νερού, όταν δεν υπάρχει πολύ έντονη/επίμονη βρωμιά. Σίγουρα δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα σοβαρό πλυστικό ρεύματος (άνω των 150 ευρώ πχ) σε αποτελεσματικότητα, αλλά μπορώ να πω ότι σε σχέση με τα φθηνά ερασιτεχνικά πλυστικά ρεύματος των 80-100 ευρώ (επιπέδου Karcher K2 πχ που τυχαίνει να έχω δουλέψει) σε σχετικά λίγες περιπτώσεις θα νιώσεις ότι με αυτό δεν μπορείς να κάνεις δουλειά ενώ με το ρεύματος θα έκανες.
Τώρα, αν το θες για σοβαρό πλύσιμο αρκετά βρώμικου αυτοκινήτου, θα ζοριστείς με αυτό να κάνεις δουλειά.
Για πλύσιμο βεράντας με τυπική βρωμιά, κανένα ποδήλατο, μηχανάκι και οριακά για αυτοκίνητο χωρίς ιδιαίτερη βρωμιά, θα κάνεις ικανοποιητικά δουλειά εκτιμώ.

Αν δουλευει, μην το γυρισεις με τιποτα.

Σημερα καθαρισα με ενα παρομοιο πλυστικο μπαταριας το αυτοκινητο και την μηχανη -ευκολα, γρηγορα και κυριως ευχάριστα!
Ουτε ρευματα ουτε καλωδια, ουτε λαστιχα κηπου, ουτε νεροπλημμυρες, μονο ενας κουβας νερο που βαζεις μεσα το σωληνακι για να ρουφαει το πιστολι.

Αν βρειτε και το ανταπτορακι που κανει για να ρουφαει νερο απο διλιτρη φιαλη, θα ειναι σουπερ.
RAC751--App_3.jpg

25 bar ομως ε ?

το k2 κανει τα διπλα λεφτα (βεβαια δεν εχω μπαταρια οπως εχω για αυτο ) αλλα εχει 110 bar

Μην ειναι ποτιστηρι σκεφτομαι....αλλα μπαταριας

• Like
Reactions: enduras1
Σε καμία περίπτωση δεν μου φάνηκε ποτιστήρι. Απεναντίας, ενδεικτικά αναφέρω ότι έβγαλε πολύ εύκολα βρωμιές/μαυρίλες από δάπεδο πέτρας σε βεράντα, που με λάστιχο με πιστόλι και καθαριστικόδεν έλεγαν να φύγουν. Αναφέρομαι σε τροφοδοσία του από βρύση κι όχι κουβά (θα δοκιμαστεί οσονούπω και μέσω κουβά) και μάλιστα με 2ΑΗ κι όχι 4ΑΗ μπαταρία (με την οποία έχω την αίσθηση ότι πέρα από μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας, θα υπάρχει και κάποια, ανεπαίσθητη έστω, αύξηση στην πίεση/δύναμη του μηχανήματος).

εχω και τις δυο μπαταριες μπορω να δω αν εχει διαφορα. Τροφοδοσια απο λαστιχο δεν με πειραζει παντου εχω λαστικα γυρω μου

Ξερει κανεις αν το ανοιξω και το δοκιμασω αν μπορω να το επιστρεψω μετα ?

Από όσο θυμάμαι, προϊόντα όπως εργαλεία, μπορούν να επιστραφούν εντός 3μήνου από την αγορά τους με την απόδειξη, αν δεν μείνεις ικανοποιημένος.
Έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει προ 3ετίας όταν είχα αγοράσει ένα δραπανοκατσάβιδο.
Το βρήκα, το γράφει κι εδώ στη σελίδα των Lidl:

Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος. * Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη.

ενα πλυστικο μπαταριας απο το Lidl με μπαταρια x20 που μου κουβαλησε η γυναικα μου να το στειλω πισω ασαλιωτο ή κανει δουλεια ξερει κανεις ?
Έχω την εντύπωση ότι θα την απογοητεύσεις αν το επιστρέψεις ... :ROFLMAO: :cool:

ουτε να το σκεφτεις...τετοια δωρα απο γυναικα, παντα καποιο μηνυμα κρυβουν...
(σε βλεπω να ριχνεις πολυ καθαρισμα μεσα στο καλοκαιρι...τα χαλιά σας τα κανατε?) :LOL:
:LOL::LOL::LOL::LOL:

Το πλυστικο μπαταριας μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει και για πλυσιμο πορτοπαραθυρων σε βεραντες που δεν υπαρχει βρυση/νερο.
Ειναι τεραστια ευκολια -περα απο ασφαλεια- η ελλειψη καλωδιων ρευματος σε τετοιο μηχανημα και οχι μονο για μερη που δεν υπαρχει ρευμα.

Οι περιπτωσεις πλεον που χρησιμοποιουμε πλυστικο ρευματος ειναι ελαχιστες και εκει οπου πραγματικα χρειαζεται η μεγαλη πιεση.
Τα 22 bar που βγαζει το δικο μου ειναι αρκετα για να κανουν το 90% των εργασιων που εκανα με το πλυστικο ρευματος. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.

• Like
Reactions: lazarefa and newbie
καλα ας μην ειχα τις μπαταριες και θα σουλεγα εγω αν θα το κραταγα :D

Εχει μαθει η ατιμη την συμβατοτητα των μπαταριων που εχω παρει και ψαχνει τα εργαλεια σιγα σιγα

Αν ανακαλυψει και αυτο το νημα θα σας καταριεμαι καναν αιωνα :ROFLMAO:

25 bar ομως ε ?

το k2 κανει τα διπλα λεφτα (βεβαια δεν εχω μπαταρια οπως εχω για αυτο ) αλλα εχει 110 bar

Μην ειναι ποτιστηρι σκεφτομαι....αλλα μπαταριας
Σαν της Total περίπου είναι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φίλε, το νου σου.
Αν μπει εδώ μέσα εμείς δεν σε ξέρουμε.

παιδια το εκτιμω βαθυτατα

αν καταλαβετε απο τις ερωτησεις οτι ειναι γυναικα ρωτηστε αν ξερει ο αντρας της και αν πει συχναζει εδω μεσα πειτε της τα χειροτερα για τα εργαλεια

κινεζιες, φθηνοκαταστασεις, που να μμπλεκεις τωρα κλπ ξερετε :)

Το θέμα είναι μη σου τα παίρνει να τα δουλεύει εκείνη και να τα ψάχνεις.
Στο τελος ετσι γινεται...

Ξεκινας με το "Τι βλακεια πηρες παλι...;"
Συνεχιζεται με το "Να το δω λιγο....;"
..και το ζητημα ληγει με το " Αυτο θα το δουλευω μονο εγω...μην το πειραζεις...!!!.":ROFLMAO:

Σαν της Total περίπου είναι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχοντας το μεγάλο του λιντλ μόνο που βλέπω το βίντεο κουράζομαι!
Δεν υπήρχε περίπτωση να το προτιμήσω για καθάρισμα μεγέθους μηχανής και πάνω εφόσον υπάρχουν κοντά βρύση και πρίζα.

Και δεν είναι μόνο η πίεση αλλά και η ποσότητα του νερού που βγάζει.

Δεν το βγάζω άχρηστο εννοείται. Είναι ένα εργαλείο για συγκεκριμένο σκοπό.